Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Ahh şu lekelenme sorununu atlatabilseydim inan korkuyorum değer düşer diye..dualarınıza ihtiyacım var ..desteğiniz için çoook teşekkür ederim
Allah’ın izniyle bebeğinin yerleştiğini ve bu kanmanın o yüzden oldgunu düşünüyorum bal önceki sayfalarda bayan YaZmıs pıhtısı kanama geldiği halde bebeğin tutunması ile alakalıymış kendine Rahimde yer açarken kanama olması normalmiş sende gönlünü ferah tut Allah’ın izniyle bebegin seninledir insallah

Ahh şu lekelenme sorununu atlatabilseydim inan korkuyorum değer düşer diye..dualarınıza ihtiyacım var ..desteğiniz için çoook teşekkür ederim
Ben bı doktoru dinlemiştim. Garip olan hiç birşey olmaması demişti. Lekelenmeler, batmalar olacak tabiki bu bi seyin varlığını gösteriyor.

Merhabalar, cuma günü transfer oldum. Çok yoğun kasık ağrım ve sancım var regl olacak gibi. Adetime 1 hafta var daha hastalanıyor olabilir miyim
İnşallah hamilesindir
Kızlar 11. Gün olarak 494 çıkmış.. 11yıl oldu bu sonucu görmek için ne çok bekledim..
Rabbim hayırlı uğurlu eylesin darısı bizlerin başına olsun inşaallah

3. Gün mu 5 gün embriyosu ? Testler de aynı markamı ?
5.gü dondurulmuş emriyo testler 5 yl lik tesy önceki tedavimdr erken grbelik testini 7.gün yspmoştık silik çıkmıştı bunlar hassas değil amz burdaki arkadaşlarında yaptığı hrp normal test resmi uükleyemiyorum nrden acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…