- Konu Sahibi MuhendisYas
-
- #2.161
Geride embriyo kalmasını bende isterdim olmadi. 8 yumurtanın 4 ü çöp 4 ü dollendi 2 si 5 güne gitti. 2 sinide koyacaklar.Tutmazsa sil baştan tedavi... Doktor zaten yeterli bizim için dedi. Kötü olan hiç yumurta kalmaması Ayrıca Ultrasondaki sayıya takılma demişti.Yumurta toplarken farklı çıkabiliyormus az veya çok. Asıl sonucu opu sonrası ve döllenmede görürsün canım.Amin cümlemizin inşallahevet kalite önemli ama sayı neden azalıyor orada gözüken 5 yumuş nereye gitti ki çok olmasını Allah korusun negatif olursa geride embriyom kalsın diye istiyorum
Bence erken yapmışsınız 3.gun embriyosu icin3 . Gün embriyosu ayrıca
Benim doktorum da 15 dk uzan 15 dk hareket et demişti.Daha öncekilerde bende hep 5 dk 15 dk yaptım canım ama akıverdi oyuzden ben süreyi bukez uzattım , en iyisi cuma günü doktora ben bir sorayım
Akşam uygulamasinsa 15e 15 yaptım canımBenim doktorum da 15 dk uzan 15 dk hareket et demişti.
Ben jeli yapıyorum hiç yatmıyorum 15 20 dakika yürüyorum geri gelemdi hiç 10 gündür kullanıyorum belki ilerleyen günlerde gelirBenim doktorum da 15 dk uzan 15 dk hareket et demişti.
Jale gürlülerDoktorunuz kim
Sonuç ne peki canım yeni mi transfer oldunBen de bursadayım üniversitede tedavi gördüm
Dışarıdan benim doktorum canımJale gürlüler
canım moralını yüksek tut dualarım senınle ve bekleyen herkesle ve kendımleBen akşamüstü kahverengi lekelenme yaşadım ,yarın bi test alıp yapacağım..duruma göre hareket ederim... ön teşhis olarak hareket ederim diye düşündüm lekelenme çok canımı sıktı..sonuçta 11. Gündü bütün..umudumun seviyesi sorsanız dipteyim ..
Adet gördün ama değil mi ?Transfer öncesi ( transfere hazırlık) dönemde az bi kanama ya da lekelenme gibi bişey olması normal mi kızlar ?? Estrofem ve cironine jel kullanırken adet olma ihtimalimiz var mı ? Bilen biri bilgilendirirse çok sevinirim
Bence takılma olabilir sonuçta hormon ilacı kullanıyoruz ama eğer adet gormussen ki transfere yakın diyosun eğer doktorun bisy demediyse hiç dert etmeTransfer öncesi ( transfere hazırlık) dönemde az bi kanama ya da lekelenme gibi bişey olması normal mi kızlar ?? Estrofem ve cironine jel kullanırken adet olma ihtimalimiz var mı ? Bilen biri bilgilendirirse çok sevinirim
Adet göreli çok oldu iki gün sonra transferim varAdet gördün ama değil mi ?
Inşallah hayırlı sonuçlar alırsınız... iğneler artık zor gelmeye basladi. Rabbim cümlemizin yardımcısı olsunGeride embriyo kalmasını bende isterdim olmadi. 8 yumurtanın 4 ü çöp 4 ü dollendi 2 si 5 güne gitti. 2 sinide koyacaklar.Tutmazsa sil baştan tedavi... Doktor zaten yeterli bizim için dedi. Kötü olan hiç yumurta kalmaması Ayrıca Ultrasondaki sayıya takılma demişti.Yumurta toplarken farklı çıkabiliyormus az veya çok. Asıl sonucu opu sonrası ve döllenmede görürsün canım.
AminnnInşallah hayırlı sonuçlar alırsınız... iğneler artık zor gelmeye basladi. Rabbim cümlemizin yardımcısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?