EYLÜL 2017 DE DOGUM YAPACAK TAZE ANNELER BURAYA

38 bitti bizimde 39 dan gün alacağız insallah zorunlu sezeryan dedi hem açılma yok dedi hemde bebek biraz iri dedi maşallahi var bizim prensesin 5 eylülde son noktayı koyacak normal yapamazsın dedi sezeryan yanlısı bir doktor değil yengemin doğumlar ini da o yaptırdı arkadaşım ona gitti onda doğurdu yani güvendiği bir doktor

Hmmm anladım ozman riske atmak istememiş ewet olsun canım sağlıkla gelsin de .. daha bizim de nolucağımız nasıl olıcağı bellimdeğilki sezeryan istemesekte mecbur kalınca yapcak bişi yok bebeğin sağlığı en önemlisi ....

Evet bebeklerimiz sağlıkla gelsinlerde normal sezeryan düşünmüyorum hayırlı insanlarla karşılaştırsin rabbim

Arkadaslar sezeryan da olsa gününü bekle sancin geldiği zaman git hastaneye diyorlar bebegin sağlığı açısından anne karnında ne kadar fazla kalırsa o kadar iyi diyorlar yarın kontrolum uz var bakalım doktorumuz ne diyecek

Benim doktor da epidural e şartlama kendini ben normal Doğumda epidural yapmıyorum dedi şok olmuştum ben nerdeyse bunun için özel e gittim herşey istediğim gibi olur diye.aceba bana cesaret mi vermek istedi? Herkes doğuruyor sen de doğurursun dedi. Yani o an çok kötü hissetsem bir şeyler yaparlar heralde diymi ...

Devlette epidural var mı ki özelde pahalıdır normal sancılı doğuma göre bana doktorum normal doğum yapabilirsin deseydi sancımla giderdim hastaneye ama normal sAnsin yok dedi bebegim de erken doğmasini da istemiyorum benim yüzümden hava kesecikleri bu haftalarda oluşuyorMuş zamanında doğmadan bebekler de solunum sıkıntısı olabiliyormuş.

Yok özelde zaten.devlete hiç gitmedim ben.yani daha çok epidural şansım var diye bi kenarda durması güven verir diye özeli tercih ettim ama orda bile yapmıyor bazı doktorlar demekki... ewt bebeğin 40haftayı tamamlaması benim de çok önemsediğim bişey inşalah vaktinde gelirler ..

Bebek kaçıncı haftada doğum kanalına iner ki benim karnım havada gören daha var doğumuna diyor 38 hafta 2 günlüğüz karnınz indi mi sizin

Bebek kaçıncı haftada doğum kanalına iner ki benim karnım havada gören daha var doğumuna diyor 38 hafta 2 günlüğüz karnınz indi mi sizin
Aramızda tam bi hafta var 37+2 benimde ... gören bikaç kişi demişti karnın aşşa inmiş az kalmış diye. Görüntü olarak aşşada gibi ama ben bebeği yukarda hissediyorum.çok nadir tekmelerde aşşaya baskı yapıyo bazen..doktor da başı aşşada doğum pozisyonunda demişti ama gel görki başını yanda hissediyorum gerindiğinde. Aceba arada dönüyormu?

Bnde 38+1 deyim gören diyor karnın inmiş gerçektende inmiş dün gece fark ettim bnde yanlarım boşalmiş gibi hepsi öne çökmüştü karnımın. Bu sabahta kasık agrılarım oldu çati agrısıda hep var zaten. Ben artık çok zorlanıyorum.

Benim bebis neden inmedi acaba tekmeleri göğüs altında hissediyorum bana da demişti doğum pozisyonu almış diye

Karın indi mi her an bekleyin diyolar yarın kontrolum uz var bizimde doktora gitmedin mi kaşık ağrısı da dakika tut düzenli ise doğum sancisi olabilir

Karın indi mi her an bekleyin diyolar yarın kontrolum uz var bizimde doktora gitmedin mi kaşık ağrısı da dakika tut düzenli ise doğum sancisi olabilir
Yok düzenli degil cnm. Ama tuhaf bi agrı anlayamıyorum üstten elimle kasıklarıma dokununca Bile agrıyor şişmiş gibi kasıklarım bebek oraya kadar indimi diyorum acaba ondan mı agrıyor ? Çarşamba kontrole gidicem bakalım söylerim orda.

Benimde yarın kontrolum bakalım ne diyecek magnezyum kullanıyorsun çatı ağrısı için düzenli değilse yalancı dogum ağrısı yavaş yavaş geliyorum diyor sanırım bebişin :)

Benimde yarın kontrolum bakalım ne diyecek magnezyum kullanıyorsun çatı ağrısı için düzenli değilse yalancı dogum ağrısı yavaş yavaş geliyorum diyor sanırım bebişin :)
Ay bilmiyorum olabilir az öncede belime sancı geldi gitti iki kez hafifti ama,haftaya filan dogar inşanlah.

Ay bilmiyorum olabilir az öncede belime sancı geldi gitti iki kez hafifti ama,haftaya filan dogar inşanlah.
Kontrole gittik bugün doktorum bebek aşağı inmemiş dedi normalde 6-7 eylül gün veririm diyordu şimdi 39 haftalık ken randevu verdi gel diye son ana kadar bekleyelim dedi tamam dedim

Senin kontrolün bugündü sanırım haber verirsin ne dediklerini
EVt gittik cnm suda Doğum düşünüyoruz inşanlah. Başı aşagıda bebegin herşey yolunda dedi kalp atışıda güzeldi Son 11 gün kaldı ama bnm sancılarım var çok degil ama oluyo arada bnce daha erken olabilir hayırlısı inşanlah. Doğum olmazsada 20 eylülde alttan muayene ile kontrol ederim dedi acır dedi ama mecbur sanırım rahim ağzını kontrol edecek Doğum başlasın diye tetikliycek.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…