- 23 Ağustos 2018
- 2.602
- 2.933
- 133
- Konu Sahibi MuhendisYas
-
- #2.401
Sayı değil ama hareket çok cok az yumurta rezervinde sılıntı yoktu en son bize vermezler öyleyse RaporEvet aşılama sart. Sperm sayısı 5 ml altındaysa yumırta rezervı cok azsa da rapor olabılır
İnsallah gerek kalmaz canım yavruna kavuştursun insallahSebepsiz canım. 3 yıl şartı vardı o doldu ama ikinci aşılamayi yaptirmadan tüp bebek yaptirdim raporsuz. İkinci denememde rapor almak istiyorum.Yani ins gerek kalmazda
Hepimiz inşallahİnsallah gerek kalmaz canım yavruna kavuştursun insallah
Ben degisecegini sanmiyorum cunku tup bebekte transfer zamani normal gebeliklerde yumurtlama zamanina denk geliyor hemen hemen. Her iki durumda da 4 haftalik sayiliyoruz gebeligi fark edince. E bu 4 haftanin ilk ikisinde zaten gebelik mumkun degil tup bebekte igne kullandigimiz donem oluyor normal gebeliklerde de ilk iki hafta adetli ve yumurtlama oncesi gebelik sansinin cok dusuk oldugu donem oluyor. Tip dilinde 2 haftalik 3 haftalik gebelik diye bisey yokmus. İster tedavi ister dogal kisi gebe oldugunu anladigi an 4 hafta kabul ediliyor son adete gore iste 4+3 vs vs diye hesaplaniyorBen tersini okumuştum tüp bebek için. Doktora dore degisiyordur belki bilmiyorum.
olur da bacak da çok agrıtır en azı yine göbekten acıtıyorMorarma açısından dönüşümlü yapılması gerekiyor zaten de ,göbek yerine bacak olurmu diye düşünmüştüm
Inşallah pozitif olur hayırlısıylaOrdan yapmaya çslışıuorum ams yapamadım telefondan giriyorum nryse artık perşembeye kadar daha test yapmayacağım
Kiz ben bunu yeni gordumNolur güzel şeyler söyleyin bana elim ayağım titredi şuan yeni yaptım
Sayidan Ziyade hareket onemli canim. Bizim ileri hareketli 0 di. Esim ameliyat oldu 30lara kadar cikti o donem doktorumuz dediki eski sperm testlerini koyun rapor dosyasina bu yuksek degerle riske atmayin raporu. Size her turlu cikar ama hareket yukselmis bunu koymayin demistiSayı değil ama hareket çok cok az yumurta rezervinde sılıntı yoktu en son bize vermezler öyleyse Rapor
Anladım. Keske transfer günü sayilsaymis. Bı farkımız olsaymis bari. O kadar uğraşıyoruzBen degisecegini sanmiyorum cunku tup bebekte transfer zamani normal gebeliklerde yumurtlama zamanina denk geliyor hemen hemen. Her iki durumda da 4 haftalik sayiliyoruz gebeligi fark edince. E bu 4 haftanin ilk ikisinde zaten gebelik mumkun degil tup bebekte igne kullandigimiz donem oluyor normal gebeliklerde de ilk iki hafta adetli ve yumurtlama oncesi gebelik sansinin cok dusuk oldugu donem oluyor. Tip dilinde 2 haftalik 3 haftalik gebelik diye bisey yokmus. İster tedavi ister dogal kisi gebe oldugunu anladigi an 4 hafta kabul ediliyor son adete gore iste 4+3 vs vs diye hesaplaniyor
İnşallah canım artık hayırlısı bakalım swni kaçıncı günündüKiz ben bunu yeni gordumgeride kalmis cogu mesaji gozden kaciriyorum. Benimde 8-9.gun boyleydi. 11. Gun iste netlesti epey
Kiz ozaman geriden gelecez bize bi artisi yokkiAnladım. Keske transfer günü sayilsaymis. Bı farkımız olsaymis bari. O kadar uğraşıyoruz
Bugun 11 attim bende resminiİnşallah canım artık hayırlısı bakalım swni kaçıncı günündü
İnşallah canım senin kaçıncı günündüInşallah pozitif olur hayırlısıyla
Yok canım öyle birşey değil , jel uyguluyoruz ya ben jeli uygulayıp yarım saat yatıyordum , arkadaşlarda bunun yanlış olduğunu , jeli uyguladiktan sonra 15 dk yatıp 15 dk yürünmesi gerektiğini söyledi , konu bu yani canımBu uygulama nedir merak ettim 15 dk hareket 15 dk yatmak ne işe yarıyor bunu doktor söylüyor mu hani transferden sonra mı oluyor bir de transfer edildikten sonra hemen Eve geçip yatmak mı gerekiyor
Ördüm canım seninkini inşallah herşey yolunda gider ve kucağınada alırsın rabbim kimsenim kucağını boş bırakmasın inan burdan hamile hamerlerini öğrendikce kendimmiş gibi seviniyorumBugun 11 attim bende resmini
Okadar zor surecleri birbirimizi cok iyi anliyoruz o yuzdeb herkes kendininmis gbi seviniyorÖrdüm canım seninkini inşallah herşey yolunda gider ve kucağınada alırsın rabbim kimsenim kucağını boş bırakmasın inan burdan hamile hamerlerini öğrendikce kendimmiş gibi seviniyorum
Vayy cok iyi yukselmis hadi insallah boyle devam eder muhtemelen 3 gune falan kese gorunur vajinalKizlar kan değerim
10. Gün 66
12. Gün 130
15. Gün 747
Çıkmış bakalım doktor ne diyecek
Çok şükür canim acele etmeyeceğim zaten haftaya persembe cuma giderim büyük ihtimal vajinal baktırmak istemiyorumVayy cok iyi yukselmis hadi insallah boyle devam eder muhtemelen 3 gune falan kese gorunur vajinal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?