- Konu Sahibi MuhendisYas
-
- #2.361
Bnde aizinle aynı gün transfer oldum burayada yazdım hiç belirtim olmuyo diye dün çıkmadı bugün ince çizgiyi gördüm testteBiz seninle aynı gün transfer olmuştuk hadi hayırlısı insallah
Ama hiç belirtisi olmayanda çok fazla ve hamile kalmışlarEvet bende dinledim, dr. Aynen öyle dedi. Bende bu yüzden korkuyorum benim hiç bir belirtim yok
Biz seninle aynı gün transfer olmuştuk hadi hayırlısı insallah
Yok gibi hissediyorum canım çizgiler okadar silikki bilmiyorum dünkünü eşim banyoda bulmuş o bile farketmiş ikinci çizgiyi ama bugün 2 tane yaptım iliside ondan daha silik
Bugün 7. Günüm canimQUOTE="Nisanesintisi01, post: 65248685, member: 904857"]
Kaç gün oldu trabsfferinize
Yaa onu kaçırmışım canım belirtin var zannetim ben. Inşallah isteyen herkees pozitif sonuç alirBnde aizinle aynı gün transfer oldum burayada yazdım hiç belirtim olmuyo diye dün çıkmadı bugün ince çizgiyi gördüm testte
Inşallah canım hepimiz güzel haberler alalmAma hiç belirtisi olmayanda çok fazla ve hamile kalmışlarKişiye göre de değişiyor belliki. İns güzel haberlerler alırsınız
Canım sana daha erken sanırım sen de güzel haberler alacaksın insallah sen de pozitif olmaya çalış herkesin bünyesi farklı mesela 7 8 günlerde çıkmayıp 9 da 10 da çıkıyor 11 12 de belirginleşiyor o yüzden zor ama 3 4 gün daha sabırla bekle kuzum güzel haberlerini almanı diliyorumBugün 7. Günüm canim
Evet aşılama sart. Sperm sayısı 5 ml altındaysa yumırta rezervı cok azsa da rapor olabılırCanlarım bir şey soracağım size ben Raporlu olarak yaptırmak icin aşılama yapılması mı gerekiyor ben hiç aşılama yaptırmadım yasım 39 yas faktörü Rapor icin yeterli mi erkek inferlitesi var bizde direk tüp bebek dedi doktorlar bilgisi olan var mı Raporlu ile raporsuz arasındaki fark nedir ? Cevap verirseniz sevinirim burdan başka sorup öğreneceğim birileri yok
Evet saglik ocagi ihtimal disi. Bugun yarin gidecem artik.Acile gıt hemen kanını ver çık cnm ınternetten bakarsın sonuca veya arasınlar senı saglık ıcagı sıkıntılmıymıs senın ıcın
Dosya ekleden yapamadınız mi ?5.gü dondurulmuş emriyo testler 5 yl lik tesy önceki tedavimdr erken grbelik testini 7.gün yspmoştık silik çıkmıştı bunlar hassas değil amz burdaki arkadaşlarında yaptığı hrp normal test resmi uükleyemiyorum nrden acaba
bir daha tub bebek yaptırma şansım yok dersen yapar ben öyle demistim yapalım istesen dedi ama bir ay sonra tub bebek yapılır deyimce bekleyemedim ben sabirsizim biraz benBana kalsa ben yaptırırım ama yapmıyo doktorumşu an gerek yok her şey normal diyo keşke yapsa daha garanti olsa ama işte
Araştırma hastanelerinin Tüp bebek bölümleri bilgi veriyormuş. Bende sorucam ikinci aşılama şart mı diyeCanlarım bir şey soracağım size ben Raporlu olarak yaptırmak icin aşılama yapılması mı gerekiyor ben hiç aşılama yaptırmadım yasım 39 yas faktörü Rapor icin yeterli mi erkek inferlitesi var bizde direk tüp bebek dedi doktorlar bilgisi olan var mı Raporlu ile raporsuz arasındaki fark nedir ? Cevap verirseniz sevinirim burdan başka sorup öğreneceğim birileri yok
Transfer diye biliyorumKızlar tüp bebekte gebelik hafta hesaplama son adet tarihine göre mi olur Yoksa embriyo transferi yapılan güne göremi hesaplanıyor arada bir gün fark ediyor hesaplamalarda ama Doktorunuz soran oldu mu Merak ettim
Son adet tarihine göre hesaplama yapılıyor canımKızlar tüp bebekte gebelik hafta hesaplama son adet tarihine göre mi olur Yoksa embriyo transferi yapılan güne göremi hesaplanıyor arada bir gün fark ediyor hesaplamalarda ama Doktorunuz soran oldu mu Merak ettim
Erkek faktörü olunca araştırma hastanesinde rapor veriyor ben öyle almıştım zeynep kamil hastenesinden kadın faktörü olunca 3 asilama sonrası rapor veriyorlar tub bebek içinCanlarım bir şey soracağım size ben Raporlu olarak yaptırmak icin aşılama yapılması mı gerekiyor ben hiç aşılama yaptırmadım yasım 39 yas faktörü Rapor icin yeterli mi erkek inferlitesi var bizde direk tüp bebek dedi doktorlar bilgisi olan var mı Raporlu ile raporsuz arasındaki fark nedir ? Cevap verirseniz sevinirim burdan başka sorup öğreneceğim birileri yok
Son adet canimKızlar tüp bebekte gebelik hafta hesaplama son adet tarihine göre mi olur Yoksa embriyo transferi yapılan güne göremi hesaplanıyor arada bir gün fark ediyor hesaplamalarda ama Doktorunuz soran oldu mu Merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?