- 2 Haziran 2019
- 315
- 236
- 53
- Konu Sahibi MuhendisYas
-
- #2.421
Benim cumartesi transfer oldu , 5. Gün embriyosu .İnşallah canım senin kaçıncı günündü
Bızede vermedıler. Aşılama yaptırmadıgım için.Sayı değil ama hareket çok cok az yumurta rezervinde sılıntı yoktu en son bize vermezler öyleyse Rapor
Muhendısyas nerelerdesin yine canım sen yaArkadaşlarım merhaba ben eylül ayında transfer olacağım inşallah bir aksilik çıkmazsa. Eylülde transfer olacaklar gelin birbirimize destek olalım kaç gününüz kaldı hangi aşamadasınız?☺
Açıkcası hangisi daha iyi bilmiyorum embriyo aynı onda bir sorun yok ama ben taze transfer de daha çok yıpranmıştım sürekli iğne sürekli ilaç tükenmiştir resmen evet şimdi de ignem ilaçların var ama yumurta için iğne işlemler falan üst üste sonrada olumsuz sonuç alınca çok üzülmüştüm hangisinin daha iyi olacagına Dr beraber karar verin benceDondurulmuş transfer mi daha iyi acaba taze transfer derse kabul etmeyeyim mi korkmaya başladım şimdiden
Araştırma hastanelerinin Tüp bebek bölümleri bilgi veriyormuş. Bende sorucam ikinci aşılama şartAsilama sart degil faktorler tutuyorsa 34 yas ti basvurdugumda tahliller rapor cikwrtildi bende de direkt tup bebek dendi asilama sansim cok dusuk tu arastirma hastahanesinde yaptırdımCanlarım bir şey soracağım size ben Raporlu olarak yaptırmak icin aşılama yapılması mı gerekiyor ben hiç aşılama yaptırmadım yasım 39 yas faktörü Rapor icin yeterli mi erkek inferlitesi var bizde direk tüp bebek dedi doktorlar bilgisi olan var mı Raporlu ile raporsuz arasındaki fark nedir ? Cevap verirseniz sevinirim burdan başka sorup öğreneceğim birileri yok
Biz maşallah diyelim drunda keseye çağıracak inş hadi bakimKizlar kan değerim
10. Gün 66
12. Gün 130
15. Gün 747
Çıkmış bakalım doktor ne diyecek
İnşallah sonucunda güzel olur allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallahBenim cumartesi transfer oldu , 5. Gün embriyosu .
Amin inşallahİnşallah sonucunda güzel olur allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah
canımm çok sevındımmGözlerim dolu dolu okuyorum Allah razı olsun hepinizden ...
Dondurulmustan yanayım ama bakalım doktor ne diyecek kuzum sen Mersin’de mi yaptırdınAçıkcası hangisi daha iyi bilmiyorum embriyo aynı onda bir sorun yok ama ben taze transfer de daha çok yıpranmıştım sürekli iğne sürekli ilaç tükenmiştir resmen evet şimdi de ignem ilaçların var ama yumurta için iğne işlemler falan üst üste sonrada olumsuz sonuç alınca çok üzülmüştüm hangisinin daha iyi olacagına Dr beraber karar verin bence
Hayırlı olsun canım inşallah güzel haberler alırız drun küm ve bugün kaçıncı gün vede belirtin varmıbenimde 5.gün embriyosu oldu transferim bahçecide
Yok ben İzmir de yaptırdım canım hayırlısı olsun inş hepimiz içinDondurulmustan yanayım ama bakalım doktor ne diyecek kuzum sen Mersin’de mi yaptırdın
Tabloyu gorunce bile heyecan bastı kendimi görünce benide eklemissiniz çok sağolunMuhendısyas nerelerdesin yine canım sen yabu tabloyu düzenlesen daha fazla hamilemiz oldu hala eski liste duruyor
Evet en ıyı usg mis ama yınede bilmek isteyen olursa son adet tarıhıymısKesede bellı oluyor canım haftası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?