Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

amin İnşaAllah cümlemizin duaları hayırlısı ile kabul olur canım. bu estrofem dediğin yumurta toplama öncesi kullanılan iğnelerle birlikte mi kullanılıyor yoksa transfer öncesi rahim durumuna göre mi? çünkü ben daha iğnelere başlamadım. nasipse birkaç güne adet bekliyorum olursam 2. veya 3. günü gidicem kan verecem hormon için. sonuçlarla beraber doktora kontrole. ama şu adet durumunda nasıl olcak kan gelirken yaa bu beni geriyor
iyi düşünelim iyi olsun İnşaAllah kuzum. Rabbim hakkımızda herşeyin hayırlısını nasip etsin

Ben hiç tutan biriyle karşılaşmadım. Benimle birlikte 10 kişi tanıyorum hiç birinin tutmadı. Sanslilarmis gerçekten ne güzel
Banada ozel hastane 2 defa yapti 3.yude yapiyodu ben istemedim tup bebek raporu icin sart 3 asilama dediler. Universite hastanesinde bir docente birde prof.a gittim sen asilama hastasi degilsin direkt tup bebek dediler e bana 3 asilama sart rapor icin demistiler dedigimde rapor heyetinde olan hoca dediki hayir her hasta kendi ozel sartlarinda degerlendirilir senin degerlerinde asilama sarti aranmaz. Baska hastanin degerleri uygundur asilama sansi verilir dedi. Hayatimin sokunu yasamistim. Ozel hastaneden soguma sebebimdir bu olay
İsin özü işi bilen insanlarla karsilasmakta

Evet malesef herşey iyi çıkıyor Rahim temiz kist yok, bişey yok şansızlıktanmidir nedir anlamadim.Hep doğal yolla deneyin dendi. Öyle böyle bu aşamaya geldik şaka gibi. Aminn inşallah
Ben de aynıyım canım. Hiç bir sorun yok dendi bekleyin olur bekleyin olur diye diye beş yıl beklettiler bizi. Kafama yeni dank etti tüp bebek. Keşke ilk yıl yaptırsaymışım..

Evet tüp bebek raporu eşlerden birinde doğal yolla çocuk sahibi olmaya engel bir durum varsa aranmıyor.Direk tüp bebek deneniyor.İyi araştırmak gerekiyor.Hayatta herşey yaşamadığı şeylerin cahili oluyor.korunmayınca hemen hamile kalınacağını sanan ben neler öğrendim :)

Canım benim 3 aşılama üniversitesi de oldu , özele devlete gelmiyor bu iş , çıkar menfaate göre hareket ettiklerini düşünüyorum , ben son aşılamamda dok.acikca söyledim istemiyorum tutmaz hocam boşuna dediğim halde " evet biliyorum boşuna ama tüp bebeğe geçebilmek için 3 aşılama zorunluluğu var " dedi , bence diyecek birşey yok , resmen dalga geçiyorlar insanların umutlariyla hayalleriyle

Ben de aynı şeyi düşünüyodum. İlk korunmasız ilişkinin ertesi günü gidip test alıp yapan bir safım ben. Şimdi ise tüp bebek profu olduk Bu alanda tecrübe edinip bilgi sahibi olmak istemezdim ama kaderde bu da varmış..

Ben de aynıyım canım. Hiç bir sorun yok dendi bekleyin olur bekleyin olur diye diye beş yıl beklettiler bizi. Kafama yeni dank etti tüp bebek. Keşke ilk yıl yaptırsaymışım..
Bana kalsa bende geçen sene yaptircaktim.34 yaşında başvurdum beklete beklete 36 oldum.Halada asılama olur diyorlar. Hani 35 sınırdı her yerde 35 ten sonra doğurganlık hızla azalır diyorlar.Hic tutarlı değil yaptıkları. Belkide en iyi zamanlarımı elimden alıyorlar. Yok bir yıl bekle, yok rahim filminin faydası olur bekle, esinin hasarı düştü 6 ay bekle.Birde virüs girdi araya hastaneler kapandı. Dedim yeter artik. Başladım tüp bebeğe bende Bı yıl sonra aynı dogurganlikta kalacağımı kim söyleyebilir.Cocugumuz olmazsa kimin umrunda. Neyse sinirlendim Öyle işte Allah yardım etsin hepimize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…