Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Pozitif olan arkadaşlar belirtileriniz nelerdi yazarmısınız hiç belirti hissetmeyip pozitif olaniniz varmi yada adet sancısı ceken pozitif olan kisiden kisiye degisiyor ama yinede yazarsanız sevinirim
İlk uc gun hafif batmalar vardi. Sonrasindada karnimda hep bi sislik hali vardi ama ilac etkisidir yumurta toplandigindan beri o sislik hissi vardi zaten

Pozitif olan arkadaşlar belirtileriniz nelerdi yazarmısınız hiç belirti hissetmeyip pozitif olaniniz varmi yada adet sancısı ceken pozitif olan kisiden kisiye degisiyor ama yinede yazarsanız sevinirim
Benim bugün 7.günüm ilk transfer gecem çok az bi lekelenmem oldu oda zaten olur dedi işlem gördüğün için doktorum başka hiç bir belirtim olmadı bugün idrar testimde ikinci çizgim belirdi daha kan testi yaptırmadm cuma günü yaptırcam

Transferiniz oldu mu ? İnşallah hamilesinizdir.

Kızlar bişey diyicem benim transerim olduğundan beri hep bir gazım var sizde hiç oldu mu ? 2 günde belirti zaten aramıyorum ama sanki içimde biseyler hareket ediyo ya da psikolojik mi öyle hissediyorum

Arkadaşlar benim 3.gün embryosu 12 eylül transfer günü test günü 24 eylül yapsam birşey çıkar mı? Ilk deneme ilk deneme hep olumsuz oluyor yazılmış
Ben de aynı gün tranfer oldum yaptım dün gece canım çok sıkıldı bence bekle yapma 24 de yap idrar zaten hiç deneme derim ondan zor sonuç çıkıyor üzülmene sebep olur hiç yoktan yinede sen bilir sin

Kızlar bişey diyicem benim transerim olduğundan beri hep bir gazım var sizde hiç oldu mu ? 2 günde belirti zaten aramıyorum ama sanki içimde biseyler hareket ediyo ya da psikolojik mi öyle hissediyorum
Ah o gaz benide perisan etti kabiz olmamak icin zeytinyag tukettim kahvaltilarda bir iki yemek kasigi kadar cok rahatlatti beni tavsiye ederim kabizlik hic cekilmiyor ilk tedavimde yasamistim

Cok tesjerl kızlar Rabbım sızlere de nasıp etsın ıns kan tahlilimde guzel cıkar
Genart da yaptırdım Ankara da.. siz de ne sorun var nerde yaptırdınız
Tebrikler allah tamamına erdirsin insallah.Sayfamiz poztiflerle doldu.Insallah biz bekleyenlerde pozitif haber verebiliriz.
Belirtin varmiydi varsa nelerdi acaba?
Teskrler kızlar ıns kan sonucunda guzl cıkar sızlere de nasıp olur ıns guzl sonuclar alırsınız ıns
Inşallah canım hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…