- 16 Aralık 2019
- 58
- 109
- 13
- Konu Sahibi MuhendisYas
-
- #2.761
Ilk transferimde 9.gun değerim 19 cikti. 11.gun 8e düştü. Kimyasal gebelik oldu. 3 gun sonra da regl oldum. Ara vermeden hemen 2.transferi planladı doktorum.Merhaba ilk transferiniz hiç tutmadı mi yoksa tutup düşükle mi sonuçlandı? Bnm de Ağustos ta ilk dondurulmuş transferim düşükle sonuçlandı ve üç ay ara verdi doktorum
Ben polikistik overim amh değerim 8lerde. Eşimde bir problem yok. 1 yil kendimiz uğraştık ovulasyon testleriyle vs, spontan gebe kalamadım. 3 ay kadar femara ile denedik yine olmadı. Aralarda spontan takip yapıp ovitrelle ile denedik o da olmadı. Tup bebege başlama kararı, covidin ertelemesi, pcos oldugu icin rahim dinlendirmek derken 3 yılı buldu toplamda. Yaşım da 30. Aşılama denemeden direkt tup bebek yaptik. Aşılamanın bizde anlamsiz oldugunu düşündü doktorumTeşekkür ederimdarısı bizlere olsun inşallah 3 yıl demişsin bekledim olmama sebebi neydi acaba?
Evet canım allah sağlıklı ve hayırlı olanı nasip etsin inşallahBenımdeeeberaberız. İnşallahbgüzel haberler alırız
bende transfer oldum 17 eylüldeİnşallah bende olucam
Benimde 17 eylül belirtin var mıbende transfer oldum 17 eylülde
ecem 41 test için mutlaka 12 günü bekleyin diyorlar bence hemen umutsuz olma 11 degerleri düşük olup 12 degeri yüksek olan arkadaşlarım var hatta 2 sonra tekrar test yapacaklar kesin olması için böyle üzülüp moralini moralini bozma tutunmanın tam olarak hangi gün oldugunu bilmediklerini söylüyorlar iyilik ve güzellik diliyorum herşey gönlünce olsunKızlar bugün 8.günüm.Kan testim 0.80 cikti maalsef olmamis.Hayirlisi olsun dicek bisy yok baska.
kasıklarımda hafif bir kasılma oluyor onun dışında birşey yok ama kendimi çok sinirli ve duygusal hissediyorum heran kavga edebilir yada bir anda ağlayabilir gibiyim asla böyle biri değilimBenimde 17 eylül belirtin var mı
peki sen nasılsın kendini nasıl hissediyorsun belirti sende varmıBenimde 17 eylül belirtin var mı
E nabizi Kontrol ediyorum surekli ama yok cok gec dusuyor oraya cikmistir sonucCanım çıktı mı sonucun bakabildin mi
Aşılama denememen mantıklı olmuş zaten çok düşük ihtimal tutması bende bir kez denemedim boşa maddi manevi kayıp. Bende ilk transferimi haftaya olcam inşallah senin gibi oldu sevincini yaşarımIlk transferimde 9.gun değerim 19 cikti. 11.gun 8e düştü. Kimyasal gebelik oldu. 3 gun sonra da regl oldum. Ara vermeden hemen 2.transferi planladı doktorum.
Ben polikistik overim amh değerim 8lerde. Eşimde bir problem yok. 1 yil kendimiz uğraştık ovulasyon testleriyle vs, spontan gebe kalamadım. 3 ay kadar femara ile denedik yine olmadı. Aralarda spontan takip yapıp ovitrelle ile denedik o da olmadı. Tup bebege başlama kararı, covidin ertelemesi, pcos oldugu icin rahim dinlendirmek derken 3 yılı buldu toplamda. Yaşım da 30. Aşılama denemeden direkt tup bebek yaptik. Aşılamanın bizde anlamsiz oldugunu düşündü doktorum
İnşallah gönlünce olur, Allah yardımcın olsunAşılama denememen mantıklı olmuş zaten çok düşük ihtimal tutması bende bir kez denemedim boşa maddi manevi kayıp. Bende ilk transferimi haftaya olcam inşallah senin gibi oldu sevincini yaşarım
Aynen benim kasiklarim öyle ve aşırı gaz var karnım da idrar testi yaptın mı benim 5.gün embriyosukasıklarımda hafif bir kasılma oluyor onun dışında birşey yok ama kendimi çok sinirli ve duygusal hissediyorum heran kavga edebilir yada bir anda ağlayabilir gibiyim asla böyle biri değilim
Hayırlı olsun benim gibi hergün test yapanlardansin6.günüm ama baya netbi hayırlı olsun alırım sizden
Hayırlı olsun inşallah...6.günüm ama baya netbi hayırlı olsun alırım sizden
Hayırlı olsun inşallahİnşallah gönlünce olur, Allah yardımcın olsun. Allah herkese gönlündekini nasip etsin inşallah. Bizi ancak bizim gibi insanlar anlıyor.
Teşekkür ederim canımHayırlı olsun
benim 3.gün embiriyosu idrar testi yapmadım sabah çok gaz vardı şurup içtim o yaptı sanarım öncesinde yoktu birde ayaklarını sıcak tut hatta çorapla yat ozaman kasık agrın hafifliyor gazda azalıyorAynen benim kasiklarim öyle ve aşırı gaz var karnım da idrar testi yaptın mı benim 5.gün embriyosu
Çok üzüldüüm yaa Rabbim en hayırlısını nasip etsin hakkında inşallahKızlar bugün 8.günüm.Kan testim 0.80 cikti maalsef olmamis.Hayirlisi olsun dicek bisy yok baska.
Ins cnm sıkma canını yukselır ıns içine ferah tut Allah a sıgın ıns o hayrlısnı verırDoktorumla görüştüm cuma günü tekrar ver bakalım dedi hayırlısı artık
Hayrlı olsun cnm kan verdın mı6.günüm ama baya netbi hayırlı olsun alırım sizden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?