- Konu Sahibi MuhendisYas
-
- #2.501
Kuzum çok erken yapmışsın yani bu kadar kendini yıpratma bak ben diyorum 11.gün yapayım psikolojik hatta yıllık izin bile o güne ve ertesine yazdırdım. Korkumdan ötürü olmazsa diye ... 4.gün çok erkenkızlar normal gebelik testi olan 4.gün yaptım erken gebelik testi olanları bugun 5.gunumde yaptım ama ben çıplak gözle görüyom çoook silik belki siz görmeyebilirsiniz bakarmısınz yorumlarınıza ihtiyacm var
aynen biraz sabırsızım sanırım ne blim cevremde herkes 6.7.gun yapıyo cıkınca bende başladm yapmayaKuzum çok erken yapmışsın yani bu kadar kendini yıpratma bak ben diyorum 11.gün yapayım psikolojik hatta yıllık izin bile o güne ve ertesine yazdırdım. Korkumdan ötürü olmazsa diye ... 4.gün çok erken
Buraya hiç takılma hatta ben dedim daha hiç girmeyecem ama muhabbet devam ettikçe kafam sanki daha çok dağılıyor gibi ondan arada bende burdan konuşuyorum .Kızlar merhaba bende estrofem e başladım 7 gün sonra muayene var sonra tarih belli olacak ama burayı çok okumaktan kaynaklı umutsuzum galiba ya aslında çok şükür buna da ama 8 yumurta dan biri üçüncü gün donduruldu diğeri 6. Gün donduruldu ben embriyologa sordum kalitesi ne diye sanki öğrenip ne yapacaksam çok pişmanım sorduğuma 4bc dedi üzüldüm birazcık transfer olan arkadaşlarım bu konuda ne düşünüyorsunuz???
Memnun oldum PınarAmin inşallah Neslihan♥ güzel haberlerimizi veririz benim adımda Cemre değil eşim cemre ismini seeviyo diye önüne de bigudiyi geçirdim saçma sapalak Pınar adım Neslihan . Memnun oldum ben 30 Eylül Çarşamba test vermeyi planlıyorum 11.gün oluyo sen ne zaman vericen
Benim bugün 4.günün adet olacak misin gibi agrım var korkutuyorCanım belirttim adet olack gibiydim ıkıncı Transferim bu ilkinde yoktu bunda oldu kasık agrılarım fazla oldu cnm tabıkı kişiden kişiye değişir senin kacıncı gunun
evet bende öyle yapmayı düşünüyorum teşekkür ederimVer ver bakalım kac cıkack habelrrını beklyrum kanı ver e nabızdan bak sonuca gıtme hastenye Bı daha
Benimde 2. Günüm, Akşam üstü tam adet ağrısı şeklinde belim ve karnım ağrımaya başladıBenim bugün 4.günün adet olacak misin gibi agrım var korkutuyor
Yumurta toplama 1.gün deil mi bak bnde onu bilmiyodumYumurta toplama 0.gün onu biliyorum. 6.gune gidenleride bi kac defadir okuyorum
Hayırlara yoralım inşallah tutunma belirtileridirBenimde 2. Günüm, Akşam üstü tam adet ağrısı şeklinde belim ve karnım ağrımaya başladı
Bence de canım çok erken, 3 _ 4 gün en azından bekleaynen biraz sabırsızım sanırım ne blim cevremde herkes 6.7.gun yapıyo cıkınca bende başladm yapmaya
Benimde 10 gün sonra gel dediler ama yazdırdım daha 1 günden birşey çıkmaz o kadar beklemisim , 11.güne sabahı gidip veririm benimkilerin ikiside 3.gün embriyosu idi inşallah güzel sonuçlar alırızMemnun oldum Pınarbana 29 u salı günü teste gel dedi hemşireler, 5. Gün embriyosu Hayırlısı i sallan hakkımızda.
Ayy insallah oyledirHayırlara yoralım inşallah tutunma belirtileridir
Ya inşallah buradaki tüm isteyenlerin bebisi olur bu seferBenimde 10 gün sonra gel dediler ama yazdırdım daha 1 günden birşey çıkmaz o kadar beklemisim , 11.güne sabahı gidip veririm benimkilerin ikiside 3.gün embriyosu idi inşallah güzel sonuçlar alırız
Umarım yerleşmedir canım ama huzursuz ediyorBenimde 2. Günüm, Akşam üstü tam adet ağrısı şeklinde belim ve karnım ağrımaya başladı
Kesinlikle sanki oldum , olacağımUmarım yerleşmedir canım ama huzursuz ediyor
KOCAMAN AMİNNNYa inşallah buradaki tüm isteyenlerin bebisi olur bu sefer
Bende estrofem sürecindeyim şu an haftaya transfer olcak ama günü belli değil daha kontrollere gidip geliyorum insan da bir umutsuzluk oluyo çünkü yıllardır bekliyoruz olmadığı içinKızlar merhaba bende estrofem e başladım 7 gün sonra muayene var sonra tarih belli olacak ama burayı çok okumaktan kaynaklı umutsuzum galiba ya aslında çok şükür buna da ama 8 yumurta dan biri üçüncü gün donduruldu diğeri 6. Gün donduruldu ben embriyologa sordum kalitesi ne diye sanki öğrenip ne yapacaksam çok pişmanım sorduğuma 4bc dedi üzüldüm birazcık transfer olan arkadaşlarım bu konuda ne düşünüyorsunuz???
benmkide 3bc idi 16 sında transfer oldum beklemedeyim. canım kalitesine takılma en 1.kalite bile bazen tutmayabiliyoKızlar merhaba bende estrofem e başladım 7 gün sonra muayene var sonra tarih belli olacak ama burayı çok okumaktan kaynaklı umutsuzum galiba ya aslında çok şükür buna da ama 8 yumurta dan biri üçüncü gün donduruldu diğeri 6. Gün donduruldu ben embriyologa sordum kalitesi ne diye sanki öğrenip ne yapacaksam çok pişmanım sorduğuma 4bc dedi üzüldüm birazcık transfer olan arkadaşlarım bu konuda ne düşünüyorsunuz???
21 yazıyorda nerelisin canımKesinlikle sanki oldum , olacağım
Ins kat kat yukselır cnm sneınkını yarın doktorla goruscgm bakalım ne dıyckMaşallah hayırlı olsun rabbim tamamını erdirsin seninde inşallah ben kan değeri düşük diye bidaha idrar yaptım daha belirgin oldu çiziğim seninki gibi perşembe kesin sonuca gidiyorum inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?