Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Muhendısyas nerelerdesin yine canım sen ya bu tabloyu düzenlesen daha fazla hamilemiz oldu hala eski liste duruyor

Dondurulmuş transfer mi daha iyi acaba taze transfer derse kabul etmeyeyim mi korkmaya başladım şimdiden
Açıkcası hangisi daha iyi bilmiyorum embriyo aynı onda bir sorun yok ama ben taze transfer de daha çok yıpranmıştım sürekli iğne sürekli ilaç tükenmiştir resmen evet şimdi de ignem ilaçların var ama yumurta için iğne işlemler falan üst üste sonrada olumsuz sonuç alınca çok üzülmüştüm hangisinin daha iyi olacagına Dr beraber karar verin bence

Dondurulmustan yanayım ama bakalım doktor ne diyecek kuzum sen Mersin’de mi yaptırdın

Pozitif olan arkadaşlar belirtileriniz nelerdi yazarmısınız hiç belirti hissetmeyip pozitif olaniniz varmi yada adet sancısı ceken pozitif olan kisiden kisiye degisiyor ama yinede yazarsanız sevinirim

Merhaba ben de transfer için bekliyorum. Ne zaman adet oldunuz. Yumurta aktardiktan sonra kanama geldikten sonra kaç gün sonra adet oldunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…