Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Bende 10.gun ise baslicam o yuzden yarin vericem yani 8.gunumde.Negatifse evde 1 gun kendimi toparlar oyle baslaeim ise diye dusundum.Offf allahim sen yardim et herkese.

Pozitif olan arkadaşlarımı tebrik ediyorim.Allah tamamina erdirsin insallah.
Benim 7.gunum bugun 6.gun embroyoru.Cok korkuyorim test yapmaya.hic bir belirtim yok hic.
Sakın korkma aynı gün transfer olduk zaten hiçbir belirti yaşamadığımı buraya defalarca yazdım biliyosuun bilemeyiz ne olduğunu Rabbim gönlüne göre versin inşallah

Sakın korkma aynı gün transfer olduk zaten hiçbir belirti yaşamadığımı buraya defalarca yazdım biliyosuun bilemeyiz ne olduğunu Rabbim gönlüne göre versin inşallah
Evt canim ayni gun olmustuk.Acayip bi korku var icimde sonucu ogrenemeye yönelik.Hic cesaretim yok.

Benimde 6.gun tek embriyo canim insallah kaderimizde benzer.allahim tum bekleyenlerin pozitif olur insallah.
Yalniz bana progesteron sadexe fitil olarak verildi 2 tane koyuyorum.bakiyorum herkesin igneyle birlikte verilmis.onu kafaya taktim cok
.
Banada iğne ve fitil verdi fitil sabah bir akşam iki iğne işk 5gün 2ampul sonra 3günde 1e düşürdüm 2 ampul ama kişiden kişiye değişiyo bence sakın moralini bozma mutlu haberler vericeksin bizlere inşallah hepimiz dualarımdasınız içimden gele gele ediyorum inanın

Evt canim ayni gun olmustuk.Acayip bi korku var icimde sonucu ogrenemeye yönelik.Hic cesaretim yok.

Bence bu bile olumlu olmasına işarettir inşallah rabbim ne mutlu haberi gönderip seni daha çok sevindirmek için içine acabalar düşürmüştür bilemeyiz bnde dün çok üzüldüm herkezin çıkıyo benim çıkmadı zaten başından beride hiç içime doğmadı diyodum gerçi daha belli deil ama bu kadar bile mutluluğu yaşattı rabbim devamınıda getirir inşallah

Teşekkür ederim canım inşallah güzel haberler verebilirim... herşeye rağmen çok şükür bir kızım var ona dünyasına kardeş getirmeyi çok istiyorum...
Sizin durumunuz bizim heveslendigimiz şey.Tek çocuk olsa yeter bana. Cok rahat olun o yüzden. İns güzel haberler alırsınız

Hayırl olsun canım sağsağlim kucağınada alırsın bebişlerini bu değerle ikizler geliyor gibi görünüyor
Ahh şu lekelenme sorununu atlatabilseydim inan korkuyorum değer düşer diye..dualarınıza ihtiyacım var ..desteğiniz için çoook teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…