- 30 Nisan 2019
- 248
- 185
- 53
- 33
- Konu Sahibi MuhendisYas
-
- #2.461
Saolsın cnm sizlerin de gzul haberlerı almayı nasıp eder ınsAy superrrrrrve 7.gunde böyle bin masallah tebrik ederim canım
Kuzum çok şükür vc ye cikiyorum çok şükür sadcee sürekli gazim var ayıp söylemesi hem ağızdan hem arkadanAh o gaz benide perisan etti kabiz olmamak icin zeytinyag tukettim kahvaltilarda bir iki yemek kasigi kadar cok rahatlatti beni tavsiye ederim kabizlik hic cekilmiyor ilk tedavimde yasamistim
Amin inşallah canımSaolsın cnm sizlerin de gzul haberlerı almayı nasıp eder ıns ❣
Cok guzel canim allah tamamina erdirsin insallahBeta hcg 71.3 cıktı kızlar sizce nasıl
Çok iyi canım maşallah güzelce ilerlesin inşallah benim 10. Gün 66 idi çok şükür katlandı için rahat olsun artış önemli olan zatenCok guzel canim allah tamamina erdirsin insallah
Harikaaaa gülüm Allah'ım kucağına almayı nasip etsin inşallahBeta hcg 71.3 cıktı kızlar sizce nasıl
6.gün transfer oldum blast embriyo 5.gün mü oluyo5. Gum embriyosumuydu
Yaa çok çok sevindiiim gözün aydııınKızlar bende dayanamadım yaptım 7. Gunum bugun aksamda kan vermeye gıdecgm ıns hersey yolunda gider
Çok saol cnm senden esınlendım de yaptım testiYaa çok çok sevindiiim gözün aydııın
Amin cnm ıns Rabbım sızlere de nasıp etsın ıns ıkıncı denememHarikaaaa gülüm Allah'ım kucağına almayı nasip etsin inşallah
Çok saol cnmCok guzel canim allah tamamina erdirsin insallah
Harika, Allah kucağına almayı nasip etsinBeta hcg 71.3 cıktı kızlar sizce nasıl
Çok saol cnm senden esınlendım de yaptım testi
Bende gaza gelecegim az kaldı, daha transfer günü dahil 3. gündeyim hem deÇok saol cnm senden esınlendım de yaptım testi
Canım belirttim adet olack gibiydim ıkıncı Transferim bu ilkinde yoktu bunda oldu kasık agrılarım fazla oldu cnm tabıkı kişiden kişiye değişir senin kacıncı gununTebrikler allah tamamına erdirsin insallah.Sayfamiz poztiflerle doldu.Insallah biz bekleyenlerde pozitif haber verebiliriz.
Belirtin varmiydi varsa nelerdi acaba?
Yumurta toplama 0.gün onu biliyorum. 6.gune gidenleride bi kac defadir okuyorum6.gün transfer oldum blast embriyo 5.gün mü oluyo
Ver ver bakalım kac cıkack habelrrını beklyrum kanı ver e nabızdan bak sonuca gıtme hastenye Bı dahane güzel vesile olmuşumm sanada çok mutlu olduum çok hayırlı olsuun inşallahben daha kan vermedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?