Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

canım doktorum mehmet reşit asoğlu bugün tam 1 hafta oldu transferim yapılalı biraz bel ağrım var ama başka belirtim yok sizlerde neler oldu?

Taktir allahtan tabiki şüphesiz rabbime sığınıyorum 3 embriyo daha var dondurulmuş
Çok sevindim bak en azından onlardan devam edebilirsin..en son taze transferde tutmamıştı bende... dondurulmuş denedim..rabbim hayırlısını versin inşallah canım..

K Karamsar cad canım bizim sınavımız da buymuş hep öyle düşün Allah daha beter sınamasın daha aratmasın seni. biz çok güçlü kadınlarız her ay çocuk doğurduk ve yokluğunun acısını yaşadık inşallah bu acılarımızın uzuntulerimizin karşılığını alacağız

Kızlar kanı tüp bebek yaptırdığınız merkezde mi veriyorsunuz yoksa herhangi bir hastane sağlık ocağında mı veriyorsunuz .
12. Gun tüp bebek merkezine gelmemi söyledi doktor. ama ben 10. Gun evde test yaptım pozitif çıkınca sağlık ocağına gittim. Sonra 12. Gun merkeze gidip kan verdim. 14. Gun yine gelip kan vermemi istediler. Yine oraya gittim. Kalp atışı ve kese için 12 gün sonra merkeze gelmemi istediler. Bunun için ücret de istediler. Öyle oluyormuş.

Teşekkür ederim canim cevap verdiğin için. Beta hcg için mi ücret istediler. Çok ilginç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…