- Konu Sahibi MuhendisYas
-
- #4.401
Benimde öyleArkadaşlar selam. Tedavi gören herkesin Allah gönlüne göre versin inşallah.
Daha once de buraya yazmıştım. 9.gun degerim 315 cikmisti. 11.gun 885 cikti. Doktor bi daha test istemedi. 7.haftada ultrasona gideceğim. Gebe kalan arkadaşlar sizin de kasik agriniz var mi? Doktor kanama olmadığı sürece sorun yok diyor ama sanki adet olacakmis gibi hissediyorum. Sizde boyle bi sey oldu mu?
Benim göbekten eşim yapiyorArkadaşlar Protestan iğneyi kendiniz mi yapıyorsunuz göbekten mi yapılıyor? Kendiniz yapıyorsanız nasıl kolay mı sürekli vurduracak yer aramak zor gelecek
Benim sadece suan sadece bel arada kasikda,yada içerden bi batma sızı oluyor umarım iyiye işarettirHiç yaşamadım canım hatta burda yazarlardı birsuru belirti dedim kesin yine tutmadı benim ki ama o çift çizgiyi gördüm iste
Sağol canım benim darısı sana güzel haberlerini bekliyorumAy Allah ım kucağınıza sağlıkla almayı da nasip etsin inşallah ❤
Cok teşekkür ederim canim. Darisi başına inşallah. Allah gonlune gore versin.Çok sevindim güzel haberler almana cnmm.saglicakla al inş yavrunu.bana 2 tane koyuldu umarım tutunmuslardir cnm umarım.
Herkeste farklı oluyor iste güzel düşün güzel olsunBenim sadece suan sadece bel arada kasikda,yada içerden bi batma sızı oluyor umarım iyiye işarettir
Bana da 10 gün sonra yap demişti hafta sonuna denk geldiği için ben 9. Günü yaptirmistimBugün transferim yapıldı 5. Gün embriyosu doktor 8 ekime kan tahlili yap dedi erken değil mi 10. Gün oluyor
3 kaldı benm öğrenmemeCok teşekkür ederim canim. Darisi başına inşallah. Allah gonlune gore versin.
Belirtisi olmayan arkadaslar benim de hiçbir belirtim olmadi, hala da belirgin bir belirtim yok, sonucu alınca şaşırmıştım o yuzden
1 ekim de öğrenicem ama pek umudum yok gibi.3.gün embriyosu 2 tame koyuldu.9.günüm test yaptım evde çıkmadıSağol canım benim darısı sana güzel haberlerini bekliyorum
Benim transferin 8.günü lekelenmem olmuştu sonrasında hemen doktorumu aradım göbekten bitane kan sulandırıcı iğne vardı onu kesti mesela kötü bişey olduğunu zannetmiyorum canım sadece doktorunun bilgisi olsun mutlaka ona göre iğne veriyor yada kesiyorLekelenme veya kanama olmaması iyi bisey mi yani cnm?
Hayirlisi olsun canim1 ekim de öğrenicem ama pek umudum yok gibi.3.gün embriyosu 2 tame koyuldu.9.günüm test yaptım evde çıkmadı
Kasik batmalari disinda bi belirtim olmadi. O da belirtimidir bilemiyorum islemden snra herkeste oluyor galibaPozitif çıkan arkadaşların arasında hiç belirti yaşamadım diyeniniz var mi ☺ Çünkü ümidimi yitirmek üzereyim
Merhaba hemşerim, suan kasik agrin devam ediyor mu, baska belirtin var miKasik batmalari disinda bi belirtim olmadi. O da belirtimidir bilemiyorum islemden snra herkeste oluyor galiba
Sağol canım benim darısı sana güzel haberlerini bekliyorum
Kasik batmalari disinda bi belirtim olmadi. O da belirtimidir bilemiyorum islemden snra herkeste oluyor galiba
Bende şimdi onu soracaktim. Benim transferimin 3. Günü. Ama ağzımın hic tadı yok. Su bile acı geliyor. Haplardan iğnelerden mı yoksa korona mı oluyorum diye korkmaya başladımProgestan iğne vurulan arkadaşlar iğneden sonra halsizlik ateş uyku hali gibi şeyler yaşıyo musunuz?
Bende hastaymışım gibi dolanıyorum ortalarda. Böyle nasıl tutacak umudum azalıyor giderekBende şimdi onu soracaktim. Benim transferimin 3. Günü. Ama ağzımın hic tadı yok. Su bile acı geliyor. Haplardan iğnelerden mı yoksa korona mı oluyorum diye korkmaya başladım
Aynen bende öyle. Transferden sonra iyi beslenecektim. Bi sürü çerez falan aldım. Ama Yemek yerken bile afedersiniz geğiriyorum. Midem almıyor. Istifra etmiyorum ama canım istemiyor. Hapları zor icer oldum. Bi üşüyorum bi terliyorum. Içim daraliyor. Stres de yapmıyorum psikoloji olduğunu sanmıyorum. Herkes de mi böyleydi buBende hastaymışım gibi dolanıyorum ortalarda. Böyle nasıl tutacak umudum azalıyor giderek
Canım çok sağol. Başta doktoruma ben de baya kızmıştım. Özellikle 471 çıktığında. Ya tutunmaya çalışırken düşseydi falan dedim. Ama 1500 lerden kimyasala dönüşenler var. Bana kimyasalsa bir an önce vücudunu rahatlatmalıyız dedi açık açık. 24 ve 95 çok çok düşüktü. Hala öyle ümit vermiyor pek sağolsun. Onun da tarzı böyleyse demekCanım ne güzel bi umut örneği olmuşsun. Doktoruna kızdım ama direk artışa rağmen ilaçları kesmek nedir? Minicik bebecik orda tutunmaya çalışıyor kendi çabalarıylayine de seni bırakmamış ilacı kesmene rağmen ne güzel. Belli ki geç tutunma olmuş sonuçta kişiden kişiye değişebilir tutunma süresi. İnşallah keseyi görüp kalp atışını da duyarsın en kısa zamanda. Allah kucağına almayı da nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?