- Konu Sahibi MuhendisYas
-
- #2.381
Rapor çıkınca ilaçlar ve tedavi uygun fiyata özel hastane de yaptırılıyorCanlarım bir şey soracağım size ben Raporlu olarak yaptırmak icin aşılama yapılması mı gerekiyor ben hiç aşılama yaptırmadım yasım 39 yas faktörü Rapor icin yeterli mi erkek inferlitesi var bizde direk tüp bebek dedi doktorlar bilgisi olan var mı Raporlu ile raporsuz arasındaki fark nedir ? Cevap verirseniz sevinirim burdan başka sorup öğreneceğim birileri yok
Hastanin durumu ve yasi onemli etken ben 27 yasimda iken asilama olmadan sana rapor cikar dediler. Mutlaka universite hastanesinin kadin dogumuna basvur. Raporda yas ust siniri da var belli bir yastan sonrasini kapsamiyor diye biliyorumCanlarım bir şey soracağım size ben Raporlu olarak yaptırmak icin aşılama yapılması mı gerekiyor ben hiç aşılama yaptırmadım yasım 39 yas faktörü Rapor icin yeterli mi erkek inferlitesi var bizde direk tüp bebek dedi doktorlar bilgisi olan var mı Raporlu ile raporsuz arasındaki fark nedir ? Cevap verirseniz sevinirim burdan başka sorup öğreneceğim birileri yok
Neden acaba. Sonucta bizim gün belli. Dogal yolla olanların belli olmadığı için öyle yapıyorlardi.Son adet canim
Şimdi bir yerde okudum kızlar transfer gününe göreymiş sanırım transferden 12 gün sonra yapılan Beta HCG de bebek 4 haftalık kabul ediliyormuşNeden acaba. Sonucta bizim gün belli. Dogal yolla olanların belli olmadığı için öyle yapıyorlardi.
Evet bende öyle okudum çünkü.Transfer günü.Şimdi bir yerde okudum kızlar transfer gününe göreymiş Transferden 12 gün sonra yapılan Beta HCG de bebek 4 haftalık kabul ediliyormuş
Beraber aynı gün olmuşuz canım taransderi benimde bel ağrım var ayrıca koyu kahve bi lekelenme yaşadım transfermden sonraki 25 ci ili 30 cu saatler arasında .. zaman daha çok bekliycezMerhabalar, cuma günü transfer oldum. Çok yoğun kasık ağrım ve sancım var regl olacak gibi. Adetime 1 hafta var daha hastalanıyor olabilir miyim
Tip dilinde agiz birligi olsun diye son adet baz alinir yoksa doktorlarda biliyor normal gebeliklerde bile ilk iki hafta gebelik olusmadigini. İlerleyen haftalarda ultrason bebegin boyunu kilosunu olctukce tam olarak haftasi gunu ortaya cikar. Ancak dedigim gbi bebeligin baslarinda zaman kestitilemeyecegi ve karisiklik cikacagi icin her gebenin son adetin ilk gunu hamile kaldigi baz alinirNeden acaba. Sonucta bizim gün belli. Dogal yolla olanların belli olmadığı için öyle yapıyorlardi.
Hayir transfer gunune gore degil. 12 gun sonra yapilan test zaten adet zamanimiza denk geliyor. Geriye dogru 4 hafta sayarsak son adete dusuyor yine. İlk gebeligimden biliyorum transfer gunu belliydi fakat yine son adetimi sordu onu girdi sistemeŞimdi bir yerde okudum kızlar transfer gününe göreymiş sanırım transferden 12 gün sonra yapılan Beta HCG de bebek 4 haftalık kabul ediliyormuş
Ben tersini okumuştum tüp bebek için. Doktora dore degisiyordur belki bilmiyorum.Tip dilinde agiz birligi olsun diye son adet baz alinir yoksa doktorlarda biliyor normal gebeliklerde bile ilk iki hafta gebelik olusmadigini. İlerleyen haftalarda ultrason bebegin boyunu kilosunu olctukce tam olarak haftasi gunu ortaya cikar. Ancak dedigim gbi bebeligin baslarinda zaman kestitilemeyecegi ve karisiklik cikacagi icin her gebenin son adetin ilk gunu hamile kaldigi baz alinir
Işte son adet gününe göre hesap yapılıyor, bizim gebeliği öğrenme tarihimiz adet üzerinden ortalama 4 hafta sonraya denk geliyor. Normal gebelikler gibi . Transfer öncesi + teste kadarki süre, yaklaşık 4 haftaŞimdi bir yerde okudum kızlar transfer gününe göreymiş sanırım transferden 12 gün sonra yapılan Beta HCG de bebek 4 haftalık kabul ediliyormuş
Ordan yapmaya çslışıuorum ams yapamadım telefondan giriyorum nryse artık perşembeye kadar daha test yapmayacağımDosya ekleden yapamadınız mi ?
Ben kullandım ama gecikme olmadı aynı tarihte adet oldum
Kullandım bende 2 gün gecikti.
Bende geçici menepoz için kullandım 5 gün geç oldum canım
3gun gecikti
Kesede bellı oluyor canım haftasıKızlar tüp bebekte gebelik hafta hesaplama son adet tarihine göre mi olur Yoksa embriyo transferi yapılan güne göremi hesaplanıyor arada bir gün fark ediyor hesaplamalarda ama Doktorunuz soran oldu mu Merak ettim
Anladım canım soracağız öyleyseHastanin durumu ve yasi onemli etken ben 27 yasimda iken asilama olmadan sana rapor cikar dediler. Mutlaka universite hastanesinin kadin dogumuna basvur. Raporda yas ust siniri da var belli bir yastan sonrasini kapsamiyor diye biliyorum
Anladım kuzum evet eşimden dolayı bizim de teşekkürler cevap verdiğiniz icinErkek faktörü olunca araştırma hastanesinde rapor veriyor ben öyle almıştım zeynep kamil hastenesinden kadın faktörü olunca 3 asilama sonrası rapor veriyorlar tub bebek için
Erkek inferlitesi mi sizde de kuzum onun etkisi oluyormus Raporda arkadasım biri cevaplamışAraştırma hastanelerinin Tüp bebek bölümleri bilgi veriyormuş. Bende sorucam ikinci aşılama şart mı diye
Sebepsiz canım. 3 yıl şartı vardı o doldu ama ikinci aşılamayi yaptirmadan tüp bebek yaptirdim raporsuz. İkinci denememde rapor almak istiyorum.Yani ins gerek kalmazdaErkek inferlitesi mi sizde de kuzum onun etkisi oluyormus Raporda arkadasım biri cevaplamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?