- Konu Sahibi MuhendisYas
-
- #4.381
Çıkmadı evet tatlım ama nedense huzursuz olmadım üzüldüm mü evet ama sanki için de var hissediyorum sanki....serum tedavisi verildi transfer günü, embriyoskop islemi yapıldı ne bilim bunlar olunca var hissediyorum diyorum yine de belli olmaz tâbi3.gun embriyosu için 9. Gün test yapıldığında zaten negatif çıkar ki canım , çok erken yapmış boşu boşuna moralini bozup bebeğine de negatif enerji göndermişin , test gününü bekleyemeyeceksen bari yarın kan testi ver orda en azından birazcık belli olur
Bacak ağrısı ilaç yan etkisi.Regl sancısı zaten çok olan bı durum. Bana hastaneden verdikleri kağıtta regl sancısı ve hafif lekelenme olabilir yazıyordu. Sonucta işlem goruyoruz. Hassaslık ağrı oluyor. Birde adet gününe yakında oluyor. Benim transferin ikinci günü transferden hemen sonra hafif adet sancisi gibi oldu ara arada devam ediyor. Adet sancısı olup hamile kalan arkadaşta var.Benim bugun transfer gunu dahil transferin 4.gunu. regl gibi sancısı olup pozitif sonuc alan var mi kızlarhicbirsey yoktu bugun hafif kramplar basladi regl sancisina cok benziyor ve bacak agrisi
Bacak ağrısı ilaç yan etkisi.Regl sancısı zaten çok olan bı durum. Bana hastaneden verdikleri kağıtta regl sancısı ve hafif lekelenme olabilir yazıyordu. Sonucta işlem goruyoruz. Hassaslık ağrı oluyor. Birde adet gününe yakında oluyor. Benim transferin ikinci günü transferden hemen sonra hafif adet sancisi gibi oldu ara arada devam ediyor. Adet sancısı olup hamile kalan arkadaşta var.
Benim 5. 6. 7. Günlerde hep cıktı canım tabi bünyeden bünyeye değişir herkes aynı değil ama hayırlısı olsunTamam canım teşekkür ederim. 7. gün ve 8. gün arasında kararsızım sabredemezsem yarın yapıcam gibi sabredebilirsem 8. gün
Benim hala var canım 4.Gün başlamıştı ara ara oluyor halaBenim bugun transfer gunu dahil transferin 4.gunu. regl gibi sancısı olup pozitif sonuc alan var mi kızlarhicbirsey yoktu bugun hafif kramplar basladi regl sancisina cok benziyor ve bacak agrisi
Bana da 10.Gün yap demişti ben 9. Gün yaptimBugün transferim yapıldı 5. Gün embriyosu doktor 8 ekime kan tahlili yap dedi erken değil mi 10. Gün oluyor
Erken değil bana 9 .gün yaptirdilarBugün transferim yapıldı 5. Gün embriyosu doktor 8 ekime kan tahlili yap dedi erken değil mi 10. Gün oluyor
Canım ne güzel bi umut örneği olmuşsun. Doktoruna kızdım ama direk artışa rağmen ilaçları kesmek nedir? Minicik bebecik orda tutunmaya çalışıyor kendi çabalarıylaCanım 11. günüm 24, 15. Günüm 95, bu noktada ilaçları kestik. Kimyasal dedi doktor. 19. Gün 471 çıktı ilaçsız. Bugün 21. gün 849.9 bugün kese göremedik ama geç tutunmaysa henüz bu rakamla görülmezmiş. Geç tutunma da kimyasal da olabilir seninki de.
5. Gun embriyolarinda 10.gun istiyolar testi benim de oyle ☺Bugün transferim yapıldı 5. Gün embriyosu doktor 8 ekime kan tahlili yap dedi erken değil mi 10. Gün oluyor
Ben varım canım kanaman yada lekelenmen olmadığı sürece sıkıntı yok için rahat olsun ben şuan 5+2 oldum ama hala devam ediyor kasık ağrım hep lavaboya gidip bakıyorum kontrol amaçlı ama sen içini rahat tut inşallah güzel haberlerini alırızBenim bugun transfer gunu dahil transferin 4.gunu. regl gibi sancısı olup pozitif sonuc alan var mi kızlarhicbirsey yoktu bugun hafif kramplar basladi regl sancisina cok benziyor ve bacak agrisi
Kaçınci gün embriyosuydu acaba cnm?Ben 3.gün embriyosu iyi kalutedelr 9.günümdeyim idrar yaptım koskoca tek çizgiArkadaşlar selam. Tedavi gören herkesin Allah gönlüne göre versin inşallah.
Daha once de buraya yazmıştım. 9.gun degerim 315 cikmisti. 11.gun 885 cikti. Doktor bi daha test istemedi. 7.haftada ultrasona gideceğim. Gebe kalan arkadaşlar sizin de kasik agriniz var mi? Doktor kanama olmadığı sürece sorun yok diyor ama sanki adet olacakmis gibi hissediyorum. Sizde boyle bi sey oldu mu?
Karından kendim yapıyorum. Malesef delik deşik oldu. Bi sağa bı sola vuruyorum. Acı pek yok. Dik açıyla çok düşünmeden basman lazım yavaş yapınca acıyor... Birde bazı noktalara nedense girmiyor acıyor. Bende vazgeçip göbeğin başka tarafına vuruyorum.Arkadaşlar Protestan iğneyi kendiniz mi yapıyorsunuz göbekten mi yapılıyor? Kendiniz yapıyorsanız nasıl kolay mı sürekli vurduracak yer aramak zor gelecek
5.gun embriyosuydu canim. 3.gun icin test gunu 11.gun deniyor. Biraz erken o yuzden üzülme. Ben idrarda bakmadım direkt kanda baktırdım. Kanda bakmadan uzulmemelisin. En net sonuc o biliyorsunKaçınci gün embriyosuydu acaba cnm?Ben 3.gün embriyosu iyi kalutedelr 9.günümdeyim idrar yaptım koskoca tek çizgi
Lekelenme veya kanama olmaması iyi bisey mi yani cnm?Oh
Ben varım canım kanaman yada lekelenmen olmadığı sürece sıkıntı yok için rahat olsun ben şuan 5+2 oldum ama hala devam ediyor kasık ağrım hep lavaboya gidip bakıyorum kontrol amaçlı ama sen içini rahat tut inşallah güzel haberlerini alırız
Hiç yaşamadım canım hatta burda yazarlardı birsuru belirti dedim kesin yine tutmadı benim ki ama o çift çizgiyi gördüm isteCiddi mi hiç mi yaşamadınız ? Ay mesajı okuyunca kalbim çarptı ne yalan söyleyim
Çok sevindim güzel haberler almana cnmm.saglicakla al inş yavrunu.bana 2 tane koyuldu umarım tutunmuslardir cnm umarım.5.gun embriyosuydu canim. 3.gun icin test gunu 11.gun deniyor. Biraz erken o yuzden üzülme. Ben idrarda bakmadım direkt kanda baktırdım. Kanda bakmadan uzulmemelisin. En net sonuc o biliyorsun
Hiç yaşamadım canım hatta burda yazarlardı birsuru belirti dedim kesin yine tutmadı benim ki ama o çift çizgiyi gördüm iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?