- 12 Mart 2019
- 16.327
- 35.832
- 598
- Konu Sahibi MuhendisYas
-
- #2.201
Canm benim doktorumda ilk denemem tutmayinca cok sasirmisti herseyim normaldi 2. Denemden once histereskopi yapip rahime cizik atti sonraki ay transfer oldum ve pozitifti tutmustu ama nasip bos gebelik olduBende çok araştırıyorum bazı doktorlar garanti olsun diye hemen ilk denemede Rahime çizik atıp yıkayıp öyle transferi yapıyorlar ama benim doktorum da şu an için ilk denemede yapmadığını tutmazsa şayet İkinci de histereskopi yapıp çizik atılabileceğini söyledi
İğneyi dik tamamı girecek şekilde titretmeden yaparsan ilaç dağılırken hissetmezsin çekerkende iğneyi dik çek bunlar benim yaparken gördüğüm detaylarHanımlar bende bugün ilk gonalf iğnemi yaptım. Çok zor yaptım ilk başta girmiyor gibi oldu siz nasıl yaptınız. Birde ucunu komple sokuyorsunuz demi. Yaptım ama yanmaya başladı biraz yanlış mı yaptım acabaa
Teşekkür ederim canım inşallah güzel haberler verebilirim... herşeye rağmen çok şükür bir kızım var ona dünyasına kardeş getirmeyi çok istiyorum...4 saat önce bi aklıma geldin ama nickini hatırlayamadım yazamadım merak ettim seni. Rabbim hayırla sonuçlandırsın İnşaAllah moralini bozma. iyi düşün iyi olsun. dua edelim. hakkında hayırlısı olsun İnşaAllah
Gerçekten çok teşekkür ederim Allah razı olsun canım..
canım moralını yüksek tut dualarım senınle ve bekleyen herkesle ve kendımleınsallah guzel sonuclar alırız. o kadar iğnenın ilaçların elbet sonucunu verecektır Rabbim
İnşallah rabbim sizlere de hayırlısını versinLekelenme umarim guzel haberlere esdegerdir yerlesmistir bebisiniz
Benımdeeeadetim eylül 1 de idi transferim 17 eylülde oldu
Morarma açısından dönüşümlü yapılması gerekiyor zaten de ,göbek yerine bacak olurmu diye düşünmüştümDönüşümlü yapabilirsiniz ilk aylarda özellikle göbekten derler genelde gebelik büyüdükçe kollara geçerler ama siz bilirsiniz tabi
3.gün işe erken bence 12 ya da 13 nde yapman gerekirdi3 . Gün embriyosu ayrıca
3gun geciktiMerhabalar
Adetin 21. Günü Lucrin depot 3.75 kullanan arkadaşlar
Adetiniz kaç gün gecikti acaba?
Pozitif canımım hayirl8 olsun kaçıncı günNolur güzel şeyler söyleyin bana elim ayağım titredi şuan yeni yaptım
PozitifdirNolur güzel şeyler söyleyin bana elim ayağım titredi şuan yeni yaptım
Var gözüküyor hayırlı olsunNolur güzel şeyler söyleyin bana elim ayağım titredi şuan yeni yaptım
Bugün 7.günüüm dün çıkmadı diye çok üzülmüştüüm bu sabah öylesine yaptım desem yeridir çok mutluyuuum inşallah kandada yüksek çıkar da mutluluğum yarım kalmazPozitif canımım hayirl8 olsun kaçıncı gün
Benimde ilk denemem bugün 7.günüm bugün silik çıktı yukarda paylaştım deneyebilirsinArkadaşlar benim 3.gün embryosu 12 eylül transfer günü test günü 24 eylül yapsam birşey çıkar mı? Ilk deneme ilk deneme hep olumsuz oluyor yazılmış
Pozitifdirdarısı da bizlere olur inşallah ama bir de kan testi yaptır.
İlk denemede pozitif alan arkadaşlarım varArkadaşlar benim 3.gün embryosu 12 eylül transfer günü test günü 24 eylül yapsam birşey çıkar mı? Ilk deneme ilk deneme hep olumsuz oluyor yazılmış
İnşallah canimBugün 7.günüüm dün çıkmadı diye çok üzülmüştüüm bu sabah öylesine yaptım desem yeridir çok mutluyuuum inşallah kandada yüksek çıkar da mutluluğum yarım kalmazDarısı bekleyen herkezin başına inşallah ❤
rica ederim kuzum amin İnşaAllah. anlıyorum seni inan. Allah-u teala bağışlasın evlatlarımızı öncelikle. ben de oğluma kardeş olsun istiyorum hayırlısı ile. hakkımızda hayırlısıTeşekkür ederim canım inşallah güzel haberler verebilirim... herşeye rağmen çok şükür bir kızım var ona dünyasına kardeş getirmeyi çok istiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?