Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

21.gun ise pazartesi kalp atışı için gideceksindir, ayy hadi hayırlısıyla rabbim muradimizi versin
Kese için de gitmedim daha canım tüp bebek doktorum Ankara da ben konya da yaşıyorum pazartesi kese için gidin dediler pazartesi gideceğim bakalım kalp atışı da duyulur herhalde

Hanımlar bende yarın 3. Gün transferi olacağım. Öncesinde ve sonrasında neler yapmalıyım
Bir grupta tutunan arkadaşlar yazmıştı denk geldim bende uymaya çalıştım kendimce paylaşıyorum...
ilk 5 gün dinlenmeniz de fayda var tutunma için önemli demişti doktorum bana
Evde sabah akşam 15 dk hafif hafif yürüyüş yapabilirsiniz kan dolaşımı da gerekli

İlk gün yatıp dinlenin sonraki günler ihtiyaç harici kalkmayın yürüyüş harici oturarak dinlenin ayağınızın altına yastık koyun yüksekte kalsın
Bol su için anans yiyin havuç yiyin yada havuç suyu imkan varsa için yalnız havucu 5 günden fazla tüketmeyin
Protein ağırlıklı beslenin et balık süt yoğurt yumurta mutlaka tüketin ceviz badem fındık tüketin kuru meyveler meyve yiyin meyvelerin yanına mutlaka protein ekleyin kan şekerinizi dengeler
Zararlı tüm yiyeceklerden uzak durun beyaz ekmek yerine tam tahıllı ekmek tüketin
Tuz as tüketin un şeker uzak durun kızartmalar dan uzak durum
Taze nane maydanoz dereotu asla tüketmeyin
Bitki çayları normal çay kahve uzak durun
3 ana 3 ara öğün olarak beslenmek hem vücudu dinç tutar hemde sağlıklı beslenmek olacağı için bebeğin tutunmasına yardımcı olur
Ağır kaldırmayın ani hareket yapmayın eğilip kalkmayın ev işi yapmayın uzanmayın birşey almak için ağır iş asla yapmayın
5 günden sonra yavaş yavaş ama temkinli kendinizi sakınarak günlük hayatınıza dönün ama gene ev işi ağır işler yapmayın işe gitmeniz gerekiyorsa kasis çukur gğbi şeylerden sakınacak şekilde yol alın

Çok güzel anlatmışsınız çok teşekkür ederim

Kaç +kaçta normal usg ile gördü genelde hekımler ılk vajınal bakıyorlar, masallah devamında gelır ıns,
Canım 5.gün embriyosu
10.Gün 494
12.gün 1085
14.Gün 3541
Yani vajinal gerek yok dedi doktorum bnmde hoşuma gitti lekelenme yaşadığım için izin vermeyecektim aslında...

Pozitif görenler sonucumuz poz olduktan sonra, aniden ani kasık batmalarınız oldumu regl sancısı gibi anlık bazen vajına ya vurur gıbı

Kızlar merhaba size hikayemi anlatmak istiyorum yarın kan testi yaptırıcam kesin sonucumu da yazarım . Öncelikle bende pko var eşimde ise sper sayı şekil v.s problemi var . Haziran ayında 33 yumurtam toplandı 20 si döllendi ve 5 tanesi 5. Güne gitti . Yumurta toplama işlemi sonrası çok ağrı çektim hemen taze transfer yapıldı ve sonuç 9. Gün şakır şakır adet kanamasıyla son buldu . Zaten pko hastalarına dondurulmuş embriyo transferini yani rahim dinlendirmeyi öneriyorlar çok üzüldük ama atlattık hayırlısı buymuş inşallah 2. Si tutar dedik . 6 senelik evliyiz bu arada ben 26 eşim 30 yaşında . Neyse bu ayın 16 sında yine transfer oldum 2 tane blast . Belirtilere hiç girmicem çünkü hepimizinki ilaçların etkisi biliyorum . Transferin 7. Günü idrar testi yaptım 2 tane ikisi de silik çizgi çıktı . İnanamadım bu defa başka marka erken gebelik testi yaptım 5 dakika içinde o da pozitif silik çıktı . Bu arada dondurulmuş transfer olduğu için çatlatma iğnesi kullanmadım bu defa sadece estorfem ve progestan kullandım . Transferden sonrada bunlara devam ettim ve prolutex iğne oxapar kan sulandırıcı kullandım . Zaten folik asit ve matofini sürekli kullanıyorum pko dan dolayı . Neyse 7. Gün 5 test yaptım hepsi silik çizgi . Kesin var dedim bu defa gittik kan verdik . Negatif 1.9 beta değeri şok oldum testler farklı marka bide . Neyse 8. Gün yine idrar testi yine silik çizgi . 9. Gün aşırı adet agrısına benzer kramplar yaşadım . Aha dedim adet oluyorum ama ne gelen var ne giden bugün 10. Gün hiçbir belirtim yok bu sabah yine idrar testi yaptım bu defa çıkmadı silik çizgiler . Artık kafayı yemek üzereyim. Ne olur bi cevap verin 7. Gün 1.9 çıkan beta 12. Gün yükselir mi ? Yükselseydi bugün neden çıkmadı testlerde ? Off çok uzun oldu kusura bakmayın kimseye anlatamıyorum nolur bi akıl verin yarın o pozitif sonucu göreyim

Kızlar progestan iğnenin 5lisi 141 TL. Kaç defa alınacak birisi kadın doğuma yazdırdım demiş öyle bi şey var mı? Uyguna almanın bi yolu var mı
Canım ben devlet hastanesinde kadın doğumdan randevu aldım doktorun yazdığı reçeteyi gösterdim bunları yazdırmak istiyorum dedim fazl fazla yazdı sağolsun. Erkek doktora randevu aldım genelde erkek doktor hem boş oluyo hem kadınlarla münakaşaya girmiyor hemen tamam diyor sağolsun. Bugün de eczaneden aldım çok ucuz bi fiyat ödedim boşuna para verme gerçekten. Ben şimdiye kadar hep özel reçetesiyle çok pahalı aldım ilaçları hiç gerek yokmuş. Crinone jel mesela 153₺ vermiştim o da devlet karşılıyor 20₺ oluyor. Zaten bi sürü para döküyoruz bari ilaçtan tasarruf edelim.

Canım bende pco m benim ilk tüpbebek denemem bugün 4. Günüm ama sen çok erken test yapmışsın zaten idrar testi yanıltır kandan bile 12. Günde yaptırmamızı söylüyorlar boşuna kendini üzmüşsün beklemek çok zor ama sabretmemiz lazım sen yine 12. Gün kan testini yaptır belli olmaz

Üzgünüm ama galiba kimyasal olmuş

Merhaba canım benim de iki tane embriyo transferi oldu biri iyi kalite diğeri orta sanırım. Ben de hep tutarsa iyi olan tutar diye düşünüyorum ama tabiki orta kalite embriyonun da tutma şansı var senin ikiz mi bi Bilgin var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…