Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Kuzum çok erken yapmışsın yani bu kadar kendini yıpratma bak ben diyorum 11.gün yapayım psikolojik hatta yıllık izin bile o güne ve ertesine yazdırdım. Korkumdan ötürü olmazsa diye ... 4.gün çok erken

aynen biraz sabırsızım sanırım ne blim cevremde herkes 6.7.gun yapıyo cıkınca bende başladm yapmaya

Buraya hiç takılma hatta ben dedim daha hiç girmeyecem ama muhabbet devam ettikçe kafam sanki daha çok dağılıyor gibi ondan arada bende burdan konuşuyorum . Transfer günü yan odada bekleyen 2 transfer hastası ile az kalsın tartışacaktim zor tuttum kendimi car var konuşuyorlar bana ses geliyo iyice heyecan basmıştı . Kalitesine takılma.inan yeter ki nasip olsun 6.gunms 5.mis vs hicbiseyin önemi yok Allah nasip ettikten sonra

Memnun oldum Pınar bana 29 u salı günü teste gel dedi hemşireler, 5. Gün embriyosu Hayırlısı i sallan hakkımızda.

Memnun oldum Pınar bana 29 u salı günü teste gel dedi hemşireler, 5. Gün embriyosu Hayırlısı i sallan hakkımızda.
Benimde 10 gün sonra gel dediler ama yazdırdım daha 1 günden birşey çıkmaz o kadar beklemisim , 11.güne sabahı gidip veririm benimkilerin ikiside 3.gün embriyosu idi inşallah güzel sonuçlar alırız

Bende estrofem sürecindeyim şu an haftaya transfer olcak ama günü belli değil daha kontrollere gidip geliyorum insan da bir umutsuzluk oluyo çünkü yıllardır bekliyoruz olmadığı için bence kalitesi kötü değil embriyolarının bunun için üzme kendini. Ben sormadım hiç kalitesini fln ama çok merak ediyorum

benmkide 3bc idi 16 sında transfer oldum beklemedeyim. canım kalitesine takılma en 1.kalite bile bazen tutmayabiliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…