Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Canm benim doktorumda ilk denemem tutmayinca cok sasirmisti herseyim normaldi 2. Denemden once histereskopi yapip rahime cizik atti sonraki ay transfer oldum ve pozitifti tutmustu ama nasip bos gebelik oldu

İğneyi dik tamamı girecek şekilde titretmeden yaparsan ilaç dağılırken hissetmezsin çekerkende iğneyi dik çek bunlar benim yaparken gördüğüm detaylar

Teşekkür ederim canım inşallah güzel haberler verebilirim... herşeye rağmen çok şükür bir kızım var ona dünyasına kardeş getirmeyi çok istiyorum...

Arkadaşlar benim 3.gün embryosu 12 eylül transfer günü test günü 24 eylül yapsam birşey çıkar mı? Ilk deneme ilk deneme hep olumsuz oluyor yazılmış

Pozitif canımım hayirl8 olsun kaçıncı gün
Bugün 7.günüüm dün çıkmadı diye çok üzülmüştüüm bu sabah öylesine yaptım desem yeridir çok mutluyuuum inşallah kandada yüksek çıkar da mutluluğum yarım kalmaz Darısı bekleyen herkezin başına inşallah

İnşallah canim

Teşekkür ederim canım inşallah güzel haberler verebilirim... herşeye rağmen çok şükür bir kızım var ona dünyasına kardeş getirmeyi çok istiyorum...
rica ederim kuzum amin İnşaAllah. anlıyorum seni inan. Allah-u teala bağışlasın evlatlarımızı öncelikle. ben de oğluma kardeş olsun istiyorum hayırlısı ile. hakkımızda hayırlısı
bol bol dua edelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…