Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Kızlar o belirtiler ilaçlar yüzünden de olabilir. Ben transfer olmadan da batma bacak ağrısı gibi bi takım şeyler hissedebiliyorum
Bir de kişiden kişiye değişebilir belirtiler.

QUOTE="Nisanesintisi01, post: 65248685, member: 904857"]
Kaç gün oldu trabsfferinize
Bugün 7. Günüm canim
[/QUOTE]
Canım sana daha erken sanırım sen de güzel haberler alacaksın insallah sen de pozitif olmaya çalış herkesin bünyesi farklı mesela 7 8 günlerde çıkmayıp 9 da 10 da çıkıyor 11 12 de belirginleşiyor o yüzden zor ama 3 4 gün daha sabırla bekle kuzum güzel haberlerini almanı diliyorum

Canlarım bir şey soracağım size ben Raporlu olarak yaptırmak icin aşılama yapılması mı gerekiyor ben hiç aşılama yaptırmadım yasım 39 yas faktörü Rapor icin yeterli mi erkek inferlitesi var bizde direk tüp bebek dedi doktorlar bilgisi olan var mı Raporlu ile raporsuz arasındaki fark nedir ? Cevap verirseniz sevinirim burdan başka sorup öğreneceğim birileri yok

Bnde aizinle aynı gün transfer oldum burayada yazdım hiç belirtim olmuyo diye dün çıkmadı bugün ince çizgiyi gördüm testte
Yaa onu kaçırmışım canım belirtin var zannetim ben. Inşallah isteyen herkees pozitif sonuç alirsağlıkla kucagimiza alırız.

Bugün 7. Günüm canim
Canım sana daha erken sanırım sen de güzel haberler alacaksın insallah sen de pozitif olmaya çalış herkesin bünyesi farklı mesela 7 8 günlerde çıkmayıp 9 da 10 da çıkıyor 11 12 de belirginleşiyor o yüzden zor ama 3 4 gün daha sabırla bekle kuzum güzel haberlerini almanı diliyorum
[/QUOTE]
Inşallah canım teşekkür ederim güzel dileklerin için kan verene kadar idrar testi yapmak istemiyorum. Bekliyorum bakalım

Evet aşılama sart. Sperm sayısı 5 ml altındaysa yumırta rezervı cok azsa da rapor olabılır

Kızlar tüp bebekte gebelik hafta hesaplama son adet tarihine göre mi olur Yoksa embriyo transferi yapılan güne göremi hesaplanıyor arada bir gün fark ediyor hesaplamalarda ama Doktorunuz soran oldu mu Merak ettim

Bana kalsa ben yaptırırım ama yapmıyo doktorum şu an gerek yok her şey normal diyo keşke yapsa daha garanti olsa ama işte
bir daha tub bebek yaptırma şansım yok dersen yapar ben öyle demistim yapalım istesen dedi ama bir ay sonra tub bebek yapılır deyimce bekleyemedim ben sabirsizim biraz ben

Araştırma hastanelerinin Tüp bebek bölümleri bilgi veriyormuş. Bende sorucam ikinci aşılama şart mı diye

Erkek faktörü olunca araştırma hastanesinde rapor veriyor ben öyle almıştım zeynep kamil hastenesinden kadın faktörü olunca 3 asilama sonrası rapor veriyorlar tub bebek için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…