Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Umarım dediğin gibi olur olur güzel kardeşim.bnm de 3.gün embriyosu 2 tane iyi embriyo transfer edildi.test yaptm ama çıkmadı dün çok ağladım sakinligimi korumaya çalışyorum

Allahdan hayırlısı diyip fazla umutlanmıyorum zaten ben umudumu kesmiştim olursa gerçekten mucize olucak

Canım valla aynı belirsizlik devam :) 19. gün 471,4 çıkmıştı. Bugün 849.9 çıktı. Vajinal ultrasonda kese görmedik. Ama dış gebelik de yok. Burdaki doktorum bu rakamda kese göremeyiz zaten henüz dedi.

İnşaAllah sonu güzel olur da kese görünür hayırlısı ile sağlıklı bir gebelik yaşarsın

Beni ettiği gibibenm de 3.gün embriyosu. Ben idrar yaptım koskoca tek çizgi.bu arada 9.gün bugün

Umarım dediğin gibi olur olur güzel kardeşim.bnm de 3.gün embriyosu 2 tane iyi embriyo transfer edildi.test yaptm ama çıkmadı dün çok ağladım sakinligimi korumaya çalışyorum
Kendine eziyetten başka birşey yapmıyorsun şuan ? Ben aşılamada öyle yaptım ve mahvettim . 3.gün embiyosu çok zor idrarda hemen çıkması , sakin yapma bunu kendine 11.gün git kan ver ben yarın 9.günüm az da olsa kanda çıkacağını umut ediyorum dua et üzülmemek elde değil bu korku her tüp.bebek transferi yaptıranda var ya olmazsa diye . Dua edelim Allah yavrularımızı bize bağışlasın inşallah ki umutlu ümitli ol , Allah'ın bagislayiciligi altında kimse hüküm veremez kalbimize yavrularımızın ferahlığı verilsin

tamam canim tesekkur edwrim bisey daha sorucam embriyolari bir gun önce mi cözduruyorlar arayip haber veriyorlar mi

Hafif adet agrım var sende durumlar nedir

Merhaba arkadaşlar 19 Eylül Cumartesi günü 3. Gün embriyosu transferi gerçekleşti 9.günüm Bugün ve bugüne kadar hiçbir ağrıyı dikkate almadım hep kendimi dizginledim test yapma diye ama bunu kendimi tutamadım ve yaptım KOCAMAN BİR TEK ÇİZGİ ama yine de kendimi kan testine saklıyorum umudumu kaybetmiyorum hayırlısı olsun hepimiz için

5. Gün embriyosu canım. Tek embriyo benim. 4aaydı. Ama biiyosun kalitesi çok önemli değil. Bak benimki 5. Gün olduğu halde geç tutunmuş gibi. Seninki daha 3. Gün, biraz sabret. Kafanı bundurumdan uzak tut.

Umarim kanda pozitiftir canim ❤

Kızlar normalde geçtiğimiz cuma günü adet olmam gerekiyordu ama olmadım çok şükür. Transferden sonra 6. günüm bugün ve 5. gün embriyosu cuma günü de test günüm. Ne zaman idrar testi yapsam çıkar sizce ? Net sonuç olmadığını biliyorum elimde bir tane test var onu yapmak istiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…