- 10 Mart 2019
- 38
- 39
- 38
- 47
- Konu Sahibi MuhendisYas
-
- #3.621
Umarım olumlu sonuç alır bekleyen herkes bizde inşallahBenden tahlil istemediler , 3 Ekimde kandan hamilelik testi yaptirmami istediler canim. Gaz sancisi ve gaz durumu felaket evet , sanirim ilaçlardan . Rahmimde bir gerginlik , sicaklik hissi vs gibi seyler geliyor ama galiba psikolojik , kendimi cok dinlemekten gibi geliyor bunlar da.
9.günhayırlı olsun gözün aydın. Kaçıncı gün
lmaz 2inciyide yaptirdiktan soFarkli ilaclar kullanildigibi biliyorum devletten sonra ozel merkeze giden iki tanidigindab duymustum. Sebebi ne dersen bir fikrim yok belki devlet hastanesi oldugu icin belirlenen kurallar disina cikilamiyodur iki embriyo transferini herkese yapamadiklari gbi. Bebim icin onemli olan doktor. Simdiki doktorum oldugu icin fakukte hastanesindeyim yoksa ugrasilmaz.
Kesinlikle uğraşılmaz ilgilenenlerde hep stajyer xoktor zaten ama ben maddiyattan dolayı oraya gidiyirum malesefFarkli ilaclar kullanildigibi biliyorum devletten sonra ozel merkeze giden iki tanidigindab duymustum. Sebebi ne dersen bir fikrim yok belki devlet hastanesi oldugu icin belirlenen kurallar disina cikilamiyodur iki embriyo transferini herkese yapamadiklari gbi. Bebim icin onemli olan doktor. Simdiki doktorum oldugu icin fakukte hastanesindeyim yoksa ugrasilmaz.
Ciktimi sonucunuzA
insalah rabbim cuma gunu hurmetine gonlunizdekini nasip ets
9.günMaşallah hayırlı olsunkaçıncı gün bugün
Valla öyle oldu maalesef canım ya , doktorun nöbet değişimi beni buldu sankiAyyy ama heyecanlanıyoruzneyse iyi bakalım az daha bekle az kalmış.
Canimmm benim ayyy ne güzel bir haber çok mutlu oldum okuyuncaHayır canım tek kese gördü hastanedeki bayan doktorum...kendi doktorum randevu vercek aramasını bekliyorum sonucumu ekran görüntüsü attım..
Canım hayırlı uğurlu olsun
Bacak ağrısı buradaki hastaların çoğunda vardi. İlaclarin etkisi. Onemli bişey değil moralinizi bozmayın.Kızlar merhaba, birçoğunuz gibi bizde uzun zamandır bebek hayaliyle yanıp tutuşuyorduk ve o büyük gün geldi, pazartesi günü 2 adet 3. Gün embriyosu transferim gerçekleşti. Bugün transferin 4. Günü ve dünden beri çok şiddetli bacak ağrım var. Önce sol bacağım çekiliyormuş gibi hissettim. Şimdi ise bacağımın arkasında gerginlik var. Özellikle uzanınca belim ve bacağım çok ağrıyor. Böyle bir şey yaşayan var mı? Belirti olarak düşünmek istemiyorum ama geçmemesine de anlam veremedim
A yok benim doktorum profesor hic bir zaman asistanlarla muhattap olmadim. O yizden dedim zaten doktorum icin ordayimKesinlikle ugrasi
lmaz 2inciyide yaptirdiktan so
Kesinlikle uğraşılmaz ilgilenenlerde hep stajyer xoktor zaten ama ben maddiyattan dolayı oraya gidiyirum malesef
Bugün 14.Gün canım...Canimmm benim ayyy ne güzel bir haber çok mutlu oldum okuyuncabende akşam kese görmeye gideceğim ❤ hemen sana sorayım canım transferin kaçıncı günü , kalp atımı için nezamana randevu verdiler ve son soru keseyi karından bakınca mı gördü
Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. Moralimi mümkün olduğunca yüksek tutmaya çalışıyorumBacak ağrısı buradaki hastaların çoğunda vardi. İlaclarin etkisi. Onemli bişey değil moralinizi bozmayın.
Allah'ım ne güzel cümleler yazıyorsun ( haftaya gebelik takibi ) bu cümleye bayıldım , ayy maşallah çok şükür karından USG de görülmesi de çok güzel olmuş, maşallah rabbim nazarlardan esirgesinBugün 14.Gün canım...
Önümüzdeki hafta cuma gebelik takibi ilk randevum..
Evet keseyi karından bakarak gördü .. Çok şükür diyim..herkese çok dua ediyorum..desteğiniz için teşekkür ediyorum..
Ayni gun transfer olmusuz , oncelikle insallah hepimize bol sebincli haberler.Bende bel bacak agrisi yok, ama karin bolgemde bi agri var , herkeste birseyler farkli oluyor , cok takilma benceKızlar merhaba, birçoğunuz gibi bizde uzun zamandır bebek hayaliyle yanıp tutuşuyorduk ve o büyük gün geldi, pazartesi günü 2 adet 3. Gün embriyosu transferim gerçekleşti. Bugün transferin 4. Günü ve dünden beri çok şiddetli bacak ağrım var. Önce sol bacağım çekiliyormuş gibi hissettim. Şimdi ise bacağımın arkasında gerginlik var. Özellikle uzanınca belim ve bacağım çok ağrıyor. Böyle bir şey yaşayan var mı? Belirti olarak düşünmek istemiyorum ama geçmemesine de anlam veremedim
Aa aynı gün mü, ne güzelAyni gun transfer olmusuz , oncelikle insallah hepimize bol sebincli haberler.Bende bel bacak agrisi yok, ama karin bolgemde bi agri var , herkeste birseyler farkli oluyor , cok takilma bence
En iyisi. Hersey olacağına varır.Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. Moralimi mümkün olduğunca yüksek tutmaya çalışıyorum ☺
Hayrlı olsun cnm kan testi yaptır sonucu merakla beklyruxKızlar bi bakın benmi yanlıs görüyorum varmi bisey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?