Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Arkadaşlar merhaba. Hep buraya bu güzel haberi yazmayı beklemiştim. 13unde 5.gun 5aa embrio transferi yapılmıştı. Bu 2.dondurulmus embrio transferim ilki kimyasal oldu. Bugun 9.gunum, test yaptırdım beta hcg değerim 315 çıktı. Cok mutluyum. Insallah guzel ilerler saglikla kavuşurum. Hep bu sayfaları okuyup destek almaya çalıştım. Hep sorularıma buralardan yanıt aradım. Ben de sorulari olan herkese yanıt olmak istiyorum.

Cok sevindim saglikla devam eder insallah trabzon mu sende

Merhaba kızlar ben de transfer günümü bekliyorum yani adet olmayı ama bu konuda kafam karıştı. Yumurtayı aldirdiktan 5 gun sonra adet oldum. Suan 8 gun gecikti o tarihe göre . Sizler ne zaman adet oldunuz.

Canim hayırlı olsun belirtin oldu mu

Gözün Aydın hayırlısıyla kucağına da al inşallah

Önerebileceğin bir şey var mı canım transferden sonra şuna dikkat ettim şunu yedim fln diye

Gözün Aydın hayırlısıyla kucağına da al inşallah
İnşallah cok teşekkür ederim
61i görünce heyecan basıyor. Gurbette türk görmüş gibi oluyorum
Cok tatlisin, ben de seviniyorum
Canim hayırlı olsun belirtin oldu mu
Cok tesekkur ederim canim. Kasık ağrısı ve hafif igne bakmaları disinda hiçbir belirti olmadi. Hatta ben olmadi diye kesin negatif çıkacak diyordum. Kimyasalda bile daha çok belirti yaşamıştım. Psikolojikmis demek ki:)

Benim de ilk 7 gün hiç belirtim olmadı. Bugün 8.günüm ve adet olacakmışım gibi kasık ağrım var. Bu yuzden biraz korkuyorum

Kızlar bugun 12.günümdü test yaptırdım ve sonucumu aldım çok şükür pozitif çıktı inşallah sizlerinde güzel haberlerini almak nasip olur
Gözün Aydın ne güzel canım ya kaçıncı gün embriyosuydu donmuş muydu? Senin var mı peki transferden sonra şuna dikkat ettim şunu yedim diyeceğin bir şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…