Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Papatya 82 senin kaçıncı gün embriyosuydu ve donmuşmuydu?

Öncelikle çok geçmiş olsun Rabbim şafi ismiyle şifa versin Maddi açıdan külfetli olduğu için embriyolari genetige gönderme yerine eşiniz ve siz genetik test yaptirsaniz sonuç aynı olmuyormuymuş , ben üniversite has.tup bebek denedigimde orda donmuş embriyolarım olduğu halde dok. Embriyolari değil doğrudan eşimle benden genetik test istedi , kan pıhtılaşma testide istedi , ve ben bu testleri üniversitede bedavaya yaptırdım , bence bu şekilde oluyorsa kabul ediyorlarsa böyle yaptır diğer türlü çok para tutar

Çok iyi anlıyorum seni , 7 sene çok şeyler araştırdım bu klüpte , ilk kez bu transferimde yazdım o ayrı aklına takilan birşeyler oldukça sor , bu arada seninkilerde hayırlı sağlıklı ve seninle olsunlar inşaallah

Çok şükür bu günleri gördük ya neler konuşuyoruz maşallah inşallah bakalım durumdan haberdar ederim seni de

Kızlar sızede transferden sonra 4. Gün gonapptyl iğne verdıler mı ben bugun vurdum 1 tane göbekten

estağfurullah kuzum ne demek cevap verdiğin için teşekkür ederim. benimkisi ağrı değil de hareket etmemi engelliyor sırtım ve belim kaslarım semsert. doktora da gitmedim. muhtemelen bu hafta iğnelerim başlar o yüzden vücuduma ilaç yüklemek istemedim. kendi geçer dedim ama bakalım nasip. güzel dua ve dileklerin için çok teşekkür ederim. amin İnşaAllah. transferin hayırlı olsun. İnşaAllah en yakın zamanda iyi haberler alırız senden

Amin canım amin seninde güzel haberini bekliyorum transfer tarihin ve sonrası için rabbim hayırlı kılsın inşallah güzel haberleri alırız hepimiz ne demek ben geç kalmışım cevap vermeye kusuruma bakma

Kızlar ben cuma günü transfer oldum . Transferden sonra 25 ile 30 saat arası koyu kahve az bi akıntı geldi .. sonra durdu yaşayan varmı ? Tedirgin etti beni . Doktoruma göre doğal ve olabilir bişey bunu yaşayıp pozitif alan varmı ?

Amin canım amin seninde güzel haberini bekliyorum transfer tarihin ve sonrası için rabbim hayırlı kılsın inşallah güzel haberleri alırız hepimiz ne demek ben geç kalmışım cevap vermeye kusuruma bakma
estağfurullah lütfen. Amin İnşaAllah Allah-u teala razı olsun. bilmukabele. daha ben iğnelere bu hafta başlarım sanırım. adetimi bekliyorum 2 gün kaldı sanırım. heyecanlıyım. İnşaAllah bu belimin sıkıntısı kötü etkilemez tedaviyi

Uzun zaman sabretmişsin İlk denemen değil o zaman sanırım değil mi? Teşekkür ederim sorarım bende 2 yıllık evliyim iki yıldır olmuyo bir kez aşılama yaptık olmadı Bakalım umarım bu olur

İnşallah gülüm zaten adetinle birlikte ilk rahim duvarı kalınlığına göre işleyiş devam ediyor ona göre estrofem veriyo dozunu ayarliyo doktorun inşallah herşey çok güzel gider hiç endişe etme emi . Ben bazen diyorum acaba olmayacak mı sonra diyorum ya olacaksa vs ne bileyim insani evham sariyo rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah

Kizlar Protestan in hem göbekten yapılanı var hem kalçadan benim doktorum bu süreçte vurdurmak için gitme diye göbekten olanı verdi

Kızlar kimse yaşamadımı ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…