- 16 Aralık 2019
- 58
- 109
- 13
- Konu Sahibi MuhendisYas
-
- #2.721
Cok sevindim saglikla devam eder insallahArkadaşlar merhaba. Hep buraya bu güzel haberi yazmayı beklemiştim. 13unde 5.gun 5aa embrio transferi yapılmıştı. Bu 2.dondurulmus embrio transferim ilki kimyasal oldu. Bugun 9.gunum, test yaptırdım beta hcg değerim 315 çıktı. Cok mutluyum. Insallah guzel ilerler saglikla kavuşurum.Hep bu sayfaları okuyup destek almaya çalıştım. Hep sorularıma buralardan yanıt aradım. Ben de sorulari olan herkese yanıt olmak istiyorum.
Hadi bakim hüzel değerlerle bizi dahadz umutlzndırırdın inşBende kan verdim saat 3 te. Dahiliyeye gittim mesai saati oldugu icin acile gitmek istemedim. Ordakiler canindan bezmis zaten Allah yardimcilari olsun. E nabizdan takip edecem sonucu ama biraz gec dusuyor oraya
İnşallah cok sagol. Darısı tüm isteyenlerin basina insallah. Evet Trabzonluyum aslen ama istanbulda yaşıyorumCok sevindim saglikla devam eder insallahtrabzon mu sende
Teşekkür ederimMerhaba canıö ne güzel haberlerle geldin maşallah diyelim 9.günde çok iyi bir değer ikiz sanırım
61i görünce heyecan basıyor. Gurbette türk görmüş gibi oluyorumİnşallah cok sagol. Darısı tüm isteyenlerin basina insallah. Evet Trabzonluyum aslen ama istanbulda yaşıyorum
Canim hayırlı olsunArkadaşlar merhaba. Hep buraya bu güzel haberi yazmayı beklemiştim. 13unde 5.gun 5aa embrio transferi yapılmıştı. Bu 2.dondurulmus embrio transferim ilki kimyasal oldu. Bugun 9.gunum, test yaptırdım beta hcg değerim 315 çıktı. Cok mutluyum. Insallah guzel ilerler saglikla kavuşurum.Hep bu sayfaları okuyup destek almaya çalıştım. Hep sorularıma buralardan yanıt aradım. Ben de sorulari olan herkese yanıt olmak istiyorum.
Gözün Aydın hayırlısıyla kucağına da al inşallahArkadaşlar merhaba. Hep buraya bu güzel haberi yazmayı beklemiştim. 13unde 5.gun 5aa embrio transferi yapılmıştı. Bu 2.dondurulmus embrio transferim ilki kimyasal oldu. Bugun 9.gunum, test yaptırdım beta hcg değerim 315 çıktı. Cok mutluyum. Insallah guzel ilerler saglikla kavuşurum.Hep bu sayfaları okuyup destek almaya çalıştım. Hep sorularıma buralardan yanıt aradım. Ben de sorulari olan herkese yanıt olmak istiyorum.
Gözün Aydın hayırlısıyla kucağına da al inşallah
Önerebileceğin bir şey var mı canım transferden sonra şuna dikkat ettim şunu yedim fln diyeArkadaşlar merhaba. Hep buraya bu güzel haberi yazmayı beklemiştim. 13unde 5.gun 5aa embrio transferi yapılmıştı. Bu 2.dondurulmus embrio transferim ilki kimyasal oldu. Bugun 9.gunum, test yaptırdım beta hcg değerim 315 çıktı. Cok mutluyum. Insallah guzel ilerler saglikla kavuşurum.Hep bu sayfaları okuyup destek almaya çalıştım. Hep sorularıma buralardan yanıt aradım. Ben de sorulari olan herkese yanıt olmak istiyorum.
İnşallah cok teşekkür ederimGözün Aydın hayırlısıyla kucağına da al inşallah
Cok tatlisin, ben de seviniyorum61i görünce heyecan basıyor. Gurbette türk görmüş gibi oluyorum
Cok tesekkur ederim canim. Kasık ağrısı ve hafif igne bakmaları disinda hiçbir belirti olmadi. Hatta ben olmadi diye kesin negatif çıkacak diyordum. Kimyasalda bile daha çok belirti yaşamıştım. Psikolojikmis demek ki:)Canim hayırlı olsunbelirtin oldu mu
Benim de ilk 7 gün hiç belirtim olmadı. Bugün 8.günüm ve adet olacakmışım gibi kasık ağrım var. Bu yuzden biraz korkuyorumİnşallah cok teşekkür ederim
Cok tatlisin, ben de seviniyorum
Cok tesekkur ederim canim. Kasık ağrısı ve hafif igne bakmaları disinda hiçbir belirti olmadi. Hatta ben olmadi diye kesin negatif çıkacak diyordum. Kimyasalda bile daha çok belirti yaşamıştım. Psikolojikmis demek ki:)
Hayırlı olsunKızlar bugun 12.günümdü test yaptırdım ve sonucumu aldım çok şükür pozitif çıktı inşallah sizlerinde güzel haberlerini almak nasip olur
Hayırlısı olsun inşallah bir daha ki sefere pozitif sonucu alırsın ç ilk denemenmiydi? Dondurulmuş muydu?Kızlar bugün 8.günüm.Kan testim 0.80 cikti maalsef olmamis.Hayirlisi olsun dicek bisy yok baska.
Hayırlısı olsun inşallah hakkınızdaKızlar bugün 8.günüm.Kan testim 0.80 cikti maalsef olmamis.Hayirlisi olsun dicek bisy yok baska.
Gözün Aydın ne güzel canım yaKızlar bugun 12.günümdü test yaptırdım ve sonucumu aldım çok şükür pozitif çıktı inşallah sizlerinde güzel haberlerini almak nasip olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?