- 18 Ocak 2017
- 248
- 102
- 23
Canım çocuk rizkiyla gelir derler umarım maddi durumunuz düzelir bir an önce... bu devirde hamile kalabilmek bile mucize haline gelmişken ben aldırma derim ama bir yandan da o yavrucak yoksulluk içinde buyuyecekse ona da yazık. . Zor bir karar allah yardimcin olsun..Ayrica esimin maasi bize yetmiyor yemekten bile kisiyoruz. O dili biliyor o yuzden is buldu. Ama para yuzunden aldirmam icin cok baski yapiyor. Herkes kocasina surprizlerle soylemis, ben soyledikten 5 dakika sonra tamam aldircam demek zorunda kaldim ama istemiyorim. Ilk kez bu duygulari yasiyorum eger dis gebelik falan degilse nasil kiyarim
Canım rızkından korma bebeğin rızkı da gelir ya bi can öyle kolay gelmiyor ben iki yıl uğraştım. Rabbim ne güzel nasip etmiş. Sanki ennelerimiz bizi el bebek gül bebek mi büyüttü de biz buyutemeyecegiz. Gör bak nasıl uğurlu gelecek bebek eşinle konuş yine ikna etmeye çalışAyrica esimin maasi bize yetmiyor yemekten bile kisiyoruz. O dili biliyor o yuzden is buldu. Ama para yuzunden aldirmam icin cok baski yapiyor. Herkes kocasina surprizlerle soylemis, ben soyledikten 5 dakika sonra tamam aldircam demek zorunda kaldim ama istemiyorim. Ilk kez bu duygulari yasiyorum eger dis gebelik falan degilse nasil kiyarim
Güzel haberlerini getir canım inşallah kalp atışını da duyarsınKızlar yarın ilk kontrolüm çok heyecanlıyım en son salı günü bhcg değerim 4728 di düzenli arttı bi aksilik çıkmaz inşallah demi
5+3 olucaz duyabilir miyiz ki Can'ım ne dersin ?Güzel haberlerini getir canım inşallah kalp atışını da duyarsın
daha yeni ondandr canm ben 8. Haftama girmeme ragmen hala gogus hassasiyeti devam ediyo bildigim kadariyla doguma kadar devam edermiş ama bulantilarla başım dertteKeseyi gorenlerin gebelik haftasi biraz daha ileeidir. Midenoz bulanmaya basladi mi?
Ben de kasik agrisi ve göğüs hassasiyeti disinda hicbir belirti yok
daha yeni ondandr canm ben 8. Haftama girmeme ragmen hala gogus hassasiyeti devam ediyo bildigim kadariyla doguma kadar devam edermiş ama bulantilarla başım dertte
Sagl canm.inşallah senin içinde herşy yolumda gider allah yardimcn olsnBen istemiyorum acikcasi ilk kez bu duyguyu yasayacagim. Turkiyede normal bir aileyiz burada calisamadigim icin yetmiyor. Cok zorda kalirsam donebilirim. Ama esim biraz baski yapiyor ikna edemiyorum.
Evlendigimizde kadin dogum doktoruna check up yaptirdim. Sag tupum tikaliydi. Cocuk isteyince gelin yardimci olurum demisti. Bu yuzden benim icin saglikli bir bebek mucize olur. Sag tpum tikali oldugu icin sagdan yumurtladiysam dis gebelik olabilir. Cok korkuyorum
Belirtilere gelince mide bulantin ne zaman basladi? Ayrica ins rahat bir hamilelik gecirorsin
Canım ben duymamıştım ama inşallah o zamanları da görürüz eğer duyamazsan üzülme hiç 8. 9. Haftasında duyan var5+3 olucaz duyabilir miyiz ki Can'ım ne dersin ?
Allah'ın izniyle her şey güzel olacakCanım ben duymamıştım ama inşallah o zamanları da görürüz eğer duyamazsan üzülme hiç 8. 9. Haftasında duyan var
ben 6+0 d kalp atısını duydum. sen de duyarsınpazartesi kontrole gidecek olan arkadaşlar kalp atışı için mi yoksa kese için mi gideceksiniz ben pazartesi 6+5 olacağım gitsem duyarmıym. Ya kendi kendime herşey de var bi hikmet diyorum. İyi ki adet gecikmesinden 2 hafta sonra kan tahlili yaptırdım önce ogrenseydim meraktan ölürdüm herhalde arttı mı değerlerim diye
Perşembe günü gittiğimde bir hafta geç döllenme olmuş dedi kese 9.1 mm Di. Siz duyduğunuzda kese kaç mm diben 6+0 d kalp atısını duydum. sen de duyarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?