- 23 Ağustos 2018
- 2.606
- 2.933
- 133
- Konu Sahibi MuhendisYas
-
- #3.601
Hayırlı olsun canımKızlar test sonucum 102 .02
Hayırlısı olsun canım üzülmemek elde değil benimde ilki oyleydiMalesef değerim 24den 23 e düşmüş kimyasal gebelik çok üzgünüüm
Transferin kaçıncı günündesin?
Kuzum sen çok takıntı yaptın kaç gün önceden azıcık sabırlı ol ve günü 10.11.gun olunca git kan testi ver bu böyle olmaz kendini yıpratmaktan başka bişey yapamıyosunŞimdi tekrarlayayım mı testi sizce?
Kızlar test sonucum 102 .02
Aynen canım sorun ne olursa olsun her sıkıntıyı biz kadınlar yaşıyoruz. Erkeğin tek yaptığı sperm vermek onda da tribe giriyorlar
Evet beklim bencede olmayacak böyle pazar günü veririm dediğiniz günü kan testiniKuzum sen çok takıntı yaptın kaç gün önceden azıcık sabırlı ol ve günü 10.11.gun olunca git kan testi ver bu böyle olmaz kendini yıpratmaktan başka bişey yapamıyosun
AminBizim yükümüz ile onlar bir değil Allah'ım bize bu süreçte yavrularımıza kavuşmayı nasip etsin inşallah
Transferin 7. Günü bence cok erken 3 gun daha bekle ve kan testi yaptır. Erken olduğu için hamile olsan bile negatif çıkabilir boşuna üzme kendini. Cok zor biliyorum ama beklemek zorundayızŞimdi tekrarlayayım mı testi sizce?
Güzel düşün güzel olsun sabırlı ol kalmış şurada bugün haricinde 2 gün git güzel.kanini ver dilerim rabbim gönlündeki güzelliği sana nasip ederAminbu güzel cuma vakti niyetine
İdrari cok mu damlattin acaba yayilmis cunkuKızlar yorumlarınız ne ? Bana göre negatif
Normal gebelik testi 5 gün embriyosu transferin 7 günü
Testi tekrar edin bence bozuk gibi geldi testYok beklemedi demin gidip aldım hemen yaptım
Hayirlisi olsun canim bende yasadim kimyasali o yuzden hep tetikteyim. Rabbim yuzumuzu guldursunMalesef değerim 24den 23 e düşmüş kimyasal gebelik çok üzgünüüm
Allah razı olsun teşekkür ederim..Rabbim izniyle hepinizden güzel haberler alırız inşallah...Hayirli ugurlu olsun , Allah saglikla bir an once kucagina almak nasip etsin canim, tebrik ederim masallah suphanallah
Canım ya doktor akşam nöbetinde olduğu için randevumu akşama çektiler , akşam gidicem yani hastahaneye
Hayır canım tek kese gördü hastanedeki bayan doktorum...kendi doktorum randevu vercek aramasını bekliyorum sonucumu ekran görüntüsü attım..ooo maşallah ikizz
Canım vakti saati değilmiş , ne kadar üzülme desekte üzüleceksin biliyorumMalesef değerim 24den 23 e düşmüş kimyasal gebelik çok üzgünüüm
Ayyy ama heyecanlanıyoruzCanım ya doktor akşam nöbetinde olduğu için randevumu akşama çektiler , akşam gidicem yani hastahaneye
Ayni gün olmuş transferimiz bende de belirti yok sadece bugün biraz bel ağrısı oldu birde dün gece çok kötü gaz sancim vardi.bugun kan vermek için gittim e2 tsh ve progestreon bakıldı sizden istediler mi tahlilleriKızlar ben de 21 Eylulde defalarca basarisiz denemeden sonra ilk kez transfer oldum.bugün 4.gün hiçbir belirtim yok , otelde kaliyorum dinleniyorum , cok da heyecanliyim , belirtiler ne zaman baslar , acaba olacak mi ? Çok heyecanliyim , sizde durum nasil ?
Benden tahlil istemediler , 3 Ekimde kandan hamilelik testi yaptirmami istediler canim. Gaz sancisi ve gaz durumu felaket evet , sanirim ilaçlardan . Rahmimde bir gerginlik , sicaklik hissi vs gibi seyler geliyor ama galiba psikolojik , kendimi cok dinlemekten gibi geliyor bunlar da.Ayni gün olmuş transferimiz bende de belirti yok sadece bugün biraz bel ağrısı oldu birde dün gece çok kötü gaz sancim vardi.bugun kan vermek için gittim e2 tsh ve progestreon bakıldı sizden istediler mi tahlilleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?