- 24 Ocak 2020
- 171
- 153
- 53
- Konu Sahibi MuhendisYas
-
- #2.661
Çok teşekkürler canım..amin..Hayırlı olsun canım bol dua ve sabıtla bekleyeceğiz inşallah rabnim bize bağışlasın bebişlerimizi
İlaçlar dedim ben hep abuk subuk düşüncelerini tut...Canlar transferin 3.günü bugün yani belirti filan olması imkansız değil mi saçma sapalak bir halde telaş ediyorumlütfen cevap yazın
Daha belli olmaz kı panik yapma belkı sende hıc belirti olmadan olack bilemezsin herkesin bunyesı farklıdır anlıyorum Bı ümit almak istyrsun ama stres yapma hakkında hayrlısı olur ınsCanlar transferin 3.günü bugün yani belirti filan olması imkansız değil mi saçma sapalak bir halde telaş ediyorumlütfen cevap yazın
Hadi bütün dualarım senin insaAllah nasip eder RabbimCanım biradan gidip kan vericem inşallah hayırlısı olsun
Anladim canım olsun bebeğin seninle olsundaYok hayır kese ve kalp atışı için ücret ist3diler
Bende 11.güne kadar test mest yapmayacam inşallah seninki gibi pozitifi alırım bende Allah'ın izni ile insan çok ümit ediyor bu yüzden ister istemez korkup strese giriyor vs . Hep bir belirti arıyorum ki olumlu tutunacagim bişey olsun Meryem süresini sürekli dinliyorum anca öyle dinginlesiyorumİlaçlar dedim ben hep abuk subuk düşüncelerini tut...bak bana 11. Güne kadar korktum test bile yapmadım..lekeleme olmasaydı yine gitmezdim heralde...
Amin amin inşallahDaha belli olmaz kı panik yapma belkı sende hıc belirti olmadan olack bilemezsin herkesin bunyesı farklıdır anlıyorum Bı ümit almak istyrsun ama stres yapma hakkında hayrlısı olur ıns
Maşallah dinle canım..Rabbim sevindirsin ,güldürsün inşallah...Bende 11.güne kadar test mest yapmayacam inşallah seninki gibi pozitifi alırım bende Allah'ın izni ile insan çok ümit ediyor bu yüzden ister istemez korkup strese giriyor vs . Hep bir belirti arıyorum ki olumlu tutunacagim bişey olsun Meryem süresini sürekli dinliyorum anca öyle dinginlesiyorum
Benimde öyle sancım olmuştu bel ağrısı göğüslerde hassasiyetSaol canım. Bugün biraz adet sancim var oyuzden kan vermeyi düşünüyorum bakalım inşallah Hayırlısi olur
Amin aminMaşallah dinle canım..Rabbim sevindirsin ,güldürsün inşallah...
Canım hiç belirti yaşamayıp pozitif aldıktan sonra yaşayanlar var inan belirti oluncada tedirgin oluyor insan benim var ama sebebi ne diye düşünüyorumCanlar transferin 3.günü bugün yani belirti filan olması imkansız değil mi saçma sapalak bir halde telaş ediyorumlütfen cevap yazın
Aldığımız belirtilerin hepsi ilaçtan kafanızı bunlarla meşgul etmeyin zikir çekelim dua edelim güzel şeyler düşünün eğilip kalkmayın yüksek yerden bişey almaya kolları kaldırmayın ağır kaldırmayın sıcak duş almayın çok terlemeyin sıvı çok tüketin fasülye nohut folikasit değeri yüksek besinler kayısı suyu için gün kurusu yiyin hoşaf yapıp posasıyla yiyin kabız olmayın ıkınmamak için en önemlisi buCanlar transferin 3.günü bugün yani belirti filan olması imkansız değil mi saçma sapalak bir halde telaş ediyorumlütfen cevap yazın
Görüştün mü canım doktorlaIns kat kat yukselır cnm sneınkını yarın doktorla goruscgm bakalım ne dıyck
İnşallah Rabbim hepimize o güzel hayırlı haberi verirde rahatlarız ,insanız işte ... Keşke test gününe dek uyumuş olsam sonra uyandirsalar ve bebeğimin haberi ile uyansamCanım hiç belirti yaşamayıp pozitif aldıktan sonra yaşayanlar var inan belirti oluncada tedirgin oluyor insan benim var ama sebebi ne diye düşünüyorum
Allah razı olsun , çok teşekkür ederim .Aldığımız belirtilerin hepsi ilaçtan kafanızı bunlarla meşgul etmeyin zikir çekelim dua edelim güzel şeyler düşünün eğilip kalkmayın yüksek yerden bişey almaya kolları kaldırmayın ağır kaldırmayın sıcak duş almayın çok terlemeyin sıvı çok tüketin fasülye nohut folikasit değeri yüksek besinler kayısı suyu için gün kurusu yiyin hoşaf yapıp posasıyla yiyin kabız olmayın ıkınmamak için en önemlisi bu
Bak bu güzel fikirİnşallah Rabbim hepimize o güzel hayırlı haberi verirde rahatlarız ,insanız işte ... Keşke test gününe dek uyumuş olsam sonra uyandirsalar ve bebeğimin haberi ile uyansam
Sonradan çıkan çizgiye güvenme canım ilk 5 dk onemliKızlarrrr sabah ıdrar testi yapmıştım. Bembeyazdı negatıftı.
Sonra canım sıkıldı koydum köşeye.
Sımdı bakrım cok belırsız ıkıncı cızgı çıkmıs. Ama cok belırsız. Buraya atsam göremezsiniz fotoda seçilmez. Eşime gösterdim o da gördü. Ama cok belırsız.
Umut mu edıyorum yaaaa bugun 6.günüm
14 Eylül transferim oldu..Beklemedeyim bendecanlar maşallah çok gebemiz olmuş, Allah kucaklarınıza almayı nasip ettirsin
tek tek tüm sayfaları tarayamıyorum baya fazla sayfa var sizden ricam beni etiketleyip son durumunuzu yazar mısınız lütfeeennn
Ben de listeye ekleyeyim düzenlemeleri yapayım
Canım benım tutan bebegımde hep sonradan cızgi cıkmıstı. 1 saat sonra felan. Hayırlısı hakkımızdaSonradan çıkan çizgiye güvenme canım ilk 5 dk onemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?