- 26 Mayıs 2020
- 199
- 289
- 18
- 32
- Konu Sahibi MuhendisYas
-
- #2.781
Beni de ekleyebilir misiniz 26 eylül cumartesi transfer tarihim :)canlar maşallah çok gebemiz olmuş, Allah kucaklarınıza almayı nasip ettirsin
tek tek tüm sayfaları tarayamıyorum baya fazla sayfa var sizden ricam beni etiketleyip son durumunuzu yazar mısınız lütfeeennn
Ben de listeye ekleyeyim düzenlemeleri yapayım
Hayırlı olsun benim gibi hergün test yapanlardansin
tesekkur ederim kızlar rabbim hepimizi güldürsünHayırlı olsun inşallah...
sagol cnm 6.gnum daha erken 9.gunumde vericem sonra 28 inde doktorumun oldugu merkezde vericemHayrlı olsun cnm kan verdın mı
Sağol canım öyle yaparimbenim 3.gün embiriyosu idrar testi yapmadım sabah çok gaz vardı şurup içtim o yaptı sanarım öncesinde yoktu birde ayaklarını sıcak tut hatta çorapla yat ozaman kasık agrın hafifliyor gazda azalıyor
Super bı haber bak görmüştüm çizgiyi6.günüm ama baya netbi hayırlı olsun alırım sizden
Canım hayırlısı olsun inşallah valla drun ne diuorsa öyle yap hepsi aynı işi görüyor ben jel ve 2 günde bir 1 tane iğne kullanıyorum her dr farklı şekilde veriuor ilaçları kafanı karıştırma drunu dinle senKızlar sabah akşam crinone jel ve haftada iki defa 500mg proluton transfer öncesi kullanıyorum. Doktor crinone jeli bulamazsanız ikinci seçenek olarak sabah akşam progestan 50 mg ol dedi. Sizce jel etkin midir? Yoksa ikinci seçenek mi daha iyi direk kana karışan hali. İkinci transferim olacak. Kafamda deli sorular
evet canımm 3bc rabbim her isteyene versin sağlıkla kucagıma alayım insallahSuper bı haber bak görmüştüm çizgiyiHayırlı olsun şuan çok net görünüyor. 3bc idi degilmi kalitesi. İste kalite hikaye gercekten
Hayırlı olsun6.günüm ama baya netbi hayırlı olsun alırım sizden
Canım benimde günüm belli olduArkadaşlarım merhaba ben eylül ayında transfer olacağım inşallah bir aksilik çıkmazsa. Eylülde transfer olacaklar gelin birbirimize destek olalım kaç gününüz kaldı hangi aşamadasınız?☺
2.adetle mi gelmenizi söyledi kuzum adetin ne zaman oldgunun önemi yok 2.adetin ne zaman olduysa o zaman gidersinKızlar lütfen yardımcı olun. Yumurtam benim donduruldu adetimi bekliyorum. Sizler ikinci adeti ne zaman oldunuz. Yumurta alındıktan 5 gun sonra adet oldum ona göre mi hesapliyacagim tarihi. Ona göre hesaplayacaksam 8 gun geçti hala gelmedi
evet 2. Adetle ilaçlara başlayacağım. Ama benim merak ettiğim yumurta aldirdiktan sonra ikinci adet ne zaman oldunuz. Tam tarihinde mi ?sonra mi? Hamilelik testi yapiyim mi ?acaba2.adetle mi gelmenizi söyledi kuzum adetin ne zaman oldgunun önemi yok 2.adetin ne zaman olduysa o zaman gidersin
Canım sonuç çıkmadımıE nabizi Kontrol ediyorum surekli ama yok cok gec dusuyor oraya cikmistir sonuc
Ayyy catliycam e nabizda gorunmuyor hala okadar gerildim kiCanım sonuç çıkmadımı
Keske bekleseydim hastanede 2-3 saatCanım sonuç çıkmadımı
Canım maşallah bu azimle net göreceksin inşallah benimkide böyle çıktı 5. Günde çıkmadı 6.ve 7 günde çokk silik rabbim hepimizin yardımcısı olsun6.günüm ama baya netbi hayırlı olsun alırım sizden
Yaptırdın canımAyyy catliycam e nabizda gorunmuyor hala okadar gerildim ki
Arayıp sorsana canımAyyy catliycam e nabizda gorunmuyor hala okadar gerildim ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?