- Konu Sahibi MuhendisYas
-
- #2.641
İnşallah canımYa inşallah ağrıdan korkma oluyor canım olurmu
Bende kışka başkentte tedavı gördüm. Doktorunuz kımdıCanım sen demi adana kisla başkente gidiyordun , ben mi karistirdim acaba ? Bu kan testi için mi ücret istediler senden , yoksa kalp atışı için mi istediler ücreti?
Erhan beydi benim doktorum .Bende kışka başkentte tedavı gördüm. Doktorunuz kımdı
Sen yapınca bende yapayım dedimTransferden sonraki beşinci günde blastosist rahim zarının içine yuva yapmaya başlar. Embriyo transferi sonrası rahme tutunma böylece başlamış olur. Transferden sonraki sekizinci günde hcg hormonu salınıma başlar. On birinci gün tamamlandığında hCG hormon düzeyi gebeliğin anlaşılması için yeterli miktarda gelir.
bak canım bunu internette okudum daha erken sıkma canını 8.gun tekrarla
Benimde yüzüm ve başım ter içinde kalıyor arada , ilaçlardan diye düşünüyorumKızlar ateşim bir yükseliyor üşüme başlıyo üstümü kalın giyiniyorum sabaha karşıda ateşim düşüyor terleme yanmayla uyanoyorum şuan bile hırka işe duruyorum benim gibi olan varmı
İlaçlardan oluyomus canım bende aynıyım vücut isim çok fazla ama bazen donuyorumKızlar ateşim bir yükseliyor üşüme başlıyo üstümü kalın giyiniyorum sabaha karşıda ateşim düşüyor terleme yanmayla uyanoyorum şuan bile hırka işe duruyorum benim gibi olan varmı
ben yarın sabah gene yapıcam 7.gunum oluyor yapmadan duramamSen yapınca bende yapayım dedimhayırlısı inşallah
Yok hayır kese ve kalp atışı için ücret ist3dilerTeşekkür ederim canim cevap verdiğin için. Beta hcg için mi ücret istediler. Çok ilginç.
Yok canım ben eskisehir de yim. Kan için değil kese ve kalp atışına gittiğimde ekstra ücret alınacak dediler.Canım sen demi adana kisla başkente gidiyordun , ben mi karistirdim acaba ? Bu kan testi için mi ücret istediler senden , yoksa kalp atışı için mi istediler ücreti?
Ben kan verdim artık öğleden sonra çıkar sonucu Allahtan hayırlısı inşallah
[/QUOT
Hayırlı sonuçlar inşallah
Allahtan hayırlısı olsun,Merhaba kızlar ben bugun negatifi aldim.Hakkimizda hayırlısı buymuş İnşallah sizler saglik afiyetle evlatlariniza kavusursunuz.
Hayırlısı allahtan benimde negatifMerhaba kızlar ben bugun negatifi aldim.Hakkimizda hayırlısı buymuş İnşallah sizler saglik afiyetle evlatlariniza kavusursunuz.
Dün akşam çok üşüdüm sabaha karşı da terlemişim...umarım güzel sonucun belirtisidir..Ben biraz ilaçların etkisi olabilir düşündüm...Kızlar ateşim bir yükseliyor üşüme başlıyo üstümü kalın giyiniyorum sabaha karşıda ateşim düşüyor terleme yanmayla uyanoyorum şuan bile hırka işe duruyorum benim gibi olan varmı
İnşallah canım redim yüklemeye çalışıyorum amz olmuyor nasıl yapıyorsunuzDün akşam çok üşüdüm sabaha karşı da terlemişim...umarım güzel sonucun belirtisidir..Ben biraz ilaçların etkisi olabilir düşündüm...
Hayırlı olsun canım bol dua ve sabıtla bekleyeceğiz inşallah rabnim bize bağışlasın bebişlerimiziArkadaşlar benim de transfer 1.gün dün akşam 6 da transfer yapıldı.hiçbişi hissetmiyorum henüz.umarım tutar ne diim..
Mesaj yazdığın kısmın altında dosya ekle yazıyor ordan ilerle canımİn
İnşallah canım redim yüklemeye çalışıyorum amz olmuyor nasıl yapıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?