Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Ya sizi cok iyi anlıyorum, ben de daha 1 tane yaptırdım popomun üstüne oturamıyorum da yatamıyorum da, aşılama oldum 5 kere gün aşırı yaptırcam, yarın diğer tarafa yaptırcam, benım sormak ıstedıgım sızde de sancı oluyor mu, acaba ıgneden dolayı mı sancı ve batma cekıyorum ben?

Devlet alem ya. Muayene olurken tamirciler gelmişti Günde 7-8 saat beklerdik ne günlerdi bıraktım sonra
Ay oda bişey mi tam transfer olucam tadilat varmış 4 ay ertelendi. Bende o bodrum kat yenileniyor sanıyom gittim muayeneye bişey olduğuda yok. Neyse 2.transfer im sakin oluyorum verecek olan rabbim. nasip olsun inşallah

Kizlar transfer gününu nasıl geçirdiniz ben çok korkuyorum hareket ettikce..bı beş dk yürüdüm sanki yok gibi geliyor(
İlk 3 gun yedim ictim yattim saka bi yana agirlikli olarak uzandim oturdum ama sifir harekette degildi evde dolastim suyumu kalktim kendim aldim vs vs. Suan bisey hissetmemen cok normal coook asiri dikkat etmenede gerek yok. Zan gectikce zaten daha hareketli olacaksin evde

Ay oda bişey mi tam transfer olucam tadilat varmış 4 ay ertelendi. Bende o bodrum kat yenileniyor sanıyom gittim muayeneye bişey olduğuda yok. Neyse 2.transfer im sakin oluyorum verecek olan rabbim. nasip olsun inşallah
Hastalara hiç haber vermiyorlar ki. Öyle sebepsizce bekletiyorlar amin inşallah

5+2 de yapilan ultrason vajinal miydi canım. Nasıl baktı.

İkizlerde en az 4 katı artış oluyor tanıdığım tüm ikizler öyle oldu sizin tam 4 katı olmamış

Kızlar 6 cı gün kanda 0.100 çıkıp 12 ci güne yükseleni oldumu ? Ya doktorum bı yaptığınız test bişey ifade etmiyor kaile dahi almıyorum 12 ci hün yapın asla ama asla ilaçları aksatmayın dedi . Çok kötüyüm saat 3 den berri ağlıyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…