- 30 Mart 2019
- 4.552
- 2.458
- 83
- Konu Sahibi MuhendisYas
-
- #2.281
Kan testi yaptır cnm bakalım merak edyrum bnmde persembe gunu ama yarına evde test yapacgmEvet yaptım bu sabah 2 test birine güvenemedim çizgi çıktıı cuma günü test günüm cumaya kadar beklemek istiyorum ama dayanabilirmiyim bilmiyoruum
Cok iyi anliyorum seni ben ilkinde bakamamistim sonucim cikmisti 4 saat ertelemeyle baktim ve hayal kirikligi tabiki umarım kucağımızı boş bırakmaz rabbim
Amin insallah sabah gittim kan verdim insallah hayilri sonuclarİnşallah rabbim sizlere de hayırlısını versin
Maşşalh darısı bizlere olsun ınsKızlar 11. Gün olarak 494 çıkmış.. 11yıl oldu bu sonucu görmek için ne çok bekledim..
Cok iyi anliyorum seni ben ilkinde bakamamistim sonucim cikmisti 4 saat ertelemeyle baktim ve hayal kirikligi tabiki umarım kucağımızı boş bırakmaz rabbim
Hayrlı olsun cnm kan testi yaptır sonucu merakla beklyruxBende hala evde test yapiyorum. İnanilma bir tutukluk yasadim kan testinde kendime sasiriyorum hic ayagim cekmiyor. 11.gunumdeyim 3.gun embriyosu
İnşallah hepimiz güzel haberler alalım inşallah bekleyen ne kadar insan varsa hepsi hayırlı sonuçlar alsın inşallahBekle canım en iyisini yaptın erken verince emin olamıyor insan cuma günü çok güzel sonuçlar alacaksin
Bence hemen kan vermelisin.masallahBende hala evde test yapiyorum. İnanilma bir tutukluk yasadim kan testinde kendime sasiriyorum hic ayagim cekmiyor. 11.gunumdeyim 3.gun embriyosu
Tebrik ederim hayırlı olsun canım ne güzel cok sevindim adınızaKızlar 11. Gün olarak 494 çıkmış.. 11yıl oldu bu sonucu görmek için ne çok bekledim..
Haftasonu acile gitmede teretdut ettim. Malum sorunlardan dolayi. Saglik ocaginda bi tanidik caliyor oraya gidemiyorum bundan oncekinde ordan ogrenmisti gebeligimi kosa kosa esimin babaannesine soylemisti ordan butun sulale ogrenmisti 2-3 hafta sonrada dusuk yaptim bosuna onca insana geri donus yapmak zorunda kalmistim. Hastaneye gidecem herhalde seceneklerim daraldiHayrlı olsun cnm kan testi yaptır sonucu merakla beklyrux
Amin canim. Sen trabzonlu musun? 61 gozume gozume bakiyorİnşallah hepimiz güzel haberler alalım inşallah bekleyen ne kadar insan varsa hepsi hayırlı sonuçlar alsın inşallah ❤
Kan testi yaptırın gününüz gelmiş inşallah hayırlı haberi kan testindede alırsınızBende hala evde test yapiyorum. İnanilma bir tutukluk yasadim kan testinde kendime sasiriyorum hic ayagim cekmiyor. 11.gunumdeyim 3.gun embriyosu
Eveeet trabzonluyuuumAmin canim. Sen trabzonlu musun? 61 gozume gozume bakiyor
Maşallah epey belirgin görünüyor canim , ama hastahaneye git bence , kan önemli sonuçta , zaten 11.günmüş zaten şuan için pozitif netleştirmek için gitBende hala evde test yapiyorum. İnanilma bir tutukluk yasadim kan testinde kendime sasiriyorum hic ayagim cekmiyor. 11.gunumdeyim 3.gun embriyosu
Çok sağol içimi ferahklattinBen canım , benimde öyle oldu transferden iki gün sonra 2 gün batma oldu sonra hicbirsey yok , 2 gün sonra tekrar bukez biraz daha şiddetli batma oldu , hala da öyle devam ediyor bazen unutuyorum yok gibi bazen de derinden hissettiriyor kendini , inşaallah bukez yavrularımız bizimle , içini ferah tut , elini karnına koy ve çok dua et
Rica ederimÇok sağol içimi ferahklattin
Ben varım 5. gün embriyosu 7. GünümKızlar 5.gün embriosu 6.günüm benimle süreci aynı olan varmi
Perşembe günü tekrar yapacagim hayırlısıyla göreceğizins3.gün işe erken bence 12 ya da 13 nde yapman gerekirdi
Çok guzel ĺnsallah sağlıkla kucağına alırsınKızlar 11. Gün olarak 494 çıkmış.. 11yıl oldu bu sonucu görmek için ne çok bekledim..
Yarin giderim buyuk ihtimalleMaşallah epey belirgin görünüyor canim , ama hastahaneye git bence , kan önemli sonuçta , zaten 11.günmüş zaten şuan için pozitif netleştirmek için git
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?