- Konu Sahibi MuhendisYas
-
- #2.601
İnsallah diğerleri senin yavruların olurTaktir allahtan tabiki şüphesiz rabbime sığınıyorum 3 embriyo daha var dondurulmuş
Çok sevindim bak en azından onlardan devam edebilirsin..en son taze transferde tutmamıştı bende... dondurulmuş denedim..rabbim hayırlısını versin inşallah canım..Taktir allahtan tabiki şüphesiz rabbime sığınıyorum 3 embriyo daha var dondurulmuş
Canım biradan gidip kan vericem inşallah hayırlısı olsunNaptn canım merak ettim test yaptın mı
Amin insallah allah razı olsunBiliyorum ne desem bos.Allah yar ve yardimcimiz olsun.Insallah rabbim hayirlisiyla nasip edecektir birgun.
InsallahMilletsiz erken gebelik testini attıkça gaza geliyor insan vallahi hay
İnsallah diğerleri senin yavruların olur
Allahtan hayırlısı insallah can>mÇok sevindim bak en azından onlardan devam edebilirsin..en son taze transferde tutmamıştı bende... dondurulmuş denedim..rabbim hayırlısını versin inşallah canım..
Canım memnun musun doktorundan? Bende değiştirmeyi düşünüyorumcanım doktorum mehmet reşit asoğlu bugün tam 1 hafta oldu transferim yapılalı biraz bel ağrım var ama başka belirtim yok sizlerde neler oldu?
Cok sevindim sağlıklı gebelik geçirelim hepimizGünaydın kızlar kahverengi akıntım bu sabah azaldı ...iyiyim çok şükür..herkese desteği için teşekkür ederim..
Merhaba benim 2 tane
Benim de 5.gün bel agrım ve arada adet agrım varKızlar bugun 6. Günüm bel agrım var. Hafif bulantım da. Normal mi ya.
Paronayak oldum iyice. Su günler gecsın artık
Kendımınyıyıp bitiryorum engel olamıyorum ya. Öncekı tutan bebekle kıyaslıyorum vücudumu. Artık test günüm gelse keskeBenim de 5.gün bel agrım ve arada adet agrım var
12. Gun tüp bebek merkezine gelmemi söyledi doktor. ama ben 10. Gun evde test yaptım pozitif çıkınca sağlık ocağına gittim. Sonra 12. Gun merkeze gidip kan verdim. 14. Gun yine gelip kan vermemi istediler. Yine oraya gittim. Kalp atışı ve kese için 12 gün sonra merkeze gelmemi istediler. Bunun için ücret de istediler. Öyle oluyormuş.Kızlar kanı tüp bebek yaptırdığınız merkezde mi veriyorsunuz yoksa herhangi bir hastane sağlık ocağında mı veriyorsunuz .
Idrar testi yap canım varsa mutlaka çıkarKendımınyıyıp bitiryorum engel olamıyorum ya. Öncekı tutan bebekle kıyaslıyorum vücudumu. Artık test günüm gelse keske
Yaptım canım cıkmadı. 3.gün embriyosu benımkı. Bı kaç hün sorna tekrar etcem testiIdrar testi yap canım varsa mutlaka çıkar
Teşekkür ederim canim cevap verdiğin için. Beta hcg için mi ücret istediler. Çok ilginç.12. Gun tüp bebek merkezine gelmemi söyledi doktor. ama ben 10. Gun evde test yaptım pozitif çıkınca sağlık ocağına gittim. Sonra 12. Gun merkeze gidip kan verdim. 14. Gun yine gelip kan vermemi istediler. Yine oraya gittim. Kalp atışı ve kese için 12 gün sonra merkeze gelmemi istediler. Bunun için ücret de istediler. Öyle oluyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?