Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Merhaba kizlar öncelikle inşallah hepimiz güzel haberler alırız
Benim gecen ay yumurta toplama işlemim oldu ve diger ay transfer olucak insallah hayirlisiyla.
Yumurta toplama isleminden sonra regl oldum ama erken oldum normal tarihten.bu ay da normalde 2 gün önce olmam lazim ama hala olmadim.acaba herzaman olan tarihimdemi olucam cunku yumurta toplaninca 3 gun sonra olmustum normal gunundemi gelir herzamanki acaba bu durumu yasayan varmi

Merhaba cınım teşeklür ederim rabbim hepimize güzel sonuçlar almayı nasip etsin kullanılan ilaçlardan adet döngüsü değişeniliyor canım merak etme normsl bunlar güzrl haberletini bekleriz

Sevgili kader arkadaşlarım şimdi sonucumu aldım 8.günüm 24.28çıkmış sizce normal mı normalde test günüm cuma bidaha cuma günü vericem kan
Erken yaptigin icin tabi dusuk cikmis canim bence normal. Cumaya yapsaydin 100 civari cikacakti muhtemelen simdi onemli olan duzgun artmasi persembe ve cumartesi tekrarla mutlaka. Aksam bi videoda dinledim trabsferin 12.gunu beta degerinin en az 50 olmasini isteriz diyodu doktor

Bende kan verdim saat 3 te. Dahiliyeye gittim mesai saati oldugu icin acile gitmek istemedim. Ordakiler canindan bezmis zaten Allah yardimcilari olsun. E nabizdan takip edecem sonucu ama biraz gec dusuyor oraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…