Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Kızlar Transferden önce Rahime çizik attıran var mı aranız da ya da serum tedavisi alıp ilk denemede pozitifi gören
Ben doktora sormuştum düşükle sonuçlanan başarısız tub bebek denemelerde tub bebek yapmadan 1 ay önce yapılıyor muş rahimde sorun olanlara tutunma da sorun yaşayanlara yapılıyormuş

Ben doktora sormuştum düşükle sonuçlanan başarısız tub bebek denemelerde tub bebek yapmadan 1 ay önce yapılıyor muş rahimde sorun olanlara tutunma da sorun yaşayanlara yapılıyormuş
Bende çok araştırıyorum bazı doktorlar garanti olsun diye hemen ilk denemede Rahime çizik atıp yıkayıp öyle transferi yapıyorlar ama benim doktorum da şu an için ilk denemede yapmadığını tutmazsa şayet İkinci de histereskopi yapıp çizik atılabileceğini söyledi

Lekelenme umarim guzel haberlere esdegerdir yerlesmistir bebisiniz

Benim de 11 Eylül canım bende sdc ilaçların yan etkileri var çarşamba test günü ama çok korkuyorum buda tutmazsa embriyom da kalmadı başka

Benim de 11 Eylül canım bende sdc ilaçların yan etkileri var çarşamba test günü ama çok korkuyorum buda tutmazsa embriyom da kalmadı başka
Rabbim hayırl>sıni versin insallah benim sali test gunum fakat yarin 11.gun yaptiricam dha fazla bekleyemem ilkinde taze transferdi hamilelik tum belirtileri varsi fakat negatif oldu bu 2inci denemem dondurulmus bunda da hicbirsey hissetmiyorum 3 tane daha dondurulmusum var

Ilık suyla bezi ıslat canım bezelerin üstüne koy msj yap inş yumuşatır ve bezelerin geçer

Yaptır fırsatım varsa ben şuan keşke yatırsaydım diyorum açıkcası biraz acele ettim ayrıca daha önce bir düşük tub bebek ve normal yolla hamile kaldığım için bana gerek olmadığını söyledi o yüzden yaptırmadım garanti olsun diye yaptır istersen maddi manevi yıpratıyor baya insanı

Benim de ilki taze transferi tutmadı bu dondurulmuş yapıldı ama benim başka kalmadı maalesef ben bekliycen test gününü ztn yaptırmaya korkuyorum o gün bile nasıl gidicem bilmiyorum

Ayni zmanda olmusz transfer saglik ocaginiz yakinsa yaptirin bence yarin 11.gün cikar mutlaka
Benim embriyo 3 günlük o yüzden muhtemelen geçen sefer 4 günlükte 10 günde yaptırmıştı testi birde bizim buradaki sağlık ocagı da sdc çarşamba kan alıyorlar erken yaptırıp sürekli kan vermek zorunda kalma dedi Dr ne bilim korkuyorum negatif görmeye ben nasıl yaptıracam onu bile bilmiyorum

Bebişim oksapari hep göbekten mi yapıyorsunuz? Ben göbekten korkuyorum ya kan sulandırıcı rahim bölgesine yakın diye korkuyorum nedense koldan yapıyorum bende , kollar iyice morardiktan sonra nerden yapicam bilmiyorum
Dönüşümlü yapabilirsiniz ilk aylarda özellikle göbekten derler genelde gebelik büyüdükçe kollara geçerler ama siz bilirsiniz tabi

Cok iyi anliyorum seni ben ilkinde bakamamistim sonucim cikmisti 4 saat ertelemeyle baktim ve hayal kirikligi tabiki umarım kucağımızı boş bırakmaz rabbim

Hakkımızda hayırlısı olsun inş güzel haberler alırsın

Kızlar Transferden önce Rahime çizik attıran var mı aranız da ya da serum tedavisi alıp ilk denemede pozitifi gören
Canım ben varım historoskopi yapıldı rahime çizik atıldı ve geçici menopoza soktu dr beni
Transferden 2 gün öncede intralipit serum taktırdım ama sonuç bekliyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…