- 8 Eylül 2020
- 81
- 95
- 8
- 47
- Konu Sahibi MuhendisYas
-
- #3.401
Ayyy çok teşekkür ederim Allah isteyen bekleyen herkese kucağına almayı nasip etsin hepimize insallahHayırlı olsun. Çift çizgi görünüyor
Var canimKızlar bi bakın benmi yanlıs görüyorum varmi bisey
Çok sağol rabbim kucagimiza almayı nasip etsin inşallah bu kadarı bile beni çok mutlu ettiVar canim
Benimde hiç çıkmadı üzülme yarın gene yapBenim 5. Günü embriyosu bugün 6. Gün . Erken gebelik testi yaptım, silik bile değil
Ne zaman gitmiş olacaksınız yani bende ona göre gideyimYok canım duyulmadı bu hafta duyarız dedi doktor. Heyecanla bekliyorum bende.
12.günMaşallah canım kaçıncı gün
Hayırlı olsun inşallah bariz görünüyorKızlar bi bakın benmi yanlıs görüyorum varmi bisey
Hayrlı olsun cnm cok sevindimKan sonucum 136 çıktı
Allah razı olsun rabbim hepimize sağsalim hayırlı evlatlar nasip etsinHayrlı olsun cnm cok sevindim
Ya sizi cok iyi anlıyorum, ben de daha 1 tane yaptırdım popomun üstüne oturamıyorum da yatamıyorum da, aşılama oldum 5 kere gün aşırı yaptırcam, yarın diğer tarafa yaptırcam, benım sormak ıstedıgım sızde de sancı oluyor mu, acaba ıgneden dolayı mı sancı ve batma cekıyorum ben?Kızlar bişey sorucam acaba bu iğneler bana bsey mi etti , KUYRUK SOKUMU KEMİĞİM çok ağırıyor asla oturma ve uzanma pozisyonum yok ayakta durmak zorunda kalıyorum acidan kızmayın ama bir benn mi bu kadar progestan iğnesi kalçadan yiyiyorum günde 2 kere progestan vurguluyorum ve bugün açıdan artık yer yok diye tutamadım kendimi ağladımAllah'ım hepimizin muradını duasını kabul etsin
Kızlar bi bakın benmi yanlıs görüyorum varmi bisey
Ay oda bişey mi tam transfer olucam tadilat varmış 4 ay ertelendi. Bende o bodrum kat yenileniyor sanıyom gittim muayeneye bişey olduğuda yok. Neyse 2.transfer im sakin oluyorum verecek olan rabbim. nasip olsun inşallahDevlet alem ya. Muayene olurken tamirciler gelmiştiGünde 7-8 saat beklerdik ne günlerdi bıraktım sonra
İlk 3 gun yedim ictim yattimKizlar transfer gününu nasıl geçirdiniz ben çok korkuyorum hareket ettikce..bı beş dk yürüdüm sanki yok gibi geliyor(
Hastalara hiç haber vermiyorlar ki. Öyle sebepsizce bekletiyorlarAy oda bişey mi tam transfer olucam tadilat varmış 4 ay ertelendi. Bende o bodrum kat yenileniyor sanıyom gittim muayeneye bişey olduğuda yok. Neyse 2.transfer im sakin oluyorum verecek olan rabbim. nasip olsun inşallah
5+2 de yapilan ultrason vajinal miydi canım. Nasıl baktı.Canım benimde betahcg değerlerim cok yüksek çıktı. 8.gün 156 10. Günde 560 idi. Herkes ikiz diye yorumladı ama 5+2 de ultrason yaptı doktor. Bariz tek görünüyor. Bu haftada kalp atışı için gideceğiz.2 embriyo transfer edildi hala umudum var. Senin kaçıncı haftada kesinleşti ikiz olduğu? Acaba sonradan ikinci kese görünebilir mi? Şu an 6+3 deyim. Cumartesi muayeneye gideceğim.
İkizlerde en az 4 katı artış oluyor tanıdığım tüm ikizler öyle oldu sizin tam 4 katı olmamışCanım benimde betahcg değerlerim cok yüksek çıktı. 8.gün 156 10. Günde 560 idi. Herkes ikiz diye yorumladı ama 5+2 de ultrason yaptı doktor. Bariz tek görünüyor. Bu haftada kalp atışı için gideceğiz.2 embriyo transfer edildi hala umudum var. Senin kaçıncı haftada kesinleşti ikiz olduğu? Acaba sonradan ikinci kese görünebilir mi? Şu an 6+3 deyim. Cumartesi muayeneye gideceğim.
Ben de dün transfer oldum. Hastanede yattıktan sonra eve geçtiğimde uzandım bütün gün bir tek lavaboya kalktım birkaç kere. Onun dışında ananas ve kabak çekirdeği yedim ekstra olarak. Bir de 2 lt su içmeye çalışıyorum.
[/QUOTE cevabın için teşekkür ederim canım bende ilk gün olduğundan biraz fazla korkuyorum, hayırlısıyla bı gecseydi 12 gün...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?