- Konu Sahibi MuhendisYas
-
- #2.081
Aynen canım ben biraz fazla yattığım için dağılım olmuyor galiba , bundan sonra dikkat ederim buna
Son adet tarihine göre evet 5+0 sın , benim sat ta 20di bende 4+3 oluyorum işte , o zaman sen yarın keseyi görürsün gibime geliyor çünkü doktor bana cuma gün gel derken o gün 5+1 olacaksın keseyi görürüz demişti , sen zaten 5 olduğuna göre kese görünür , hadi hayırlısı inşaallah canım ya , haberdar et beni , aşağı yukarı aynı olduğumuz için gelismelerimizi takip edelim
4.gun embriyosu evet dondurulmuşlardı yavrucaklarımPapatya 82 senin kaçıncı gün embriyosuydu ve donmuşmuydu?
İnşallah hayırlısıyla kucağına almakta nasip olur4.gun embriyosu evet dondurulmuşlardı yavrucaklarım
Öncelikle çok geçmiş olsun Rabbim şafi ismiyle şifa versinKızlar güncelleme yapıyorum , 4.4 çıkan testim 5 ve 7 ve bugün 11 oldu kimyasal dedi doktorum bu 2. Kimyasalım . Embriyoları genetiğe yollayacağız ve pıhtılaşma testi yaptıracağız bunların maliyetleri ne oluyor bilginiz var mı ? Birde genetikte ne gibi sorunlar olabiliyor. Bu durumu yaşayıp sağlıklı gebelik yaşayan var mı aranızda ?
Oksapar gülüm iğne adı buCanım benim reçete sinde ne yazıyor yada ismi ne bu iğnenin
Çok iyi anlıyorum seni , 7 sene çok şeyler araştırdım bu klüpte , ilk kez bu transferimde yazdım o ayrıİnşallah hayırlısıyla kucağına almakta nasip olurBenimde muhtemelen haftaya transferim olacak ilk denemem iki tane donmuş beşinci gün embriyosu Konulacak o yüzden insan çok merak ediyor kim nasıl olmuş nasıl yapılmış
Ben de yarın yaptıracağım inşallahBugun idrar testi yapmadim belki kanda baktitirim
Çok şükür bu günleri gördük ya neler konuşuyoruz maşallahAynen canım ben biraz fazla yattığım için dağılım olmuyor galiba , bundan sonra dikkat ederim buna
Son adet tarihine göre evet 5+0 sın , benim sat ta 20di bende 4+3 oluyorum işte , o zaman sen yarın keseyi görürsün gibime geliyor çünkü doktor bana cuma gün gel derken o gün 5+1 olacaksın keseyi görürüz demişti , sen zaten 5 olduğuna göre kese görünür , hadi hayırlısı inşaallah canım ya , haberdar et beni , aşağı yukarı aynı olduğumuz için gelismelerimizi takip edelim
estağfurullah kuzum ne demekGülüm çok özür dilerim bana bildirim gelmediği için görmemişim evet belim tutuldu ve inan nedenini bilmiyorum öyle böyle tutulmadı biraz ayakta kalınca başlıyor ağrım ve ayağımın arkası çekiliyor estrofem kullanmaya başladığım an itibariyle tutuldu bunu hemşireye de söylemiştim ilkkez böyle bişey duydum dedi . Vs . Ben dün transferimi çok şükür yaptırdım inşallah rabbim nasip eder yavrularını ya da birtanesini . Hepimiz için çok geçmiş olsun sende dikkat et çok yorma ve ayakta kalma ben kalınca direkt ağrım basliyo
Canım progestan iğneni sormuştum kan sulandırıcılar hep aynı yöntem yapılıyor zatenOksapar gülüm iğne adı bu
estağfurullah kuzum ne demekcevap verdiğin için teşekkür ederim. benimkisi ağrı değil de hareket etmemi engelliyor sırtım ve belim kaslarım semsert. doktora da gitmedim. muhtemelen bu hafta iğnelerim başlar o yüzden vücuduma ilaç yüklemek istemedim. kendi geçer dedim ama bakalım nasip. güzel dua ve dileklerin için çok teşekkür ederim. amin İnşaAllah. transferin hayırlı olsun. İnşaAllah en yakın zamanda iyi haberler alırız senden
[/QUOTE
Amin canım amin seninde güzel haberini bekliyorum transfer tarihin ve sonrası için rabbim hayırlı kılsın inşallah güzel haberleri alırız hepimizne demek ben geç kalmışım cevap vermeye kusuruma bakma
Amin canım amin seninde güzel haberini bekliyorum transfer tarihin ve sonrası için rabbim hayırlı kılsın inşallah güzel haberleri alırız hepimizestağfurullah kuzum ne demekcevap verdiğin için teşekkür ederim. benimkisi ağrı değil de hareket etmemi engelliyor sırtım ve belim kaslarım semsert. doktora da gitmedim. muhtemelen bu hafta iğnelerim başlar o yüzden vücuduma ilaç yüklemek istemedim. kendi geçer dedim ama bakalım nasip. güzel dua ve dileklerin için çok teşekkür ederim. amin İnşaAllah. transferin hayırlı olsun. İnşaAllah en yakın zamanda iyi haberler alırız senden
estağfurullah lütfen. Amin İnşaAllah Allah-u teala razı olsun. bilmukabele. daha ben iğnelere bu hafta başlarım sanırım. adetimi bekliyorum 2 gün kaldı sanırım. heyecanlıyım. İnşaAllah bu belimin sıkıntısı kötü etkilemez tedaviyiAmin canım amin seninde güzel haberini bekliyorum transfer tarihin ve sonrası için rabbim hayırlı kılsın inşallah güzel haberleri alırız hepimizne demek ben geç kalmışım cevap vermeye kusuruma bakma
Uzun zaman sabretmişsin İlk denemen değil o zaman sanırım değil mi? Teşekkür ederim sorarımÇok iyi anlıyorum seni , 7 sene çok şeyler araştırdım bu klüpte , ilk kez bu transferimde yazdım o ayrıaklına takilan birşeyler oldukça sor , bu arada seninkilerde hayırlı sağlıklı ve seninle olsunlar inşaallah
İnşallah gülüm zaten adetinle birlikte ilk rahim duvarı kalınlığına göre işleyiş devam ediyor ona göre estrofem veriyo dozunu ayarliyo doktorun inşallah herşey çok güzel gider hiç endişe etme emi . Ben bazen diyorum acaba olmayacak mı sonra diyorum ya olacaksa vs ne bileyim insani evham sariyo rabbim dualarımızı kabul etsin inşallahestağfurullah lütfen. Amin İnşaAllah Allah-u teala razı olsun. bilmukabele. daha ben iğnelere bu hafta başlarım sanırım. adetimi bekliyorum 2 gün kaldı sanırım. heyecanlıyım. İnşaAllah bu belimin sıkıntısı kötü etkilemez tedaviyi
Kızlar kimse yaşamadımı ??Kızlar ben cuma günü transfer oldum . Transferden sonra 25 ile 30 saat arası koyu kahve az bi akıntı geldi .. sonra durdu yaşayan varmı ? Tedirgin etti beni . Doktoruma göre doğal ve olabilir bişey bunu yaşayıp pozitif alan varmı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?