- 30 Mart 2019
- 4.552
- 2.458
- 83
- Konu Sahibi MuhendisYas
-
- #2.121
Kiz oyle deme iki kisi taniyorum asilamasi tutan devamida dogal oldu nasip bu islerAşılama kadar gereksiz bişey yok ya. Yüzde 90 basarız bı tedavi şekli nerede var. Hastalari yıpratmaktan başka işe yaramıyor.
Aynen canım ve ısrarla 3 kez yapıldı bana , prosedür öyle gerekliymiş , yazık değilmi aldığımız hormonlara giden zamanaAşılama kadar gereksiz bişey yok ya. Yüzde 90 basarız bı tedavi şekli nerede var. Hastalari yıpratmaktan başka işe yaramıyor.
Ben hiç tutan biriyle karşılaşmadım. Benimle birlikte 10 kişi tanıyorum hiç birinin tutmadı. Sanslilarmis gerçekten ne güzelKiz oyle deme iki kisi taniyorum asilamasi tutan devamida dogal oldu nasip bu isler
amin İnşaAllah cümlemizin duaları hayırlısı ile kabul olur canım. bu estrofem dediğin yumurta toplama öncesi kullanılan iğnelerle birlikte mi kullanılıyor yoksa transfer öncesi rahim durumuna göre mi? çünkü ben daha iğnelere başlamadım. nasipse birkaç güne adet bekliyorum olursam 2. veya 3. günü gidicem kan verecem hormon için. sonuçlarla beraber doktora kontrole. ama şu adet durumunda nasıl olcak kan gelirken yaa bu beni geriyorİnşallah gülüm zaten adetinle birlikte ilk rahim duvarı kalınlığına göre işleyiş devam ediyor ona göre estrofem veriyo dozunu ayarliyo doktorun inşallah herşey çok güzel gider hiç endişe etme emi . Ben bazen diyorum acaba olmayacak mı sonra diyorum ya olacaksa vs ne bileyim insani evham sariyo rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah
Tedavi kolay ne var diyorlar. Evet kolay ağrı, yok bişey yok ama işin en önemli kısmı hasta psikolojisi ama kimse anlamıyor.Aynen canım ve ısrarla 3 kez yapıldı bana , prosedür öyle gerekliymiş , yazık değilmi aldığımız hormonlara giden zamana
Öyle valla canımTedavi kolay ne var diyorlar. Evet kolay ağrı, yok bişey yok ama işin en önemli kısmı hasta psikolojisi ama kimse anlamıyor.
Canım bende de 10 ve 12 gün istedi doktor.5. Gün embriyosunda 10. Gün kan testi istenen var mı aranızda yoksa hep 12. Gunmu istiyo doktorlarınız?
Banada ozel hastane 2 defa yapti 3.yude yapiyodu ben istemedim tup bebek raporu icin sart 3 asilama dediler. Universite hastanesinde bir docente birde prof.a gittim sen asilama hastasi degilsin direkt tup bebek dediler e bana 3 asilama sart rapor icin demistiler dedigimde rapor heyetinde olan hoca dediki hayir her hasta kendi ozel sartlarinda degerlendirilir senin degerlerinde asilama sarti aranmaz. Baska hastanin degerleri uygundur asilama sansi verilir dedi. Hayatimin sokunu yasamistim. Ozel hastaneden soguma sebebimdir bu olayBen hiç tutan biriyle karşılaşmadım. Benimle birlikte 10 kişi tanıyorum hiç birinin tutmadı. Sanslilarmis gerçekten ne güzel
Ben de aynıyım canım. Hiç bir sorun yok dendi bekleyin olur bekleyin olur diye diye beş yıl beklettiler bizi. Kafama yeni dank etti tüp bebek. Keşke ilk yıl yaptırsaymışım..Evet malesef herşey iyi çıkıyorRahim temiz kist yok, bişey yok şansızlıktanmidir nedir anlamadim.Hep doğal yolla deneyin dendi. Öyle böyle bu aşamaya geldik şaka gibi. Aminn inşallah
Çoook duyduk hiç belirtisi olmayıp tutanları, pozitif düşünün, kendinizide bebişide üzmeyin.benimde bugün 3.günüm bendede hiç belirti yokkorkuyorum olumsuz olcak diye
Evet tüp bebek raporu eşlerden birinde doğal yolla çocuk sahibi olmaya engel bir durum varsa aranmıyor.Direk tüp bebek deneniyor.İyi araştırmak gerekiyor.Hayatta herşey yaşamadığı şeylerin cahili oluyor.korunmayınca hemen hamile kalınacağını sanan ben neler öğrendim :)Banada ozel hastane 2 defa yapti 3.yude yapiyodu ben istemedim tup bebek raporu icin sart 3 asilama dediler. Universite hastanesinde bir docente birde prof.a gittim sen asilama hastasi degilsin direkt tup bebek dediler e bana 3 asilama sart rapor icin demistiler dedigimde rapor heyetinde olan hoca dediki hayir her hasta kendi ozel sartlarinda degerlendirilir senin degerlerinde asilama sarti aranmaz. Baska hastanin degerleri uygundur asilama sansi verilir dedi. Hayatimin sokunu yasamistim. Ozel hastaneden soguma sebebimdir bu olay
İsin özü işi bilen insanlarla karsilasmakta
Bu arada yarın transferin var sanırım. Hadi Allah yardımcın olsun. Güzel haberlerle gel inşallahTedavi kolay ne var diyorlar. Evet kolay ağrı, yok bişey yok ama işin en önemli kısmı hasta psikolojisi ama kimse anlamıyor.
Canım benim 3 aşılama üniversitesi de oldu , özele devlete gelmiyor bu iş , çıkar menfaate göre hareket ettiklerini düşünüyorum , ben son aşılamamda dok.acikca söyledim istemiyorum tutmaz hocam boşuna dediğim halde " evet biliyorum boşuna ama tüp bebeğe geçebilmek için 3 aşılama zorunluluğu var " dedi , bence diyecek birşey yok , resmen dalga geçiyorlar insanların umutlariyla hayalleriyleBanada ozel hastane 2 defa yapti 3.yude yapiyodu ben istemedim tup bebek raporu icin sart 3 asilama dediler. Universite hastanesinde bir docente birde prof.a gittim sen asilama hastasi degilsin direkt tup bebek dediler e bana 3 asilama sart rapor icin demistiler dedigimde rapor heyetinde olan hoca dediki hayir her hasta kendi ozel sartlarinda degerlendirilir senin degerlerinde asilama sarti aranmaz. Baska hastanin degerleri uygundur asilama sansi verilir dedi. Hayatimin sokunu yasamistim. Ozel hastaneden soguma sebebimdir bu olay
İsin özü işi bilen insanlarla karsilasmakta
Ben de aynı şeyi düşünüyodum. İlk korunmasız ilişkinin ertesi günü gidip test alıp yapan bir safım ben. Şimdi ise tüp bebek profu oldukEvet tüp bebek raporu eşlerden birinde doğal yolla çocuk sahibi olmaya engel bir durum varsa aranmıyor.Direk tüp bebek deneniyor.İyi araştırmak gerekiyor.Hayatta herşey yaşamadığı şeylerin cahili oluyor.korunmayınca hemen hamile kalınacağını sanan ben neler öğrendim :)
Pembe mavi canımBursada hangi hastahane de tedavinizi oldunuz zzynpzzt
Bana kalsa bende geçen sene yaptircaktim.34 yaşında başvurdum beklete beklete 36 oldum.Halada asılama olur diyorlar. Hani 35 sınırdı her yerde 35 ten sonra doğurganlık hızla azalır diyorlar.Hic tutarlı değil yaptıkları. Belkide en iyi zamanlarımı elimden alıyorlar. Yok bir yıl bekle, yok rahim filminin faydası olur bekle, esinin hasarı düştü 6 ay bekle.Ben de aynıyım canım. Hiç bir sorun yok dendi bekleyin olur bekleyin olur diye diye beş yıl beklettiler bizi. Kafama yeni dank etti tüp bebek. Keşke ilk yıl yaptırsaymışım..
Yok canım 26 sında benimBu arada yarın transferin var sanırım. Hadi Allah yardımcın olsun. Güzel haberlerle gel inşallah
Doktorunuz kimPembe mavi canım
Ben de bursadayım üniversitede tedavi gördümPembe mavi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?