Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Beni de ekleyebilir misiniz 26 eylül cumartesi transfer tarihim :)

Kızlar sabah akşam crinone jel ve haftada iki defa 500mg proluton transfer öncesi kullanıyorum. Doktor crinone jeli bulamazsanız ikinci seçenek olarak sabah akşam progestan 50 mg ol dedi. Sizce jel etkin midir? Yoksa ikinci seçenek mi daha iyi direk kana karışan hali. İkinci transferim olacak. Kafamda deli sorular

Canım hayırlısı olsun inşallah valla drun ne diuorsa öyle yap hepsi aynı işi görüyor ben jel ve 2 günde bir 1 tane iğne kullanıyorum her dr farklı şekilde veriuor ilaçları kafanı karıştırma drunu dinle sen

Kızlar lütfen yardımcı olun. Yumurtam benim donduruldu adetimi bekliyorum. Sizler ikinci adeti ne zaman oldunuz. Yumurta alındıktan 5 gun sonra adet oldum ona göre mi hesapliyacagim tarihi. Ona göre hesaplayacaksam 8 gun geçti hala gelmedi

Canım benimde günüm belli oldu 24 eylül

2.adetle mi gelmenizi söyledi kuzum adetin ne zaman oldgunun önemi yok 2.adetin ne zaman olduysa o zaman gidersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…