- 30 Nisan 2019
- 248
- 185
- 53
- 33
- Konu Sahibi MuhendisYas
-
- #2.701
Teskrler cnm darısı sana ıns 71. 3 cıktı kandaOo süper allah kucağına sağ sağlim almayı nasip etsin canım aynı gün transferiyiz değerin kaç çıktı acaba
Cok sagol canimCanım bemimdd kimyasal gebeliğimde 10.gün 43 dü 12.gün 10 a düştü seninki biraz yüksek sanırım ama şud bir gercrk ilaçları bıraksanda tutundularsa zaten devam ddeceklerdir üzmd krnfini dualarımız seninle inşalla dr ları bile yankştıf bebişin sımsıkı tutunuf sana
Amin canımAmin ıns cnm isteyenlerde nasıp etsın Rabbım ıns
Sonucun ney cnm merek ettım cıktı mıSağlık ocağına gidiyorum şuan da dualarınızı bekliyorum
Canım ben tekrarladın sandım testi o yüzden aormuştumTeskrler cnm darısı sana ıns 71. 3 cıktı kanda
Yok cnm persembe tekrar yapacm doktorum oyle dedıCanım ben tekrarladın sandım testi o yüzden aormuştum
Bwnimde test günüm perşembe aynı hün transfer ler hep erken öğrendi ben kaldım aanorım evde yaptığım teat 6.ve 7.gün çokkk silik çıktı o yüzden tekrar yapmaya korkuyorumYok cnm persembe tekrar yapacm doktorum oyle dedı
Merhaba cınım teşeklür ederim rabbim hepimize güzel sonuçlar almayı nasip etsin kullanılan ilaçlardan adet döngüsü değişeniliyor canım merak etme normsl bunlar güzrl haberletini beklerizMerhaba kizlar öncelikle inşallah hepimiz güzel haberler alırız
Benim gecen ay yumurta toplama işlemim oldu ve diger ay transfer olucak insallah hayirlisiyla.
Yumurta toplama isleminden sonra regl oldum ama erken oldum normal tarihten.bu ay da normalde 2 gün önce olmam lazim ama hala olmadim.acaba herzaman olan tarihimdemi olucam cunku yumurta toplaninca 3 gun sonra olmustum normal gunundemi gelir herzamanki acaba bu durumu yasayan varmi
Canım bence normal dahz çok yeni çünkü içini ferah tut dua et başka yapacak jiçbirşeyimiz yokSevgili kader arkadaşlarım şimdi sonucumu aldım 8.günüm 24.28çıkmış sizce normal mı normalde test günüm cuma bidaha cuma günü vericem kan
Hayırlı olsun canim doktoruna sordun muSevgili kader arkadaşlarım şimdi sonucumu aldım 8.günüm 24.28çıkmış sizce normal mı normalde test günüm cuma bidaha cuma günü vericem kan
İnşallah bu kadarı bile insanı mutlu ediyosa kesin sonucu alsam nasıl olur kim bilirE
Canım bence normal dahz çok yeni çünkü içini ferah tut dua et başka yapacak jiçbirşeyimiz yok
Erken yaptigin icin tabi dusuk cikmis canim bence normal. Cumaya yapsaydin 100 civari cikacakti muhtemelen simdi onemli olan duzgun artmasi persembe ve cumartesi tekrarla mutlaka. Aksam bi videoda dinledim trabsferin 12.gunu beta degerinin en az 50 olmasini isteriz diyodu doktorSevgili kader arkadaşlarım şimdi sonucumu aldım 8.günüm 24.28çıkmış sizce normal mı normalde test günüm cuma bidaha cuma günü vericem kan
Çok teşekkür ederim hepimizin inşallah canımMerhaba cınım teşeklür ederim rabbim hepimize güzel sonuçlar almayı nasip etsin kullanılan ilaçlardan adet döngüsü değişeniliyor canım merak etme normsl bunlar güzrl haberletini bekleriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?