Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Benim 5.gun embryosu, transfer tarihi 6 eylul. Bugun 4+5 oluyor. Gunlerimiz yakin oldugu icin burdan yola cikabilirsiniz

Uzun zaman sabretmişsin İlk denemen değil o zaman sanırım değil mi? Teşekkür ederim sorarım bende 2 yıllık evliyim iki yıldır olmuyo bir kez aşılama yaptık olmadı Bakalım umarım bu olur
Senin durumun benimle aynı. Banada iki embriyo koyulacak. Benimde haftaya transfer. Bende 1 kez aşılama oldum. 2 yildirda çocuk olmuyor ve ilk denemem

Biliyorum canım , aslında kendimde sağlıkçıyım ama dedim ya hiç sevmem bu kan sulandiricilari , koldan uygulamasida kolay o iğne ucu kasa denk gelmez öyle ama tabi sen nerden kolay yapıyorsan ordan yap bebişim
Gobekten Alistim bende morardim hep ama devam ediyorum yine

Amin kuzum test günün kaç gün sonra dedi ve kaçıncı gün embriyosunu transfer etti
5. Gün embriyosu , biri 5bb biri 4bb miş. 10 gün sonra da test yaptiracaksin dedi. 2 kap ta dondurma islemi yaptık. 5. Gün embriyolarda ikiz ihtimali düşük oluyormuş, yeni öğrendim. Üzüldüm biraz ama hayırlısı , sağlıcakla olsunda tek olsun artık bundan sonrası da kısmet

Benimde sebepsiz infertilite bakılan her değer tahlil iyi ama olmayınca olmuyor işte umarım ilkinde bu mutluluğu yaşarız bizde
Evet malesef herşey iyi çıkıyor Rahim temiz kist yok, bişey yok şansızlıktanmidir nedir anlamadim.Hep doğal yolla deneyin dendi. Öyle böyle bu aşamaya geldik şaka gibi. Aminn inşallah

Canım benim plast evresine geldiği için tek yumurta ikizi olası imkansız değil ama zor ama 2 emriyo koyulırsan ikiside tıtarsa ikiz olur yani buna engel değil 5.gün emriyosunun tutunöa şansı diğerlerine göre daha yüksek

Uzun zaman sabretmişsin İlk denemen değil o zaman sanırım değil mi? Teşekkür ederim sorarım bende 2 yıllık evliyim iki yıldır olmuyo bir kez aşılama yaptık olmadı Bakalım umarım bu olur
3 aşılama ( aslında bunu saymak bile gereksiz, boşu boşuna zaman kaybı )
2 tüp bebek
1 kezde dondurulmuş transfer
Allah'ın izniyle bu da 3.cu tüp bebek denemem oldu , inşaallah da son olur Rabbim hayirlisi ile kucağıma almayi nasip etsin Allah sizinde bu yolda çaba sarf eden tüm kardeşlerimin de gonlundekini hayırlısıyla kolaylıkla versin

Ay ağzından bal damlıyor, ben ikizlere bayılıyorum Elbette hayırlı olsun , sağlıklı olsun en önemli temennim ama ikiz olursa da yok demem sağlıklı, hayırlı olursa

Aşılama kadar gereksiz bişey yok ya. Yüzde 90 basarız bı tedavi şekli nerede var. Hastalari yıpratmaktan başka işe yaramıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…