Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Wc sikintin yoksa sal gitsin bosver bendede oluyo maalesef yapacak bisey yok diyorum icimde tutamam ya

Wc sikintin yoksa sal gitsin bosver bendede oluyo maalesef yapacak bisey yok diyorum icimde tutamam ya
Ne bileyim ilkkez böyle oluyo ya şaşırdım gonal f leri.filan kullanınca yumurta toplama dan önce hiç böyle seylerim yoktu kaldı ki o zaman kilolu idim temmuzda . Bende rahim dinlendirmeye gittik cumartesi günü transferim oldu işte iki tane embriyo kondu inşallah rabbim birinden birini nasıp eder çoğunda gözüm yok vallahi . Dilerim hepimizin öyle olur birde bende progestan kalçadan 2 doz vurguluyorum hergün kalçalarım çok kötü bildiğiniz tas oldu ağrıdan mos mor . Size bişey sorucam iş filan yapmıyorum home oficce çalışıyorum şuan uzanıyorum ayaklarımı karnıma çekerek birde kızmayın kızlar her çise filan gidince sanıyorum bişey olacak düşecekler , ne bileyim vesvese işte .

O paranoyalar oluyor maalesef insallah saglikla kavusursun. Rahim icinin yercekimi ile bi alakasi yok o yuzden dusme vs olmaz o ihtimali sil aklindan canim. Ayaklarini karnina cekmeninde bi anlami yok bence ben hala yuz ustu yatiyorum en rahat oldugum sekil o. Hamilelere ilk aylar istediginiz sekilde yatabilirsiniz bebege zarari yok diyolar e bizde daha hamilelik bile yok cok fazla kasmaya gerek yok bence. İlk denememde cok kastim yatmama uzanmama kalkmama ama bu defa rahatim. Tas tasimiyorum ya olacaksa olur diyorum gunluk olagan islerimi minimumda yapiyorum ha ev supurup silmiyorum hic ama yemegimi yapiyorum camasirimi asiyorum

Haklısın ne bileyim oluyor işte böyle paranoyal şeyler o da içimizdeki aşırı isteme nedeniyle . İnşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz . Tek sıkıntım kendimi yatarken kasmam sabah çok erken uyanıyorum yana yoreme dönmemek için bu da sanırım benim yapım

Kızlar bende dayanamadım yaptım 7. Gunum bugun aksamda kan vermeye gıdecgm ıns hersey yolunda gider
Maşallah hayırlı olsun rabbim tamamını erdirsin seninde inşallah ben kan değeri düşük diye bidaha idrar yaptım daha belirgin oldu çiziğim seninki gibi perşembe kesin sonuca gidiyorum inşallah

Ayy inşallah ikimizde pozitif sonuç alırız Bu arada adım neslihan ; duru kızım olursa inşallah onun adi , tuna da oğlum olursa onun adi
Amin inşallah Neslihan güzel haberlerimizi veririz benim adımda Cemre değil eşim cemre ismini seeviyo diye önüne de bigudiyi geçirdim saçma sapalak Pınar adım Neslihan . Memnun oldum ben 30 Eylül Çarşamba test vermeyi planlıyorum 11.gün oluyo sen ne zaman vericen

kızlar normal gebelik testi olan 4.gün yaptım erken gebelik testi olanları bugun 5.gunumde yaptım ama ben çıplak gözle görüyom çoook silik belki siz görmeyebilirsiniz bakarmısınz yorumlarınıza ihtiyacm var

Eklentiler

• CEC6AFDF-D8C6-442D-A5E2-EA39046DDFB7.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 81
  • 1E8B961E-29A5-4859-B745-0410C4C36B96.webp
    114,2 KB · Görüntüleme: 86
  • 3D52A040-40DD-4971-A875-75D99A0E4DED.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 89
  • 895B7DD8-C4E6-4D55-9A2D-BAC94A3E8450.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 94
Kızlar merhaba bende estrofem e başladım 7 gün sonra muayene var sonra tarih belli olacak ama burayı çok okumaktan kaynaklı umutsuzum galiba ya aslında çok şükür buna da ama 8 yumurta dan biri üçüncü gün donduruldu diğeri 6. Gün donduruldu ben embriyologa sordum kalitesi ne diye sanki öğrenip ne yapacaksam çok pişmanım sorduğuma 4bc dedi üzüldüm birazcık transfer olan arkadaşlarım bu konuda ne düşünüyorsunuz???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…