şu an ne yapıyorum biliyor musun , açtım internetten tüp bebek merkezlerine tüp bebeğin nasıl olduğuna bakıyorum.... daha düne kadar bayramda aileme müjde verebileceğimi düşünürken şimdi ise......Allahım huzur ver kanayan gönlüme...
canim ben de kapsul halinde ari sutu aldim. insaallah dedigin gibi bende de ise yarar. son mesajini okudum bu arada canim bizi bizden baskasi zor anlar. bazen diyorum evlenir evlenmez cocuk sahibi olsaydik pespese 3 4 tane cocugumuz olsaydi belki biz de cok kiymetini bilemeyip cok zor deyp yakinacaktik hep. ben bu surecte anne olmanin kiymetini cok iyi anladim. kendi anneme esimin annesine bakisim bile degisti benim acimdan guzel oldu. ve belki de artik cocuk sahibi oldugumuzda hic zorlanmadan hep sukrederek buyutecegiz insaallah. ben hep olacagini dusunuyorum. hic bir zaman umut kesmeyelim. bu surecin bize getirdikleriyle mutlu olalim :)canım ben kendimi anlatayım o zaman sana normalde her ay yumurta büyütücü ilaçla 1 tane oluyodu.Arı sütü poleni duydum almaya gittim ve ordaki aktarla biraz dertleştik bana bunun yanında birde SAFRAN YAĞInı kesinlikle kullan bak göreceksin dedi. Sonuç bu ay 3 yumurtam oldu. En azından bayağı moral oldu bana
Ayni durumdayiz canimm... ama Allahim iman.kuvveti versin. Insallah asicam bunu da. Asicaz. Asilama basliginda degil de tup bebek basliginda da olsa asicam asicaz...canım seni o kadar iyi anlıyorum ki hatta hepimizin yaşadıkları ortak sanırım. Bizim okulda da tek çocuğu olmayan benim herkes bebeklerinden bahsediyo bense öyle ağızlarına bakıyorum ve içten içe sinir oluyorum elimde değil. Hele de bugün bitanesi ayyy çocukla çok zor, anne olmak çok zor, zaten okulda da ''anne'' olanlar belli oluyor deyince iyice çöktüm resmen. Aslında bilseler benim için dayanmak daha zor. Ama Rabbim bize bu sınavı layık gördü ondan gelene razı olmaktan başka çaremiz yok ne bilirse ne uygun görürse onu yaşayacağız.
Bu surec beni cok yoruyorcanim ben de kapsul halinde ari sutu aldim. insaallah dedigin gibi bende de ise yarar. son mesajini okudum bu arada canim bizi bizden baskasi zor anlar. bazen diyorum evlenir evlenmez cocuk sahibi olsaydik pespese 3 4 tane cocugumuz olsaydi belki biz de cok kiymetini bilemeyip cok zor deyp yakinacaktik hep. ben bu surecte anne olmanin kiymetini cok iyi anladim. kendi anneme esimin annesine bakisim bile degisti benim acimdan guzel oldu. ve belki de artik cocuk sahibi oldugumuzda hic zorlanmadan hep sukrederek buyutecegiz insaallah. ben hep olacagini dusunuyorum. hic bir zaman umut kesmeyelim. bu surecin bize getirdikleriyle mutlu olalim :)
Canim bende hep bayramda mujde vermeyi ummustum. Maalesef nasip degilmisşu an ne yapıyorum biliyor musun , açtım internetten tüp bebek merkezlerine tüp bebeğin nasıl olduğuna bakıyorum.... daha düne kadar bayramda aileme müjde verebileceğimi düşünürken şimdi ise......Allahım huzur ver kanayan gönlüme...
canim bak bi de soyle dusun hani biz yanimizda hamileler cocuklular dusuncesizce konusunca rahatsiz oluyoruz ya, bir de durumu bizden daha kotu olanlari dusun hic bir zaman cocugu olmayacagi kesin olan insanlar var. biz tup bebek yaptiracagiz diye uzulurken onlarin hic ihtimalleri yok. onlar da bize bakip ne kadar sukursuzler tup bebek imkanlari var asilama tutmadi diye uzuluyorlar diye dusunuyorlardir. biz hamdolsun tedavi uygulanabilir durumdayiz. hic olmayacagini bilenlere de rabbim sabir versin ahirette cennet evlatlari versin. umidin hic olmasaydi cok daha zor olurdu .Bu surec beni cok yoruyormaddiyat gozumde yok. Ki saglikli hayirli evladim olmadiktan sonra dunya servetini ayaklarima serseler ne cikar... ama psikolojik olarak yiprandim. Insanlar cok acimasiz...
senin adina da uzuldum canim ama umidimiz tam her zaman. bir gun bunlar da gecer. tup bebek tedavisi uygulanabilir durumdayiz ya buna da sukur.Canim bende hep bayramda mujde vermeyi ummustum. Maalesef nasip degilmis
Agzina yuregine ve bunu yazan ellerine saglik arkadasim. Derdime ortak oldunuz sagolun var olun. Rabbim gonlunuzden gecenleri versin insallahcanim bak bi de soyle dusun hani biz yanimizda hamileler cocuklular dusuncesizce konusunca rahatsiz oluyoruz ya, bir de durumu bizden daha kotu olanlari dusun hic bir zaman cocugu olmayacagi kesin olan insanlar var. biz tup bebek yaptiracagiz diye uzulurken onlarin hic ihtimalleri yok. onlar da bize bakip ne kadar sukursuzler tup bebek imkanlari var asilama tutmadi diye uzuluyorlar diye dusunuyorlardir. biz hamdolsun tedavi uygulanabilir durumdayiz. hic olmayacagini bilenlere de rabbim sabir versin ahirette cennet evlatlari versin. umidin hic olmasaydi cok daha zor olurdu .
Imtihan iste... elden gelen bisey yokCanim bende hep bayramda mujde vermeyi ummustum. Maalesef nasip degilmis
amin canim hepimize rabbim hayirlisindan versin. pozitifi gorunce birlikte seviniyoruz negatifi gorunce birlikte uzuluyoruz kardeslik bu olsa gerek birbirimize dua edelim ki kardesin kardese duasi makbuldur. rabbim sana da hayirli evlatlar versin. esine ve sana saglikli sihhatli omur versin. birlikte salih evlatlar yetistirirsiniz insaallah :)Agzina yuregine ve bunu yazan ellerine saglik arkadasim. Derdime ortak oldunuz sagolun var olun. Rabbim gonlunuzden gecenleri versin insallah
Insallah bacim insallahhhhhhhhamin canim hepimize rabbim hayirlisindan versin. pozitifi gorunce birlikte seviniyoruz negatifi gorunce birlikte uzuluyoruz kardeslik bu olsa gerek birbirimize dua edelim ki kardesin kardese duasi makbuldur. rabbim sana da hayirli evlatlar versin. esine ve sana saglikli sihhatli omur versin. birlikte salih evlatlar yetistirirsiniz insaallah :)
canım son adet tarihi rica edeyim
canım arkadaşım bende aynı duyguları yaşadım ama tüpe geçeceğim için çok sevindim.inşallah daha kesin yöntem..rabbimin izni ile olur..sen şimdiden bebişine hırka yelek ör..hiç üzülme bi gün o bebiş hepimizin evini neşelendirecek.bir adım daha yaklaştım diye düşün.canım benim, ben de sabah test yaptırdım. 11.günüm. 0.362 çıktı sonucum.
maalesef olmadı. hakkımızda hayırlısı olsun ne yapalım. hasta olmadım henüz. doktorumu arayıp söyledim. 3.kez aşılama olduğum için bir dahaki ay gel , tüp bebeğe başlayalım dedi. olmadığına mı üzüleyim, tüp bebek yaptırmak zorunda kalacağım ona mı üzüleyim yoksa kurduğum hayallerin yıkılmasına mı üzüleyim anlamadım. sanırım felaket üzgünüm, kırgınım, mutsuzum...
canım arkadaşım bende aynı duyguları yaşadım ama tüpe geçeceğim için çok sevindim.inşallah daha kesin yöntem..rabbimin izni ile olur..sen şimdiden bebişine hırka yelek ör..hiç üzülme bi gün o bebiş hepimizin evini neşelendirecek.bir adım daha yaklaştım diye düşün.
HA ŞÖYLEEEEEyaklaştım mı işte bilemiyosun ki, eğer imtihanın bitmediyse ...ama negatif düşünmiyicem,inşallah olucak diye düşünücem ve o bebek bu eve gelecek inşallahhhhhhhhhhhhh
Yeni gordum canim k.bakmayin mesajini yine tam belli olmadi sonuc o yuzden yazamadim bisey cok sukur kanamam durdu test yukselmis dr iyi ama dedi dis gebelik olabilir dedi pazartesi tekrar cagirdi ultrasonla bakacam dedi bide kan yukselmesi lazim dedi ins pazartesi kesin sonucu alirim size mujdeli haberi veririm canimNerdekaldin arkadas Sonuc ciktimu
Kac cikti degerin canimYeni gordum canim k.bakmayin mesajini yine tam belli olmadi sonuc o yuzden yazamadim bisey cok sukur kanamam durdu test yukselmis dr iyi ama dedi dis gebelik olabilir dedi pazartesi tekrar cagirdi ultrasonla bakacam dedi bide kan yukselmesi lazim dedi ins pazartesi kesin sonucu alirim size mujdeli haberi veririm canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?