- 28 Temmuz 2017
- 93
- 169
- 93
- 35
- Konu Sahibi MuhendisYas
-
- #4.321
Amin inşallah canımEvet canim karindan daha uzun dinletiyolar. Zaten onemli olan kalp atisini gormus olmaniz hayirla saglikla gelsin insallah
Umarım dediğin gibi olur olur güzel kardeşim.bnm de 3.gün embriyosu 2 tane iyi embriyo transfer edildi.test yaptm ama çıkmadı dün çok ağladım sakinligimi korumaya çalışyorumYok güzel kardeşim hiç yapmadım iyi ki de yapmadım istemem yapmayı bizimki 3.gün embiyosu olduğu için kana geç karisiyormus idrar ise daha zor çıkması testlerde , kan tahlili ver 10.gün ya da 11.gün dilerim kalbindeki korku sevince dönüşür . Dualarım hep bizlere
Allahdan hayırlısı diyip fazla umutlanmıyorum zaten ben umudumu kesmiştim olursa gerçekten mucize olucakCanım 11. günüm 24, 15. Günüm 95, bu noktada ilaçları kestik. Kimyasal dedi doktor. 19. Gün 471 çıktı ilaçsız. Bugün 21. gün 849.9 bugün kese göremedik ama geç tutunmaysa henüz bu rakamla görülmezmiş. Geç tutunma da kimyasal da olabilir seninki de.
Canım valla aynı belirsizlik devam :) 19. gün 471,4 çıkmıştı. Bugün 849.9 çıktı. Vajinal ultrasonda kese görmedik. Ama dış gebelik de yok. Burdaki doktorum bu rakamda kese göremeyiz zaten henüz dedi.
Beni ettiği gibi5.gün embryosu bugün 14.gün benim 1tane sağlam embriyom vardı tek transfer edildi idrar yapmıştım ama bidaha transfer olsam yapmam günümü beklerm insanı allak bullak ediyo çıkıyo seviniyosun kanda düşüyo üzülüyosun ben 4.gün yapmaya başlamıştım 7.gün idrarda çıkmaya başlamıştı
Kendine eziyetten başka birşey yapmıyorsun şuan ? Ben aşılamada öyle yaptım ve mahvettim . 3.gün embiyosu çok zor idrarda hemen çıkması , sakin yapma bunu kendine 11.gün git kan ver ben yarın 9.günüm az da olsa kanda çıkacağını umut ediyorumUmarım dediğin gibi olur olur güzel kardeşim.bnm de 3.gün embriyosu 2 tane iyi embriyo transfer edildi.test yaptm ama çıkmadı dün çok ağladım sakinligimi korumaya çalışyorum
tamam canim tesekkur edwrim bisey daha sorucam embriyolari bir gun önce mi cözduruyorlar arayip haber veriyorlar miYok
canim yatırmıyorlar , transferden sonra hemen kaldırıyorlar , sizin düşündüğünüz gibi hemen düşecek bir yer değil diyor tutacaksa tutacak içini rahat tut dedi , yatma ile tutmanın bir alakası yok zaten tutunma 4 5 gün sonra oluşuyor dedi , gerçektende öyle oluyor , o yüzden sende rahat ol , transferinden önce transferin sırasında çok dua et ama
Transfer günü cozduruyorlar. Durumuna bakıyorlar ona göre transfer ediyorlar.tamam canim tesekkur edwrim bisey daha sorucam embriyolari bir gun önce mi cözduruyorlar arayip haber veriyorlar mi
Hafif adet agrım var sende durumlar nedirHep edıyorum hıc dılımden düşürmüyorum. Allahım herkese güzel haberler aldırsın. 7 senedır ugrasıyorum. 5 negatıf aldım.o psıkolojıyı o üüzntüyü o yıkımı. Bilmezmıyım. Rabbim herkesı güldürsün. Haber bekleyenler güzel haberı alsın. Hamıle olanlar saglıkla dogum yapsın ınsallah
aynen öyle canımEvet buda bi etken olabilir tipki ozel hastanelerin bizi allayip pullamasi gbi ayni mantik
5. Gün embriyosu canım. Tek embriyo benim. 4aaydı. Ama biiyosun kalitesi çok önemli değil. Bak benimki 5. Gün olduğu halde geç tutunmuş gibi. Seninki daha 3. Gün, biraz sabret. Kafanı bundurumdan uzak tut.Kaçıncı gün embriyosu peki?sağlıkla kucağına al inş cnm bnm.benm de 9.gün idrar da çıkmadı umudum da kalmadinkanda çıkacağını düşünmüyorum3.gün embriyosu 2 iyi kalite transfer edildi
Ayne canım. Ben 95 ten sonra kestim umudumu. Normal hayatıma döndüm. 4 gün sonra düşüş için test verdim. Bir anda 400 leri gördük. Kafanı bu konudan uzak tut.Allahdan hayırlısı diyip fazla umutlanmıyorum zaten ben umudumu kesmiştim olursa gerçekten mucize olucak
Çok sağol kuzucımİnşaAllah sonu güzel olur da kese görünür hayırlısı ile sağlıklı bir gebelik yaşarsın
Umarim kanda pozitiftir canim ❤Merhaba arkadaşlar 19 Eylül Cumartesi günü 3. Gün embriyosu transferi gerçekleşti 9.günüm Bugün ve bugüne kadar hiçbir ağrıyı dikkate almadım hep kendimi dizginledim test yapma diye ama bunu kendimi tutamadım ve yaptım KOCAMAN BİR TEK ÇİZGİama yine de kendimi kan testine saklıyorum umudumu kaybetmiyorum hayırlısı olsun hepimiz için
Bende de oyle belım kasığım gün içinde agrıyor ama sık degıl. Normal dıye dusunuyorum adet tarıhımız yaklasıyor ondandırHafif adet agrım var sende durumlar nedir
Kızlar cevap verecek kimse yok mu?Merhaba kızlar lütfen yardimi olur musunuz? Bugün transferin 9.gunu test yaptırdım 0.527 çıktı pozitif mi negatif mi bu değer yükselir mi sizce? Ayy bir yandan kötü oldum bir yandan yine icim umut doldu.
Hafif bi lekelenme geldi bu sabah ilk defa sonra kesildi normal miBende de oyle belım kasığım gün içinde agrıyor ama sık degıl. Normal dıye dusunuyorum adet tarıhımız yaklasıyor ondandır
Kızlar cevap verecek kimse yok mu?
Darısı başıma inşallahAyne canım. Ben 95 ten sonra kestim umudumu. Normal hayatıma döndüm. 4 gün sonra düşüş için test verdim. Bir anda 400 leri gördük. Kafanı bu konudan uzak tut.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?