- 4 Mart 2020
- 427
- 522
- 103
- Konu Sahibi MuhendisYas
-
- #2.321
Bende TrabZon...doktorunuz kimdi sizin
EvetAyyy canim cok sevindim.insallah saglikla ilerler kucagina alirsin.darisi bizlere olsun insallah.seninde 6.gun embriosu tekti dimi?
Ne guzeldoktorun kim
Hayırl olsun canım sağsağlim kucağınada alırsın bebişlerini bu değerle ikizler geliyor gibi görünüyorKızlar 11. Gün olarak 494 çıkmış.. 11yıl oldu bu sonucu görmek için ne çok bekledim..
Sakın korkma aynı gün transfer olduk zaten hiçbir belirti yaşamadığımı buraya defalarca yazdım biliyosuun bilemeyiz ne olduğunu Rabbim gönlüne göre versin inşallahPozitif olan arkadaşlarımı tebrik ediyorim.Allah tamamina erdirsin insallah.
Benim 7.gunum bugun 6.gun embroyoru.Cok korkuyorim test yapmaya.hic bir belirtim yok hic.
Hadi hayorlısı olsun canım sağ saliö kucağınada alırson inşallahBende hala evde test yapiyorum. İnanilma bir tutukluk yasadim kan testinde kendime sasiriyorum hic ayagim cekmiyor. 11.gunumdeyim 3.gun embriyosu
Benimde 6.gun tek embriyo canim insallah kaderimizde benzer.allahim tum bekleyenlerin pozitif olur insallah.
Amiiin amiiin inşallah cümlemize nasip etsin inşallah banadaHayırlı olsun canım sağ sağlim kucağına da almayı nasip etsin inş
Evt canim ayni gun olmustuk.Acayip bi korku var icimde sonucu ogrenemeye yönelik.Hic cesaretim yok.Sakın korkma aynı gün transfer olduk zaten hiçbir belirti yaşamadığımı buraya defalarca yazdım biliyosuun bilemeyiz ne olduğunu Rabbim gönlüne göre versin inşallah
Banada iğne ve fitil verdi fitil sabah bir akşam iki iğne işk 5gün 2ampul sonra 3günde 1e düşürdüm 2 ampul ama kişiden kişiye değişiyo bence sakın moralini bozma mutlu haberler vericeksin bizlere inşallah hepimiz dualarımdasınız içimden gele gele ediyorum inanınBenimde 6.gun tek embriyo canim insallah kaderimizde benzer.allahim tum bekleyenlerin pozitif olur insallah.
Yalniz bana progesteron sadexe fitil olarak verildi 2 tane koyuyorum.bakiyorum herkesin igneyle birlikte verilmis.onu kafaya taktim cok
.
Evt canim ayni gun olmustuk.Acayip bi korku var icimde sonucu ogrenemeye yönelik.Hic cesaretim yok.
Nasıl hissediyorsun canimBen varım 5. gün embriyosu 7. Günüm
Belki çıkar idrar testi yapsanıza en azından bi tık heycanınız geçerBen varım 5. gün embriyosu 7. Günüm
Sizin durumunuz bizim heveslendigimiz şey.Tek çocuk olsa yeter bana. Cok rahat olun o yüzden. İns güzel haberler alırsınızTeşekkür ederim canım inşallah güzel haberler verebilirim... herşeye rağmen çok şükür bir kızım var ona dünyasına kardeş getirmeyi çok istiyorum...
Ahh canim hic cesaretim yok benim.eve bile almadim.seda sen yap hadi belki banada cesaret gelir.Belki çıkar idrar testi yapsanıza en azından bi tık heycanınız geçer
Ahh şu lekelenme sorununu atlatabilseydim inan korkuyorum değer düşer diye..dualarınıza ihtiyacım var ..desteğiniz için çoook teşekkür ederimHayırl olsun canım sağsağlim kucağınada alırsın bebişlerini bu değerle ikizler geliyor gibi görünüyor
Bu uygulama nedir merak ettim 15 dk hareket 15 dk yatmak ne işe yarıyor bunu doktor söylüyor mu hani transferden sonra mı oluyor bir de transfer edildikten sonra hemen Eve geçip yatmak mı gerekiyorAkşam uygulamasinsa 15e 15 yaptım canım
Yapmadım henüzTest yaptın mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?