- Konu Sahibi MuhendisYas
-
- #2.621
Canım sen demi adana kisla başkente gidiyordun , ben mi karistirdim acaba ? Bu kan testi için mi ücret istediler senden , yoksa kalp atışı için mi istediler ücreti?12. Gun tüp bebek merkezine gelmemi söyledi doktor. ama ben 10. Gun evde test yaptım pozitif çıkınca sağlık ocağına gittim. Sonra 12. Gun merkeze gidip kan verdim. 14. Gun yine gelip kan vermemi istediler. Yine oraya gittim. Kalp atışı ve kese için 12 gün sonra merkeze gelmemi istediler. Bunun için ücret de istediler. Öyle oluyormuş.
Canım sen niye böyle oldun ki acaba , doktorunu arasan ne diyecek acaba . Ben de pek öyle bir durum olmadiBu halsizlik birtek bende mi var ? Ayaklarım tutmuyo ne elim ne ayağım ama daha 3.günümdeyim çift embriyo transferi yapıldı kafamı kurcalamak istemiyorum ama elde değil
inşallah vardır ya tam net çıkmayınca umutsuzluga kapıldım cnm cok zormus su bekleme süreciVar canım.ben de gördüm.
inşallah canım ya sagolasnArka planı beyaz olan ilk fotoda var gibi birde en son olan fotoda var sanki. Digerlerinde göremedim.Cok erken yapmışsın amaHayırlısı olsun. Gittikçe koyulassin ins
evet erken yaptım biraz sabırsızımmİlk yaptgn da sankı silik gıbı var ama daha erken yapmışsın boşa harcama testlerini
Valla bilmiyorum dayanamadım doktorun sekreterine yazdım bakalım ne diyecek progestan ignelerimde üstelik bitiyo 3 gün içinde . Allah şu durumumu hamileliğe vesile etsinCanım sen niye böyle oldun ki acaba , doktorunu arasan ne diyecek acaba . Ben de pek öyle bir durum olmadi
ama daha erken olduğu için silik çıkması normalinşallah vardır ya tam net çıkmayınca umutsuzluga kapıldım cnm cok zormus su bekleme süreci
evet canım baya erken yaptım yarın yaparım artık 7.günüm oluyor bide cuma yaparım varsa çıkar zaten hayırlısıama daha erken olduğu için silik çıkması normal
sağlık ocağından verebilirsinKızlar kanı tüp bebek yaptırdığınız merkezde mi veriyorsunuz yoksa herhangi bir hastane sağlık ocağında mı veriyorsunuz .
Amin inşallah cümlemizin...kafam karıştı senin transfer günün ne zaman dı kusura bakmaCok sevindim sağlıklı gebelik geçirelim hepimiz
bu belirtiler bendede vardı canım aynısı...Güzel düşünelim..Benim de 5.gün bel agrım ve arada adet agrım var
Saol canım. Bugün biraz adet sancim var oyuzden kan vermeyi düşünüyorum bakalım inşallah Hayırlısi olursağlık ocağından verebilirsin
Amin inşallahValla bilmiyorum dayanamadım doktorun sekreterine yazdım bakalım ne diyecek progestan ignelerimde üstelik bitiyo 3 gün içinde . Allah şu durumumu hamileliğe vesile etsin
Evet doğru 3.gün senin daha erken ozamanYaptım canım cıkmadı. 3.gün embriyosu benımkı. Bı kaç hün sorna tekrar etcem testi
Ben 17 eylül de transfer oldum 5. Günüm ilk 2 gün ağrı yoktu sonra bel ağrısı şimdiden gidip gelen bu ağrı var hayırlısı artık canımAmin inşallah cümlemizin...kafam karıştı senin transfer günün ne zaman dı kusura bakma
Ya inşallah ağrıdan korkma oluyor canım olurmuBen 17 eylül de transfer oldum 5. Günüm ilk 2 gün ağrı yoktu sonra bel ağrısı şimdiden gidip gelen bu ağrı var hayırlısı artık canım
Transferden sonraki beşinci günde blastosist rahim zarının içine yuva yapmaya başlar. Embriyo transferi sonrası rahme tutunma böylece başlamış olur. Transferden sonraki sekizinci günde hcg hormonu salınıma başlar. On birinci gün tamamlandığında hCG hormon düzeyi gebeliğin anlaşılması için yeterli miktarda gelir.Bugun transferin 6.günü test yaptım negatif çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?