Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Kızlar bugun 12.günümdü test yaptırdım ve sonucumu aldım çok şükür pozitif çıktı inşallah sizlerinde güzel haberlerini almak nasip olur
Hayırlı olsun çok sevindim :) Allah kucağınıza almayı nasip etsin..

Çok sevindim cnm kucagna almak nasıp olur ıns

Önerebileceğin bir şey var mı canım transferden sonra şuna dikkat ettim şunu yedim fln diye
Transfer gunu cok fazla su icmemeye dikkat ettim oncelikle. 40 dakika kadar yattıktan sonra wcye kalkıp kendim gittim. Ilk 2 gun yatak istirahati yaptim. Aralarda kalkıp ev içinde dolaştım. Ondan sonra günlük hayatıma döndüm. Ilk 2 gun bol kabak çekirdeği ve ananas yedim. Sağlıklı beslenmeye calistim. Kendimi cok da kisitlamadim açıkçası. Yemek yapmak disinda hiçbir ev isi yapmadım. Bir de en önemlisi bu bence, hep olumlu olacak diye düşünmeye çalıştım

Benim de ilk 7 gün hiç belirtim olmadı. Bugün 8.günüm ve adet olacakmışım gibi kasık ağrım var. Bu yuzden biraz korkuyorum
Korkmayın o hafif ağrılar bende de oldu, suan da var, aslinda olması gerekiyor. Yerleşme ağrıları gibi düşünebilirsiniz içinizi ferah tutun insallah gönlünüzden geçen olur

Hemşerim gözünaydın...Ne güzel değerin çok iyi bence..

Çok sevindim cnm kucagna almak nasıp olur ıns
İnşallah cok tesekkur ederim

Negatif çıkan arkadaşlarım sizi çok iyi anlıyorum, hemen 1.5 ay önce ben de bunu yaşadım. Cok uzuldum yıprandım 3 senedir ugrasiyordum cunku. Mucadeleyi bırakmayın, dua edin inanın İnşallah Allah izin verdiğinde olacak. Cok zor olduğunu biliyorum. Allah yardımcımız olsun bu uğurda uğraşan hepimizin.

Merhaba ilk transferiniz hiç tutmadı mi yoksa tutup düşükle mi sonuçlandı? Bnm de Ağustos ta ilk dondurulmuş transferim düşükle sonuçlandı ve üç ay ara verdi doktorum

Teşekkür ederim darısı bizlere olsun inşallah 3 yıl demişsin bekledim olmama sebebi neydi acaba?

Evt ilk deneme dondurulmus 6.gundu.Geride 3 embriyom var onalr 3.gun.Ama cok umutsuzum.Hersey gozumde buyuyo.
Üzülme Canım bir yerde okudum tüp bebekte ilkini oranla ikinci üçüncü denemelerde tutma şansı artıyor inşallah ikinci de olur birde histereskopi Rahime çizik fln yapılıyor ikinci denemeden önce inşallah olur.. olmama sebebi neydi?

Gözün Aydın ne güzel canım ya kaçıncı gün embriyosuydu donmuş muydu? Senin var mı peki transferden sonra şuna dikkat ettim şunu yedim diyeceğin bir şey
Sağol canım benim 5. Gün embriyosuydu benim dondurulmuş tu evet 2 ay Rahim dinlendirme si yapmıştı doktorum. Özellikle dikkat ettiğim bişey olmadı aslında sadece ilk 3 gün pek fazla hareket etmedim hep dikkat ettim sonrasında yavaş yavaş Günlük işlerimi yapmaya çalıştım ama hep dikkat ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…