Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Umarım olumlu sonuç alır bekleyen herkes bizde inşallah

Kesinlikle ugrasi
lmaz 2inciyide yaptirdiktan so
Kesinlikle uğraşılmaz ilgilenenlerde hep stajyer xoktor zaten ama ben maddiyattan dolayı oraya gidiyirum malesef

Kızlar merhaba, birçoğunuz gibi bizde uzun zamandır bebek hayaliyle yanıp tutuşuyorduk ve o büyük gün geldi, pazartesi günü 2 adet 3. Gün embriyosu transferim gerçekleşti. Bugün transferin 4. Günü ve dünden beri çok şiddetli bacak ağrım var. Önce sol bacağım çekiliyormuş gibi hissettim. Şimdi ise bacağımın arkasında gerginlik var. Özellikle uzanınca belim ve bacağım çok ağrıyor. Böyle bir şey yaşayan var mı? Belirti olarak düşünmek istemiyorum ama geçmemesine de anlam veremedim

Hayır canım tek kese gördü hastanedeki bayan doktorum...kendi doktorum randevu vercek aramasını bekliyorum sonucumu ekran görüntüsü attım..
Canimmm benim ayyy ne güzel bir haber çok mutlu oldum okuyunca bende akşam kese görmeye gideceğim ❤ hemen sana sorayım canım transferin kaçıncı günü , kalp atımı için nezamana randevu verdiler ve son soru keseyi karından bakınca mı gördü

Bacak ağrısı buradaki hastaların çoğunda vardi. İlaclarin etkisi. Onemli bişey değil moralinizi bozmayın.

Kesinlikle ugrasi

lmaz 2inciyide yaptirdiktan so

Kesinlikle uğraşılmaz ilgilenenlerde hep stajyer xoktor zaten ama ben maddiyattan dolayı oraya gidiyirum malesef
A yok benim doktorum profesor hic bir zaman asistanlarla muhattap olmadim. O yizden dedim zaten doktorum icin ordayim

Bugün 14.Gün canım...
Önümüzdeki hafta cuma gebelik takibi ilk randevum..
Evet keseyi karından bakarak gördü .. Çok şükür diyim..herkese çok dua ediyorum..desteğiniz için teşekkür ediyorum..

Bugün 14.Gün canım...
Önümüzdeki hafta cuma gebelik takibi ilk randevum..
Evet keseyi karından bakarak gördü .. Çok şükür diyim..herkese çok dua ediyorum..desteğiniz için teşekkür ediyorum..
Allah'ım ne güzel cümleler yazıyorsun ( haftaya gebelik takibi ) bu cümleye bayıldım , ayy maşallah çok şükür karından USG de görülmesi de çok güzel olmuş, maşallah rabbim nazarlardan esirgesin Dua et canım akşam bende göreyim , benimde transfer sonrası 18 .günüm , rabbim hepimizin kucaklarini sağlıklı evlatlar la doldursun inşaallah buarada senin ikiz gebelik olduğunu hissediyorum canım , en başından öyle hissediyorum diğer kesecik gizledi kendini bir yerlere belkide neyse hadi hepimizin hakkında hayırlısı olsun

Ayni gun transfer olmusuz , oncelikle insallah hepimize bol sebincli haberler.Bende bel bacak agrisi yok, ama karin bolgemde bi agri var , herkeste birseyler farkli oluyor , cok takilma bence

Ayni gun transfer olmusuz , oncelikle insallah hepimize bol sebincli haberler.Bende bel bacak agrisi yok, ama karin bolgemde bi agri var , herkeste birseyler farkli oluyor , cok takilma bence
Aa aynı gün mü, ne güzel Umarım isteyen herkes sağlıklı bir şekilde evlatlarına kavuşur canım Bazı belirtilerimin kullandığım ilaçlardan ve psikolojik olduğunu düşünüyorum. Bacak ağrım çok belirgin olunca ister istemez biraz tedirgin oldum İlk gün hafif pembe kanamam da olmuştu, gerçi doktorum önemli bir şey olmadığını söyledi ama ne bileyim işte takılmamaya çalışacağım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…