- Konu Sahibi MuhendisYas
-
- #2.181
Ben kullandım ama gecikme olmadı aynı tarihte adet oldumMerhabalar
Adetin 21. Günü Lucrin depot 3.75 kullanan arkadaşlar
Adetiniz kaç gün gecikti acaba?
Ben doktora sormuştum düşükle sonuçlanan başarısız tub bebek denemelerde tub bebek yapmadan 1 ay önce yapılıyor muş rahimde sorun olanlara tutunma da sorun yaşayanlara yapılıyormuşKızlar Transferden önce Rahime çizik attıran var mı aranız da ya da serum tedavisi alıp ilk denemede pozitifi gören
Bende çok araştırıyorum bazı doktorlar garanti olsun diye hemen ilk denemede Rahime çizik atıp yıkayıp öyle transferi yapıyorlar ama benim doktorum da şu an için ilk denemede yapmadığını tutmazsa şayet İkinci de histereskopi yapıp çizik atılabileceğini söylediBen doktora sormuştum düşükle sonuçlanan başarısız tub bebek denemelerde tub bebek yapmadan 1 ay önce yapılıyor muş rahimde sorun olanlara tutunma da sorun yaşayanlara yapılıyormuş
Lekelenme umarim guzel haberlere esdegerdir yerlesmistir bebisinizBen akşamüstü kahverengi lekelenme yaşadım ,yarın bi test alıp yapacağım..duruma göre hareket ederim... ön teşhis olarak hareket ederim diye düşündüm lekelenme çok canımı sıktı..sonuçta 11. Gündü bütün..umudumun seviyesi sorsanız dipteyim ..
Hayir 10uncu günüm bugün yarin saglik ocagina gidip test yaptiricamSonuç ne peki canım yeni mi transfer oldun
Benim de 11 Eylül canım bende sdc ilaçların yan etkileri var çarşamba test günü ama çok korkuyorum buda tutmazsa embriyom da kalmadı başka11 eylülde transfer olup varmı bekleyeniniz benim 2inci transferim dondurulmuş tek embriyo koyuldu ilki negatifti 10.günüm bugün üzülüyorum bir turlu aklimdan cikartamiyorum hiçbirşey hissetmediğim icin cok.uzuluyorum korkuyorum olumsuz olucak diye
Rabbim hayırl>sıni versin insallah benim sali test gunum fakat yarin 11.gun yaptiricam dha fazla bekleyemem ilkinde taze transferdi hamilelik tum belirtileri varsi fakat negatif oldu bu 2inci denemem dondurulmus bunda da hicbirsey hissetmiyorum 3 tane daha dondurulmusum varBenim de 11 Eylül canım bende sdc ilaçların yan etkileri var çarşamba test günü ama çok korkuyorum buda tutmazsa embriyom da kalmadı başka
Ilık suyla bezi ıslat canım bezelerin üstüne koy msj yap inş yumuşatır ve bezelerin geçerBirde beni düşün 2 doz vurguluyorum her gidişimde yani tek şırınga da 2 ilaç çözeltisi ... Bu yüzden apse yaptı keşke başka şekilde deselerdi morluk neyse ne ama beze oldu apse yapmış her iki kalcamda içinde büyük kocaman beze var ama yeter ki Rabbim müjdeyi versin onunla 9 ay yaşamaya bile razıyım
Yaptır fırsatım varsa ben şuan keşke yatırsaydım diyorum açıkcası biraz acele ettim ayrıca daha önce bir düşük tub bebek ve normal yolla hamile kaldığım için bana gerek olmadığını söyledi o yüzden yaptırmadım garanti olsun diye yaptır istersen maddi manevi yıpratıyor baya insanıBende çok araştırıyorum bazı doktorlar garanti olsun diye hemen ilk denemede Rahime çizik atıp yıkayıp öyle transferi yapıyorlar ama benim doktorum da şu an için ilk denemede yapmadığını tutmazsa şayet İkinci de histereskopi yapıp çizik atılabileceğini söyledi
Benim de kalcalrimda beze yapti igneler yagli oldugu icin yapiyormis keske sonucum pozitf olsa cektiklerimize deyseIlık suyla bezi ıslat canım bezelerin üstüne koy msj yap inş yumuşatır ve bezelerin geçer
Benim de ilki taze transferi tutmadı bu dondurulmuş yapıldı ama benim başka kalmadı maalesef ben bekliycen test gününü ztn yaptırmaya korkuyorum o gün bile nasıl gidicem bilmiyorumRabbim hayırl>sıni versin insallah benim sali test gunum fakat yarin 11.gun yaptiricam dha fazla bekleyemem ilkinde taze transferdi hamilelik tum belirtileri varsi fakat negatif oldu bu 2inci denemem dondurulmus bunda da hicbirsey hissetmiyorum 3 tane daha dondurulmusum var
Ayni zmanda olmusz transfer saglik ocaginiz yakinsa yaptirin bence yarin 11.gün cikar mutlakaBenim de ilki taze transferi tutmadı bu dondurulmuş yapıldı ama benim başka kalmadı maalesef ben bekliycen test gününü ztn yaptırmaya korkuyorum o gün bile nasıl gidicem bilmiyorum
Amin inş emeklerimiz bu kadar sıkıntımız boşa gitmez inş benim göbekten oldugu için beze oluşmadı çok şükür ama oradan da olsa çok yakıyorBenim de kalcalrimda beze yapti igneler yagli oldugu icin yapiyormis keske sonucum pozitf olsa cektiklerimize deyse
Benim embriyo 3 günlük o yüzden muhtemelen geçen sefer 4 günlükte 10 günde yaptırmıştı testi birde bizim buradaki sağlık ocagı da sdc çarşamba kan alıyorlar erken yaptırıp sürekli kan vermek zorunda kalma dedi Dr ne bilim korkuyorum negatif görmeye ben nasıl yaptıracam onu bile bilmiyorumAyni zmanda olmusz transfer saglik ocaginiz yakinsa yaptirin bence yarin 11.gün cikar mutlaka
Dönüşümlü yapabilirsiniz ilk aylarda özellikle göbekten derler genelde gebelik büyüdükçe kollara geçerler ama siz bilirsiniz tabiBebişim oksapari hep göbekten mi yapıyorsunuz? Ben göbekten korkuyorum ya kan sulandırıcı rahim bölgesine yakın diye korkuyorum nedense koldan yapıyorum bende , kollar iyice morardiktan sonra nerden yapicam bilmiyorum
Cok iyi anliyorum seni ben ilkinde bakamamistim sonucim cikmisti 4 saat ertelemeyle baktim ve hayal kirikligi tabiki umarım kucağımızı boş bırakmaz rabbimBenim embriyo 3 günlük o yüzden muhtemelen geçen sefer 4 günlükte 10 günde yaptırmıştı testi birde bizim buradaki sağlık ocagı da sdc çarşamba kan alıyorlar erken yaptırıp sürekli kan vermek zorunda kalma dedi Dr ne bilim korkuyorum negatif görmeye ben nasıl yaptıracam onu bile bilmiyorum
Kullandım bende 2 gün gecikti.Merhabalar
Adetin 21. Günü Lucrin depot 3.75 kullanan arkadaşlar
Adetiniz kaç gün gecikti acaba?
Hakkımızda hayırlısı olsun inş güzel haberler alırsınRabbim hayırl>sıni versin insallah benim sali test gunum fakat yarin 11.gun yaptiricam dha fazla bekleyemem ilkinde taze transferdi hamilelik tum belirtileri varsi fakat negatif oldu bu 2inci denemem dondurulmus bunda da hicbirsey hissetmiyorum 3 tane daha dondurulmusum var
Canım ben varım historoskopi yapıldı rahime çizik atıldı ve geçici menopoza soktu dr beniKızlar Transferden önce Rahime çizik attıran var mı aranız da ya da serum tedavisi alıp ilk denemede pozitifi gören
Bende geçici menepoz için kullandım 5 gün geç oldum canımKullandım bende 2 gün gecikti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?