Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Ben test yaptım evde çıkmadı hicbisey9.günümdeyim 3.gün embriyosu

Ben test yaptım evde çıkmadı hicbisey9.günümdeyim 3.gün embriyosu
3.gun embriyosu için 9. Gün test yapıldığında zaten negatif çıkar ki canım , çok erken yapmış boşu boşuna moralini bozup bebeğine de negatif enerji göndermişin , test gününü bekleyemeyeceksen bari yarın kan testi ver orda en azından birazcık belli olur

bende yapmadım benim test günüm yarın kan vermeye gidecegim hadi inşallah 3. gün embiriyoları için ne zaman tutunur belli olmuyor dedi doktorum 12. gününe kadar test yapıp moralini bozma embriyonada sıkıntı vermededi bende öyle yapıyorum sanada tavsiye ederim

Be Benim 7. Gün idrarda çıkmıştı 5. Gün embriyosu

İnşallah hemen tutunur bebişiniz Evet ilk denemem dondurulmuş beşinci gün embriyosu iki tane transfer edilecek
Merhaba birşey sorabilir miyim benimde 7 yumurtam da kaliteli çökmüş sağlıklı ama eşim sperm sayısının hareketi yok denecek kadar azmış zorla iki adet embriyo olmuş dua edin de inşallah kalitelidir tüm heyecanım hevesim kursagımda kaldı bugün embriyo ilk günü 5 gün beklenecek dediler , böyle olup olan tutunan var mıdır

Benim bugun transfer gunu dahil transferin 4.gunu. regl gibi sancısı olup pozitif sonuc alan var mi kızlar hicbirsey yoktu bugun hafif kramplar basladi regl sancisina cok benziyor ve bacak agrisi

Bana test tarihi 30 Eylül dedi ama işte burayı okudukça insan acaba mı diyor :) rabbim inşallah gönlüne göre verir senin de hepimizin de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…