- 30 Mart 2019
- 4.552
- 2.458
- 83
- Konu Sahibi MuhendisYas
-
- #2.441
İlk uc gun hafif batmalar vardi. Sonrasindada karnimda hep bi sislik hali vardi ama ilac etkisidir yumurta toplandigindan beri o sislik hissi vardi zatenPozitif olan arkadaşlar belirtileriniz nelerdi yazarmısınız hiç belirti hissetmeyip pozitif olaniniz varmi yada adet sancısı ceken pozitif olan kisiden kisiye degisiyor ama yinede yazarsanız sevinirim
Dogrudur canım. Kesede 5. Haftada oluyorsun.Evet en ıyı usg mis ama yınede bilmek isteyen olursa son adet tarıhıymıs
Beni de eklermısınız 17 eylülde transferım oldu. 28 eylül sonuc günümMuhendısyas nerelerdesin yine canım sen yabu tabloyu düzenlesen daha fazla hamilemiz oldu hala eski liste duruyor
Benim bugün 7.günüm dahaKiz ben bunu yeni gordumgeride kalmis cogu mesaji gozden kaciriyorum. Benimde 8-9.gun boyleydi. 11. Gun iste netlesti epey
Benim bugün 7.günüm ilk transfer gecem çok az bi lekelenmem oldu oda zaten olur dedi işlem gördüğün için doktorum başka hiç bir belirtim olmadı bugün idrar testimde ikinci çizgim belirdi daha kan testi yaptırmadm cuma günü yaptırcamPozitif olan arkadaşlar belirtileriniz nelerdi yazarmısınız hiç belirti hissetmeyip pozitif olaniniz varmi yada adet sancısı ceken pozitif olan kisiden kisiye degisiyor ama yinede yazarsanız sevinirim
Canım ben eklemiyorum , sayfayı açan muhendısYas arkadaşımız ben de ona söyledim zaten tabloyu düzenlemesiniBeni de eklermısınız 17 eylülde transferım oldu. 28 eylül sonuc günüm
5. Gum embriyosumuyduBenim bugün 7.günüm daha
Transferiniz oldu mu ? İnşallah hamilesinizdir.Senn içinde hayırlısı olsun canım benim ilk tüp bebek denemem yumurtalarım toplandı ve donduruldu 2 ay Rahim dinlendirme yaptı gürkan hoca bu ayda transfer sürecine başladık şuan iğneler ilaçlara devam ediyorum geçen gün kontrolüm vardı Çok şükür herşey yolunda progesteron hormonuma ve diğer kan tahlillerime bakıldı ve inşallah perşembe günü transfer olacağım
Amin canımYok ben İzmir de yaptırdım canım hayırlısı olsun inş hepimiz için
Ay superrrrrrKızlar bende dayanamadım yaptım 7. Gunum bugun aksamda kan vermeye gıdecgm ıns hersey yolunda gider
MaşallahKızlar bende dayanamadım yaptım 7. Gunum bugun aksamda kan vermeye gıdecgm ıns hersey yolunda gider
Tebrikler allah tamamına erdirsin insallah.Sayfamiz poztiflerle doldu.Insallah biz bekleyenlerde pozitif haber verebiliriz.Kızlar bende dayanamadım yaptım 7. Gunum bugun aksamda kan vermeye gıdecgm ıns hersey yolunda gider
Inşallah canım hayırlı olsunKızlar bende dayanamadım yaptım 7. Gunum bugun aksamda kan vermeye gıdecgm ıns hersey yolunda gider
HarikaKızlar bende dayanamadım yaptım 7. Gunum bugun aksamda kan vermeye gıdecgm ıns hersey yolunda gider
Ben de aynı gün tranfer oldum yaptım dün gece canım çok sıkıldı bence bekle yapma 24 de yap idrar zaten hiç deneme derim ondan zor sonuç çıkıyor üzülmene sebep olur hiç yoktan yinede sen bilir sinArkadaşlar benim 3.gün embryosu 12 eylül transfer günü test günü 24 eylül yapsam birşey çıkar mı? Ilk deneme ilk deneme hep olumsuz oluyor yazılmış
Ah o gaz benide perisan etti kabiz olmamak icin zeytinyag tukettim kahvaltilarda bir iki yemek kasigi kadar cok rahatlatti beni tavsiye ederim kabizlik hic cekilmiyor ilk tedavimde yasamistimKızlar bişey diyicem benim transerim olduğundan beri hep bir gazım var sizde hiç oldu mu ? 2 günde belirti zaten aramıyorum ama sanki içimde biseyler hareket ediyo ya da psikolojik mi öyle hissediyorum
Genart da yaptırdım Ankara da.. siz de ne sorun var nerde yaptırdınız
Maşallah
Tebrikler allah tamamına erdirsin insallah.Sayfamiz poztiflerle doldu.Insallah biz bekleyenlerde pozitif haber verebiliriz.
Belirtin varmiydi varsa nelerdi acaba?
Teskrler kızlar ıns kan sonucunda guzl cıkar sızlere de nasıp olur ınsguzl sonuclar alırsınız ıns
Inşallah canım hayırlı olsun
Har
Harika
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?