- Konu Sahibi MuhendisYas
-
- #2.301
Bende TrabZon...doktorunuz kimdi sizinEveeet trabzonluyuuum
Ayyy canim cok sevindim.insallah saglikla ilerler kucagina alirsin.darisi bizlere olsun insallah.seninde 6.gun embriosu tekti dimi?Benimde ilk denemem bugün 7.günüm bugün silik çıktı yukarda paylaştım deneyebilirsin
Cavit hoca ktu de senin kimBende TrabZon...doktorunuz kimdi sizin
Ne guzelEveeet trabzonluyuuum
İlaclarin etkilerini oku canim. Bende olmadi carpinti ama sicak basmasin cok olduBende ara ara çarpıntı oluyor kızlar. Normal mi sizlerde de oluyor mu. İlaç etkısı olabilir mi acaba nabzım 98 atıyor. Hissettirdi o yüzden takıp ettım
Benim de 7.gün 5.gün embriyosu. Hiç belirtim olmadı.Pozitif olan arkadaşlarımı tebrik ediyorim.Allah tamamina erdirsin insallah.
Benim 7.gunum bugun 6.gun embroyoru.Cok korkuyorim test yapmaya.hic bir belirtim yok hic.
Hasan Tahsin medical..Cavit hoca ktu de senin kim
Hayırlı olsun seninde canımBende hala evde test yapiyorum. İnanilma bir tutukluk yasadim kan testinde kendime sasiriyorum hic ayagim cekmiyor. 11.gunumdeyim 3.gun embriyosu
Hayırlı olsun canım sağ sağlim kucağına da almayı nasip etsin inşNolur güzel şeyler söyleyin bana elim ayağım titredi şuan yeni yaptım
Transferden once olaym hayirlisiyla idrar testleri alir bakarim diyodum ama hic cesaret edemedim.Kan vermeye nasil gidicem onu dusunuyorum.cok korkuyorum.
[/QUOTE
Idrar testi yapmadim hic. 10 gün kan vermem lazım, ama 10 gün işe baslayacagim. Bu yüzden 9.gün kan vermeyi planlıyorum. Herşeyin hayırlısı
2 asilama yaptik onunla severim iyi doktordur. Ama bana gereksiz yere asilama yapti o ayriHasan Tahsin medical..
Benim annemin 21 yıl önce doktoruydu.. tecrübe acısından yaklaştım ben..2 asilama yaptik onunla severim iyi doktordur. Ama bana gereksiz yere asilama yapti o ayri
Dogrudur bende tavsiye ile gitmistim 3 sene once. Nasip iste sonra baska doktorlarla yolum kesisti. Guzel sonuca ulasalimda hasan tahsin cavit ufuk farketmezBenim annemin 21 yıl önce doktoruydu.. tecrübe acısından yaklaştım ben..
Cavit beyde bir tüp bebek deneyimim var birde aşılama..Doktor olarak iyi ama merkez olarak inanın bana hatırlamak istemiyorum...8yıl geçti belki düzelmiştir..Dogrudur bende tavsiye ile gitmistim 3 sene once. Nasip iste sonra baska doktorlarla yolum kesisti. Guzel sonuca ulasalimda hasan tahsin cavit ufuk farketmez
Acile gıt hemen kanını ver çık cnm ınternetten bakarsın sonuca veya arasınlar senı saglık ıcagı sıkıntılmıymıs senın ıcınHaftasonu acile gitmede teretdut ettim. Malum sorunlardan dolayi. Saglik ocaginda bi tanidik caliyor oraya gidemiyorum bundan oncekinde ordan ogrenmisti gebeligimi kosa kosa esimin babaannesine soylemisti ordan butun sulale ogrenmisti 2-3 hafta sonrada dusuk yaptim bosuna onca insana geri donus yapmak zorunda kalmistim. Hastaneye gidecem herhalde seceneklerim daraldi
Test yaptın mıBen varım 5. gün embriyosu 7. Günüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?