Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Bugün 14.Gün canım...
Önümüzdeki hafta cuma gebelik takibi ilk randevum..
Evet keseyi karından bakarak gördü .. Çok şükür diyim..herkese çok dua ediyorum..desteğiniz için teşekkür ediyorum..
Sizin değerimiz çok yüksek bence karından bakıldığı için vede çok erken olfuğu için görememiş olabilir mi ikiz olma ihtimali var bu değerle

Aynı gün transferimiz oldu herhalde benimde tahlil günüm 3 ekim gaz sancısı bendede var bugün başladı içerde birşeyler oluyor bence hayırlısı

Beni de ekleyebilir misiniz 28 eylülde transferim olacak

Ya bilmem ki insan ne düşüneceğini şaşırıyo...artışım yüksek farkındayım .. Ama embriyo olarak bir tanesi çok kaliteliydi heralde o geliyor diye düşünüyorum..İnşallah senden de güzel haberler alırız.. Ne zamandı senin ultrason takibin...

Sizin değerimiz çok yüksek bence karından bakıldığı için vede çok erken olfuğu için görememiş olabilir mi ikiz olma ihtimali var bu değerle
Bilemiyorum ki ... Canım bakamadım senin geçmişine ,transfer sonrası kaçıncı günün..nikinde güzel sakinkal... kalabiliyormusun bari.. Ben hiç beceremedim..

Bilemiyorum ki ... Canım bakamadım senin geçmişine ,transfer sonrası kaçıncı günün..nikinde güzel sakinkal... kalabiliyormusun bari.. Ben hiç beceremedim..
Teşekkürler canım kalmaya çalışıyorum bebeğim için☺. Buraya isim yazdırmadım istemedimde açıkçası ama merak ediyorum tabi sonuçlar nasıl süreç nasıl ilerliyor ara ara bakınıyorum❤Ama hala diyorum senin değer çok iyi alttan bakılınca ikinci kese görülebilir sanki

Bakalım rabbimin ikramı kaç olacak bu akşam kese görmeye gideceğim canım

Sizi kaçıncı gün muayaneye çağırdı doktorunuz? Kan değeriniz kaç çıktı?

Bugün 14.Gün canım...
Önümüzdeki hafta cuma gebelik takibi ilk randevum..
Evet keseyi karından bakarak gördü .. Çok şükür diyim..herkese çok dua ediyorum..desteğiniz için teşekkür ediyorum..
Kaç +kaçta normal usg ile gördü genelde hekımler ılk vajınal bakıyorlar, masallah devamında gelır ıns,

Hanımlar bende yarın 3. Gün transferi olacağım. Öncesinde ve sonrasında neler yapmalıyım

Canım ben 9 ve 11 .gün tahlil verdim birdaha tahlil yaptırmadım , doktor bu 2 gün arasındaki artış güzel dedi bugüne kese için randevu verdiler , transfer sonrası bugün 18.ci gün oluyor
Hadi bakalım canım benim de bugün transfer sonrası 21. Gün pazartesi git dedi pazartesi gideceğim doktora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…