- Konu Sahibi MuhendisYas
-
- #2.681
Aynı günde transfer olmuşuz canım. Rabbim hayırlı haberler almamızı nasip etsin.Hissettigin bı değişiklik var mi?Benim göğüslerde şişkinlik ve acı oluştu14eylül transferim oldu
Aynen öyle artık dert etmiyoruz böyle şeyleri. Güzel bi uygulama ama sizinkiAnladim canım olsun bebeğin seninle olsundabenim gittiğim merkezde hamile kalırsam eğer inşallah gebeligin 10. Haftasına kadar ücretsiz gebelik takibi muayenesi var.
Canım değer artışın iyi değil mi bana iyi gibi geldi biraz daha bekle benceKizlar 11. gun 24, bugun yani 15. Gun 96. Malesef doktorum kimyasal dedi ve bugun artik ilaclari kesiyoruz. Cumartesi son bir test bakicaz, sonra biraz dinlenip kendime gelmek istiyorum. 2 dondurulmus embroyom daha var ama hemen transfer istemiyorum. Hem kafami, hem vucudumu toparlamaya ihtiyacim var. umuyorum pozitif goren herkes, saglikla bebislerini kucaklarina alirlar.
Inşallah yine öyle olurCanım benım tutan bebegımde hep sonradan cızgi cıkmıstı. 1 saat sonra felan. Hayırlısı hakkımızda
Hayırlısı ınsallah canımInşallah yine öyle olur
2 doktor birden olumsuz konusuyor canim. Ben de 95 gorunce 4 gunde 4 e katlamis diye sevinmistim. Progestanin sisiedigini dusunuyorlarCanım değer artışın iyi değil mi bana iyi gibi geldi biraz daha bekle bence
Çok üzüldüm... az cık daha beklesenmi acaba..Kizlar 11. gun 24, bugun yani 15. Gun 96. Malesef doktorum kimyasal dedi ve bugun artik ilaclari kesiyoruz. Cumartesi son bir test bakicaz, sonra biraz dinlenip kendime gelmek istiyorum. 2 dondurulmus embroyom daha var ama hemen transfer istemiyorum. Hem kafami, hem vucudumu toparlamaya ihtiyacim var. umuyorum pozitif goren herkes, saglikla bebislerini kucaklarina alirlar.
Canım bence de az daha bekle sonuçta artış önemli olan2 doktor birden olumsuz konusuyor canim. Ben de 95 gorunce 4 gunde 4 e katlamis diye sevinmistim. Progestanin sisiedigini dusunuyorlar
ilaclari kestik ama 4 gun sonra ilacsiz bi test bakicazÇok üzüldüm... az cık daha beklesenmi acaba..
ben de oyle sanmistim ama gec tutunma olsa bile simdiye 95 ten daha yuksek cikarmis. Bu sekilde ilaclarla yukselmeye devam edermis ama kese vs olusmazmis. Bosuna hormon yukluyoruz dediler. Eger gercek bir hamilelik varsa zaten cmts sonucinda gorecegiz ama cmts dusus olacak dediler. Ben de iki doktora birden direnemedim acikcasi.Canım bence de az daha bekle sonuçta artış önemli olan
Hakkında hayırlısı olsun canımBen de oyle sanmis
ben de oyle sanmistim ama gec tutunma olsa bile simdiye 95 ten daha yuksek cikarmis. Bu sekilde ilaclarla yukselmeye devam edermis ama kese vs olusmazmis. Bosuna hormon yukluyoruz dediler. Eger gercek bir hamilelik varsa zaten cmts sonucinda gorecegiz ama cmts dusus olacak dediler. Ben de iki doktora birden direnemedim acikcasi.
Canım bemimdd kimyasal gebeliğimde 10.gün 43 dü 12.gün 10 a düştü seninki biraz yüksek sanırım ama şud bir gercrk ilaçları bıraksanda tutundularsa zaten devam ddeceklerdir üzmd krnfini dualarımız seninle inşalla dr ları bile yankştıf bebişin sımsıkı tutunuf sanaKizlar 11. gun 24, bugun yani 15. Gun 96. Malesef doktorum kimyasal dedi ve bugun artik ilaclari kesiyoruz. Cumartesi son bir test bakicaz, sonra biraz dinlenip kendime gelmek istiyorum. 2 dondurulmus embroyom daha var ama hemen transfer istemiyorum. Hem kafami, hem vucudumu toparlamaya ihtiyacim var. umuyorum pozitif goren herkes, saglikla bebislerini kucaklarina alirlar.
14 eylul Transferim oldu pozitif gördüm kan sonucundacanlar maşallah çok gebemiz olmuş, Allah kucaklarınıza almayı nasip ettirsin
tek tek tüm sayfaları tarayamıyorum baya fazla sayfa var sizden ricam beni etiketleyip son durumunuzu yazar mısınız lütfeeennn
Ben de listeye ekleyeyim düzenlemeleri yapayım
Oo süper allah kucağına sağ sağlim almayı nasip etsin canım aynı gün transferiyiz değerin kaç çıktı acaba14 eylul Transferim oldu pozitif gördüm kan sonucunda
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın14 eylul Transferim oldu pozitif gördüm kan sonucunda
Evt cnm persembe bir daha test verecm ilaçlara devam dedı ona gore yol ızlenecgmGörüştün mü canım doktorla
Amin ıns cnm isteyenlerde nasıp etsın Rabbım ınsHayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?