Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Bende ara ara çarpıntı oluyor kızlar. Normal mi sizlerde de oluyor mu. İlaç etkısı olabilir mi acaba nabzım 98 atıyor. Hissettirdi o yüzden takıp ettım

Pozitif olan arkadaşlarımı tebrik ediyorim.Allah tamamina erdirsin insallah.
Benim 7.gunum bugun 6.gun embroyoru.Cok korkuyorim test yapmaya.hic bir belirtim yok hic.

Transferden once olaym hayirlisiyla idrar testleri alir bakarim diyodum ama hic cesaret edemedim.Kan vermeye nasil gidicem onu dusunuyorum.cok korkuyorum.

Herkeze hayırlı sabahlar me güzel haberler var rabbim hepinize sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah

Dogrudur bende tavsiye ile gitmistim 3 sene once. Nasip iste sonra baska doktorlarla yolum kesisti. Guzel sonuca ulasalimda hasan tahsin cavit ufuk farketmez
Cavit beyde bir tüp bebek deneyimim var birde aşılama..Doktor olarak iyi ama merkez olarak inanın bana hatırlamak istemiyorum...8yıl geçti belki düzelmiştir..

Acile gıt hemen kanını ver çık cnm ınternetten bakarsın sonuca veya arasınlar senı saglık ıcagı sıkıntılmıymıs senın ıcın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…