Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Aynen canım benim hayırlı olsun dilerim burdan güzel haberini alırım duam seninle kuzum bebegin insallah seninle kalıt hep

Canım hiçç endişe etme. Benim transferin ilk gününden beri oluyor. Hatta 8. Ve 17.gün büyük parçalar şeklinde kırmızı renkli yoğum kanamalarım bile oldu. Günlerce sürdüler hala kanamam var. Ama cok sükür bu hafta kuzuyu ultrasonda gördük. Bazen tutunma, bazen yerleşme bazende Rahim duvarının Yer için parçalanması deniliyor. Pozitif düşünelim demek kuzucun sana tutunmaya çalışıyor. Allah tüm bekleyenlerin muradlarını hayırlısı ile versin inşallah.

Kesinlikle ozeli devleti yok dedigim gibi iyi insanlarla karsilastirsin Allah

İçimi öyle güzel rahatlattınki Teşekkür ederim canım aslında her yerde ilk 48 saat de koyu renkte gelen akıntı güzel şeylerin habercisidir yazıyo ama insan emin olamıyor Bende tecrübeli anne adaylarına danışmak istedim .. yaşayıp hamile olan bana moral olacak birilerine

Transfer sonrasi 3 gunde olan kanama ve lekelenmenin rahimle alakasi yok canim. Bana verilen bilgilendirme formunda oyle yaziyordu. Vajinaya takilan aletten ve transfer isleminden kaynakli olabilir rahim disi kanamalar yani endiselenme benimde ilk uc gun kullandigim jel geriye kahverengi geldi hep snra duzeldi

Hanımlar tecrübelerinize ihtiyacım var bugün gonalf iğnemin 9. Günü. Büyük ihtimalle yarın çatlatma iğnemi olacağım.. Bugün kontrolumde doktorum öyle dedi. Kafama takılan ise, ilk kontrolumde 12 yumurtam vardı dün 8 saydılar bugün 7☹ neden azalıyor bilen var mı, yoksa artık sadece büyükleri mı sayıyorlar

Canım merhana hiç üzülme önemli olan kaliteli olması spermle birleşince . Benim 16 tane kaliteli yumurtam çıktı hatta bu yüzden aylardır transerimi bekledim ama eşimin spermleri nedeniyle sadece 3 tane embriyom oldu çok şükür kaliteli idi. Yani sayıya takılma inann hiç üzülme eşinin spermleri ile güzel embriyo olsun gerisi mühim değil dilerim rabbim gönlüne göre verir

Amin cümlemizin inşallah evet kalite önemli ama sayı neden azalıyor orada gözüken 5 yumuş nereye gitti ki çok olmasını Allah korusun negatif olursa geride embriyom kalsın diye istiyorum

Toplayabilecekleri büyüklüğe gelenleri sayıyorlardır

Amin cümlemizin inşallah evet kalite önemli ama sayı neden azalıyor orada gözüken 5 yumuş nereye gitti ki çok olmasını Allah korusun negatif olursa geride embriyom kalsın diye istiyorum
Bazıları boş folükol çıkıyor gerekli boyuta ulaşamıyor yani dollenecek yapıya gelemeyeceği içindir ama siz morelinizi bozmayın Allah'ın izni ile güzel yumurtaların ve sonrası güzel embriyolarin olur

Inşallah yaa yüreğime su serptiniz
Doktorun sana dozunu ona göre ayarlıyordur ama olur ki yine gittiğinde azalmış olursa bir citlat hocam de niye azalıyor dozu mu az filan diye sor bir yine de yarar var . Ama içini hep ferah tut kalitesiz olup dollenmeyecekse bekle kaliteli olsun öyle devam etsin

Yarın tekrar kontrole gidicem sorarım

Benimde 5.gün embriyosu dondurulmuş 2inci denemem aynı korkuyu ilkindede yasadim sonuca bakmaya bile korkmuştum rabbim hayırlısını nasip etsin
Ben akşamüstü kahverengi lekelenme yaşadım ,yarın bi test alıp yapacağım..duruma göre hareket ederim... ön teşhis olarak hareket ederim diye düşündüm lekelenme çok canımı sıktı..sonuçta 11. Gündü bütün..umudumun seviyesi sorsanız dipteyim ..

4 saat önce bi aklıma geldin ama nickini hatırlayamadım yazamadım merak ettim seni. Rabbim hayırla sonuçlandırsın İnşaAllah moralini bozma. iyi düşün iyi olsun. dua edelim. hakkında hayırlısı olsun İnşaAllah

Kızlar 24 eylül test tarihim dayanamadım kan testi yaptım şimdi <2.00 cıktı transferinin 8. Gunu bugün erken yaptım benim gibi 8. Gün test sonucu negatif çıkan 12. Gunu pozitif gören var mi acaba 3. Gün e

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…