- Konu Sahibi MuhendisYas
-
- #2.101
Ayy dimi içimizde hala bi endişe☺ neyse bunlar da güzel duygular. Sağlık ocağı falan yakınsa orayada gidebilirsin için rahat etsin istiyorsan. Ama sonucun zaten katlamış devamı gelir inşallah. Benim bacaklar hala ağrımaya son gaz devam. Damar belirginleşmesi bende de var 10. Gun falan farkettim sanirim. Bi dolgunluk var yaa eskisi değiller sanki göğüsler bakalım daha başlarındayız bundan sonra neler olacak. Benim normal adet tarihim 15 iydi. O tarihe göre şu an tam 5+0. Gebelik sayfasından hesaoladigim da bu çıkıyor. Ama tuo bebek için hele ki embriyo gününe göre değişiyor mu onu bilmiyorum. Doktor la konuşmadık daha o konuyu.
Maşallah sağlıklaAyy maşallah çok güzel değerlerin güzel güzel katlanarak gitsin inşaallah2 adet mi transfer edilmişti canım , değerin maşallah epey yüksek çıkmış
Ben de olmadi fakat doktorunuz normal demisse oyledir.Kızlar kimse yaşamadımı ??
Amin kuzum test günün kaç gün sonra dedi ve kaçıncı gün embriyosunu transfer ettiEvet erhan bey yaptı transferimi , inşallah hayırlısı ile güzel sonuçlar alırız, inşallah sizin içinde hayırlısı olsunhaklarımızda hayırlısı olsun insallah hepimizin
Nobetci eczane bulamadim yakinlarda yoktu yarin sabah sağlık ocağına gidip kan vericemBenim de 3.günün bende bir şey hissetmiyorum ama sen idrar testi yapsan çıkar daha fazla bekliyip kendini yorma
Senin durumun benimle aynı. Banada iki embriyo koyulacak. Benimde haftaya transfer. Bende 1 kez aşılama oldum. 2 yildirda çocuk olmuyorUzun zaman sabretmişsin İlk denemen değil o zaman sanırım değil mi? Teşekkür ederim sorarımbende 2 yıllık evliyim iki yıldır olmuyo bir kez aşılama yaptık olmadı Bakalım umarım bu olur
Olabilir bunlar dedi ..Ben de olmadi fakat doktorunuz normal demisse oyledir.
Amin insallah insallahHayirlisi olsun insallah poztif olsun
Gobekten Alistim bende morardim hep ama devam ediyorum yineBiliyorum canım , aslında kendimde sağlıkçıyım ama dedim ya hiç sevmem bu kan sulandiricilari , koldan uygulamasida kolay o iğne ucu kasa denk gelmez öyle ama tabi sen nerden kolay yapıyorsan ordan yap bebişim
Evet aynıymışızSenin durumun benimle aynı. Banada iki embriyo koyulacak. Benimde haftaya transfer. Bende 1 kez aşılama oldum. 2 yildirda çocuk olmuyorve ilk denemem
5. Gün embriyosu , biri 5bb biri 4bb miş. 10 gün sonra da test yaptiracaksin dedi. 2 kap ta dondurma islemi yaptık. 5. Gün embriyolarda ikiz ihtimali düşük oluyormuş, yeni öğrendim. Üzüldüm biraz ama hayırlısı , sağlıcakla olsunda tek olsunAmin kuzum test günün kaç gün sonra dedi ve kaçıncı gün embriyosunu transfer etti
Sebepsiz diyorlar ama dna hasarı yüksek çıktı esimde hasarı düşürdük yine olmadı.
Bende olmadi canım, bilemiyorum o yüzden malesefKızlar kimse yaşamadımı ??
Benimde sebepsiz infertilite bakılan her değer tahlil iyi ama olmayınca olmuyor işte umarım ilkinde bu mutluluğu yaşarız bizdeSebepsiz diyorlar ama dna hasarı yüksek çıktı esimde hasarı düşürdük yine olmadı.
RabbiÇok şükür bu günleri gördük ya neler konuşuyoruz maşallahinşallah bakalım durumdan haberdar ederim seni de
Morarsakta etimiz çürüsede bebişler için katlanacagizGobekten Alistim bende morardim hep ama devam ediyorum yine
Evet malesef herşey iyi çıkıyorBenimde sebepsiz infertilite bakılan her değer tahlil iyi ama olmayınca olmuyor işte umarım ilkinde bu mutluluğu yaşarız bizde
Canım benim plast evresine geldiği için tek yumurta ikizi olası imkansız değil ama zor ama 2 emriyo koyulırsan ikiside tıtarsa ikiz olur yani buna engel değil 5.gün emriyosunun tutunöa şansı diğerlerine göre daha yüksek5. Gün embriyosu , biri 5bb biri 4bb miş. 10 gün sonra da test yaptiracaksin dedi. 2 kap ta dondurma islemi yaptık. 5. Gün embriyolarda ikiz ihtimali düşük oluyormuş, yeni öğrendim. Üzüldüm biraz ama hayırlısı , sağlıcakla olsunda tek olsunartık bundan sonrası da kısmet
3 aşılama ( aslında bunu saymak bile gereksiz, boşu boşuna zaman kaybıUzun zaman sabretmişsin İlk denemen değil o zaman sanırım değil mi? Teşekkür ederim sorarımbende 2 yıllık evliyim iki yıldır olmuyo bir kez aşılama yaptık olmadı Bakalım umarım bu olur
Ay ağzından bal damlıyor, ben ikizlere bayılıyorumCanım benim plast evresine geldiği için tek yumurta ikizi olası imkansız değil ama zor ama 2 emriyo koyulırsan ikiside tıtarsa ikiz olur yani buna engel değil 5.gün emriyosunun tutunöa şansı diğerlerine göre daha yüksek
Aşılama kadar gereksiz bişey yok ya. Yüzde 90 basarız bı tedavi şekli nerede var. Hastalari yıpratmaktan başka işe yaramıyor.3 aşılama ( aslında bunu saymak bile gereksiz, boşu boşuna zaman kaybı)
2 tüp bebek
1 kezde dondurulmuş transfer
Allah'ın izniyle bu da 3.cu tüp bebek denemem oldu , inşaallah da son olurRabbim hayirlisi ile kucağıma almayi nasip etsin Allah sizinde bu yolda çaba sarf eden tüm kardeşlerimin de gonlundekini hayırlısıyla kolaylıkla versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?