- Konu Sahibi MuhendisYas
-
- #4.361
Ben test yaptım evde çıkmadı hicbiseyAblamın 7. Transferi bugün güzel haberi aldık :)) o da Eylül ayında oldu transferi ... darısı tüm istiyenlere ...inşallah herşey yolunda gider
Vazgeçmeyin moralinizi hiç bozmayın hakkinizda hayırlısı olsun inşallah hepinizin
Kaçıncı gün embriyosu peki cnm?evde hiç yaptın mı test?ben yaptım çıkmadı.9.günüm 3.gün embriyosuKızlar 13.gün değerim 369.2 gün sonra tekrarlayacağım rabbim sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin inşallah
Allah razı olsunRabbim yarın bana da güzel haber almayı nasip etsin inşallah çok teşekkür ederim
[/Q
amin çok amin inşallah
3.gun embriyosu için 9. Gün test yapıldığında zaten negatif çıkar ki canım , çok erken yapmış boşu boşuna moralini bozup bebeğine de negatif enerji göndermişin , test gününü bekleyemeyeceksen bari yarın kan testi ver orda en azından birazcık belli olurBen test yaptım evde çıkmadı hicbisey9.günümdeyim 3.gün embriyosu
bende yapmadım benim test günüm yarın kan vermeye gidecegim hadi inşallah 3. gün embiriyoları için ne zaman tutunur belli olmuyor dedi doktorum 12. gününe kadar test yapıp moralini bozma embriyonada sıkıntı vermededi bende öyle yapıyorum sanada tavsiye ederimMerhaba arkadaşlar 19 Eylül Cumartesi günü 3. Gün embriyosu transferi gerçekleşti 9.günüm Bugün ve bugüne kadar hiçbir ağrıyı dikkate almadım hep kendimi dizginledim test yapma diye ama bunu kendimi tutamadım ve yaptım KOCAMAN BİR TEK ÇİZGİama yine de kendimi kan testine saklıyorum umudumu kaybetmiyorum hayırlısı olsun hepimiz için
Rica ederim, hayırlı sonuçlarını bekliyoruz insallahZaten bu cuma test günüm yarın ya da 8. gün elimdeki son testi yapayım diyorum teşekkür ederim
Benim 7. Gün idrarda çıkmıştı 5. Gün embriyosuKızlar normalde geçtiğimiz cuma günü adet olmam gerekiyordu ama olmadım çok şükür. Transferden sonra 6. günüm bugün ve 5. gün embriyosu cuma günü de test günüm. Ne zaman idrar testi yapsam çıkar sizce ? Net sonuç olmadığını biliyorum elimde bir tane test var onu yapmak istiyorum :)
5.Gün embriosu ama idrar testine çok güvenme. En iyisi kan vermek canımKaçıncı gün embriyosu peki cnm?evde hiç yaptın mı test?ben yaptım çıkmadı.9.günüm 3.gün embriyosu
Benim neredeyse hiç belirtim yoktu.bir kaç kere kasik ağrım oldu o da herzaman olan bir durumPozitif çıkan arkadaşların arasında hiç belirti yaşamadım diyeniniz var mi ☺ Çünkü ümidimi yitirmek üzereyim
Benim neredeyse hiç belirtim yoktu.bir kaç kere kasik ağrım oldu o da herzaman olan bir durum
Ben belirti yaşamadım canımPozitif çıkan arkadaşların arasında hiç belirti yaşamadım diyeniniz var mi ☺ Çünkü ümidimi yitirmek üzereyim
Ben belirti yaşamadım canım
Kalp atışı için mi gidiyorsun canımBugun 5+6 oldum. 1 saat sonra ultrasound randevum var. Umarim guzel haberler alirim
Merhaba birşey sorabilir miyim benimde 7 yumurtam da kaliteli çökmüş sağlıklı ama eşim sperm sayısının hareketi yok denecek kadar azmış zorla iki adet embriyo olmuş dua edin de inşallah kalitelidir tüm heyecanım hevesim kursagımda kaldıİnşallah hemen tutunur bebişinizEvet ilk denemem dondurulmuş beşinci gün embriyosu iki tane transfer edilecek
Rica ederim, hayırlı sonuçlarını bekliyoruz insallah
BeBenim 7. Gün idrarda çıkmıştı 5. Gün embriyosu
Bana test tarihi 30 Eylül dedi ama işte burayı okudukça insan acaba mı diyor :) rabbim inşallah gönlüne göre verir senin de hepimizin debende yapmadım benim test günüm yarın kan vermeye gidecegim hadi inşallah 3. gün embiriyoları için ne zaman tutunur belli olmuyor dedi doktorum 12. gününe kadar test yapıp moralini bozma embriyonada sıkıntı vermededi bende öyle yapıyorum sanada tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?