Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Benimde öyle

Çok sevindim güzel haberler almana cnmm.saglicakla al inş yavrunu.bana 2 tane koyuldu umarım tutunmuslardir cnm umarım.
Cok teşekkür ederim canim. Darisi başına inşallah. Allah gonlune gore versin.
Belirtisi olmayan arkadaslar benim de hiçbir belirtim olmadi, hala da belirgin bir belirtim yok, sonucu alınca şaşırmıştım o yuzden

Lekelenme veya kanama olmaması iyi bisey mi yani cnm?
Benim transferin 8.günü lekelenmem olmuştu sonrasında hemen doktorumu aradım göbekten bitane kan sulandırıcı iğne vardı onu kesti mesela kötü bişey olduğunu zannetmiyorum canım sadece doktorunun bilgisi olsun mutlaka ona göre iğne veriyor yada kesiyor

Progestan iğne vurulan arkadaşlar iğneden sonra halsizlik ateş uyku hali gibi şeyler yaşıyo musunuz?
Bende şimdi onu soracaktim. Benim transferimin 3. Günü. Ama ağzımın hic tadı yok. Su bile acı geliyor. Haplardan iğnelerden mı yoksa korona mı oluyorum diye korkmaya başladım

Bende şimdi onu soracaktim. Benim transferimin 3. Günü. Ama ağzımın hic tadı yok. Su bile acı geliyor. Haplardan iğnelerden mı yoksa korona mı oluyorum diye korkmaya başladım
Bende hastaymışım gibi dolanıyorum ortalarda. Böyle nasıl tutacak umudum azalıyor giderek

Bende hastaymışım gibi dolanıyorum ortalarda. Böyle nasıl tutacak umudum azalıyor giderek
Aynen bende öyle. Transferden sonra iyi beslenecektim. Bi sürü çerez falan aldım. Ama Yemek yerken bile afedersiniz geğiriyorum. Midem almıyor. Istifra etmiyorum ama canım istemiyor. Hapları zor icer oldum. Bi üşüyorum bi terliyorum. Içim daraliyor. Stres de yapmıyorum psikoloji olduğunu sanmıyorum. Herkes de mi böyleydi bu

Canım çok sağol. Başta doktoruma ben de baya kızmıştım. Özellikle 471 çıktığında. Ya tutunmaya çalışırken düşseydi falan dedim. Ama 1500 lerden kimyasala dönüşenler var. Bana kimyasalsa bir an önce vücudunu rahatlatmalıyız dedi açık açık. 24 ve 95 çok çok düşüktü. Hala öyle ümit vermiyor pek sağolsun. Onun da tarzı böyleyse demek bir bebek geliyorsa hem tembel (zamanında zahmet edipmtutunmamış) hem son dakikacı, hem arap atı gibi geç açılan, hem de baya inatçı bi çocuk geliyor sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…