Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Kizlar 11. gun 24, bugun yani 15. Gun 96. Malesef doktorum kimyasal dedi ve bugun artik ilaclari kesiyoruz. Cumartesi son bir test bakicaz, sonra biraz dinlenip kendime gelmek istiyorum. 2 dondurulmus embroyom daha var ama hemen transfer istemiyorum. Hem kafami, hem vucudumu toparlamaya ihtiyacim var. umuyorum pozitif goren herkes, saglikla bebislerini kucaklarina alirlar.

Canım değer artışın iyi değil mi bana iyi gibi geldi biraz daha bekle bence

Çok üzüldüm... az cık daha beklesenmi acaba..

Ben de oyle sanmis
Canım bence de az daha bekle sonuçta artış önemli olan
ben de oyle sanmistim ama gec tutunma olsa bile simdiye 95 ten daha yuksek cikarmis. Bu sekilde ilaclarla yukselmeye devam edermis ama kese vs olusmazmis. Bosuna hormon yukluyoruz dediler. Eger gercek bir hamilelik varsa zaten cmts sonucinda gorecegiz ama cmts dusus olacak dediler. Ben de iki doktora birden direnemedim acikcasi.

Hakkında hayırlısı olsun canım

2 gün sonra başka bi yerde test yaptır bence hemen olumsuz düşünme kimyasal gebelikte bu kadar artış olacağını düşünmüyorum

Canım bemimdd kimyasal gebeliğimde 10.gün 43 dü 12.gün 10 a düştü seninki biraz yüksek sanırım ama şud bir gercrk ilaçları bıraksanda tutundularsa zaten devam ddeceklerdir üzmd krnfini dualarımız seninle inşalla dr ları bile yankştıf bebişin sımsıkı tutunuf sana

14 eylul Transferim oldu pozitif gördüm kan sonucunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…