Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Merhaba ilk transferiniz hiç tutmadı mi yoksa tutup düşükle mi sonuçlandı? Bnm de Ağustos ta ilk dondurulmuş transferim düşükle sonuçlandı ve üç ay ara verdi doktorum
Ilk transferimde 9.gun değerim 19 cikti. 11.gun 8e düştü. Kimyasal gebelik oldu. 3 gun sonra da regl oldum. Ara vermeden hemen 2.transferi planladı doktorum.
Teşekkür ederim darısı bizlere olsun inşallah 3 yıl demişsin bekledim olmama sebebi neydi acaba?
Ben polikistik overim amh değerim 8lerde. Eşimde bir problem yok. 1 yil kendimiz uğraştık ovulasyon testleriyle vs, spontan gebe kalamadım. 3 ay kadar femara ile denedik yine olmadı. Aralarda spontan takip yapıp ovitrelle ile denedik o da olmadı. Tup bebege başlama kararı, covidin ertelemesi, pcos oldugu icin rahim dinlendirmek derken 3 yılı buldu toplamda. Yaşım da 30. Aşılama denemeden direkt tup bebek yaptik. Aşılamanın bizde anlamsiz oldugunu düşündü doktorum

Kızlar bugün 8.günüm.Kan testim 0.80 cikti maalsef olmamis.Hayirlisi olsun dicek bisy yok baska.
ecem 41 test için mutlaka 12 günü bekleyin diyorlar bence hemen umutsuz olma 11 degerleri düşük olup 12 degeri yüksek olan arkadaşlarım var hatta 2 sonra tekrar test yapacaklar kesin olması için böyle üzülüp moralini moralini bozma tutunmanın tam olarak hangi gün oldugunu bilmediklerini söylüyorlar iyilik ve güzellik diliyorum herşey gönlünce olsun

Aşılama denememen mantıklı olmuş zaten çok düşük ihtimal tutması bende bir kez denemedim boşa maddi manevi kayıp. Bende ilk transferimi haftaya olcam inşallah senin gibi oldu sevincini yaşarım

Aşılama denememen mantıklı olmuş zaten çok düşük ihtimal tutması bende bir kez denemedim boşa maddi manevi kayıp. Bende ilk transferimi haftaya olcam inşallah senin gibi oldu sevincini yaşarım
İnşallah gönlünce olur, Allah yardımcın olsun. Allah herkese gönlündekini nasip etsin inşallah. Bizi ancak bizim gibi insanlar anlıyor.

kasıklarımda hafif bir kasılma oluyor onun dışında birşey yok ama kendimi çok sinirli ve duygusal hissediyorum heran kavga edebilir yada bir anda ağlayabilir gibiyim asla böyle biri değilim
Aynen benim kasiklarim öyle ve aşırı gaz var karnım da idrar testi yaptın mı benim 5.gün embriyosu

Aynen benim kasiklarim öyle ve aşırı gaz var karnım da idrar testi yaptın mı benim 5.gün embriyosu
benim 3.gün embiriyosu idrar testi yapmadım sabah çok gaz vardı şurup içtim o yaptı sanarım öncesinde yoktu birde ayaklarını sıcak tut hatta çorapla yat ozaman kasık agrın hafifliyor gazda azalıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…