- Konu Sahibi MuhendisYas
-
- #2.341
Hiç bir belirtim yok canım sanki hiç transfer olmamış gibiyim, biraz burukluk var içimdeNasıl hissediyorsun canim
Allah’ın izniyle bebeğinin yerleştiğini ve bu kanmanın o yüzden oldgunu düşünüyorum bal önceki sayfalarda bayan YaZmıs pıhtısı kanama geldiği halde bebeğin tutunması ile alakalıymış kendine Rahimde yer açarken kanama olması normalmiş sende gönlünü ferah tut Allah’ın izniyle bebegin seninledir insallahAhh şu lekelenme sorununu atlatabilseydim inan korkuyorum değer düşer diye..dualarınıza ihtiyacım var ..desteğiniz için çoook teşekkür ederim
Hadi git hem erken gebelik testi hemde normal 5 liralıkdam al gel hadi canımYapmadim
Yapmadım henüz
Kacinci gundesiniz, yine de atın bizde farklı bir gözle bakalım isterseniz.Kızlar 2 gündür bende test yapıyorum çok çok silik 2 çizgi görünüyor ama resmini atsaö siz göremeyebilirsiniz okadar silik sanırım yok bende
Hiç bir belirtim yok canım sanki hiç transfer olmamış gibiyim, biraz burukluk var içimde
Bilemiyorum canım korkuyorum açıkçası, hic belirtimde yok. Cesaret edersem belki yarın yapabilirimBelki çıkar idrar testi yapsanıza en azından bi tık heycanınız geçer
Bende aynı hissediyorum nedendeHiç bir belirtim yok canım sanki hiç transfer olmamış gibiyim, biraz burukluk var içimde
Canım transfer günü hariç 7.gün bugünKacinci gundesiniz, yine de atın bizde farklı bir gözle bakalım isterseniz.
Giderek koyulaşması lazım. Kaçıncı gününKızlar 2 gündür bende test yapıyorum çok çok silik 2 çizgi görünüyor ama resmini atsaö siz göremeyebilirsiniz okadar silik sanırım yok bende
Canım bende yapmadım, korkuyorum bende senin gibi dediğim gibi belirti de yok. Yaparsam muhakkak haber veririmAhh canim hic cesaretim yok benim.eve bile almadim.seda sen yap hadi belki banada cesaret gelir.
3. Gün mu 5 gün embriyosu ? Testler de aynı markamı ?Canım transfer günü hariç 7.gün bugün
Dünkü bugünkünden daha belirgin
Ben bı doktoru dinlemiştim. Garip olan hiç birşey olmaması demişti. Lekelenmeler, batmalar olacak tabiki bu bi seyin varlığını gösteriyor.Ahh şu lekelenme sorununu atlatabilseydim inan korkuyorum değer düşer diye..dualarınıza ihtiyacım var ..desteğiniz için çoook teşekkür ederim
Dondurulmuş transfer mi daha iyi acaba taze transfer derse kabul etmeyeyim mi korkmaya başladım şimdidenBenim de ilki taze transferi tutmadı bu dondurulmuş yapıldı ama benim başka kalmadı maalesef ben bekliycen test gününü ztn yaptırmaya korkuyorum o gün bile nasıl gidicem bilmiyorum
Dün bugünküne göre daha belirgin bende ters işliuo hayırlısı artık umudum yokGiderek koyulaşması lazım. Kaçıncı günün
İnşallah hamilesindirMerhabalar, cuma günü transfer oldum. Çok yoğun kasık ağrım ve sancım var regl olacak gibi. Adetime 1 hafta var daha hastalanıyor olabilir miyim
Rabbim hayırlı uğurlu eylesin darısı bizlerin başına olsun inşaallahKızlar 11. Gün olarak 494 çıkmış.. 11yıl oldu bu sonucu görmek için ne çok bekledim..
Hadi git hem erken gebelik testi hemde normal 5 liralıkdam al gel hadi canım
Genelde dondurulmuş daha iyi diyorlar.Rahim dinlendiği icinDondurulmuş transfer mi daha iyi acaba taze transfer derse kabul etmeyeyim mi korkmaya başladım şimdiden
Biz seninle aynı gün transfer olmuştuk hadi hayırlısı insallahCanım transfer günü hariç 7.gün bugün
Dünkü bugünkünden daha belirgin
Evet bende dinledim, dr. Aynen öyle dedi. Bende bu yüzden korkuyorum benim hiç bir belirtim yokBen bı doktoru dinlemiştim. Garip olan hiç birşey olmaması demişti. Lekelenmeler, batmalar olacak tabiki bu bi seyin varlığını gösteriyor.
5.gü dondurulmuş emriyo testler 5 yl lik tesy önceki tedavimdr erken grbelik testini 7.gün yspmoştık silik çıkmıştı bunlar hassas değil amz burdaki arkadaşlarında yaptığı hrp normal test resmi uükleyemiyorum nrden acaba3. Gün mu 5 gün embriyosu ? Testler de aynı markamı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?