Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Ben tersini okumuştum tüp bebek için. Doktora dore degisiyordur belki bilmiyorum.
Ben degisecegini sanmiyorum cunku tup bebekte transfer zamani normal gebeliklerde yumurtlama zamanina denk geliyor hemen hemen. Her iki durumda da 4 haftalik sayiliyoruz gebeligi fark edince. E bu 4 haftanin ilk ikisinde zaten gebelik mumkun degil tup bebekte igne kullandigimiz donem oluyor normal gebeliklerde de ilk iki hafta adetli ve yumurtlama oncesi gebelik sansinin cok dusuk oldugu donem oluyor. Tip dilinde 2 haftalik 3 haftalik gebelik diye bisey yokmus. İster tedavi ister dogal kisi gebe oldugunu anladigi an 4 hafta kabul ediliyor son adete gore iste 4+3 vs vs diye hesaplaniyor

Sayı değil ama hareket çok cok az yumurta rezervinde sılıntı yoktu en son bize vermezler öyleyse Rapor
Sayidan Ziyade hareket onemli canim. Bizim ileri hareketli 0 di. Esim ameliyat oldu 30lara kadar cikti o donem doktorumuz dediki eski sperm testlerini koyun rapor dosyasina bu yuksek degerle riske atmayin raporu. Size her turlu cikar ama hareket yukselmis bunu koymayin demisti

Anladım. Keske transfer günü sayilsaymis. Bı farkımız olsaymis bari. O kadar uğraşıyoruz

Bu uygulama nedir merak ettim 15 dk hareket 15 dk yatmak ne işe yarıyor bunu doktor söylüyor mu hani transferden sonra mı oluyor bir de transfer edildikten sonra hemen Eve geçip yatmak mı gerekiyor
Yok canım öyle birşey değil , jel uyguluyoruz ya ben jeli uygulayıp yarım saat yatıyordum , arkadaşlarda bunun yanlış olduğunu , jeli uyguladiktan sonra 15 dk yatıp 15 dk yürünmesi gerektiğini söyledi , konu bu yani canım

Ördüm canım seninkini inşallah herşey yolunda gider ve kucağınada alırsın rabbim kimsenim kucağını boş bırakmasın inan burdan hamile hamerlerini öğrendikce kendimmiş gibi seviniyorum
Okadar zor surecleri birbirimizi cok iyi anliyoruz o yuzdeb herkes kendininmis gbi seviniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…