Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Çıkmadı evet tatlım ama nedense huzursuz olmadım üzüldüm mü evet ama sanki için de var hissediyorum sanki....serum tedavisi verildi transfer günü, embriyoskop islemi yapıldı ne bilim bunlar olunca var hissediyorum diyorum yine de belli olmaz tâbi lekelenme olmadı iyi mi kötü mü bu durum bunuda bilemiyorum tâbi...bi kaç sefer kasigimda ağrı oldu daha yok.ama bel ve göğüsler sizlio umarım iyi bi durumdur.......

Benim bugun transfer gunu dahil transferin 4.gunu. regl gibi sancısı olup pozitif sonuc alan var mi kızlar hicbirsey yoktu bugun hafif kramplar basladi regl sancisina cok benziyor ve bacak agrisi
Bacak ağrısı ilaç yan etkisi.Regl sancısı zaten çok olan bı durum. Bana hastaneden verdikleri kağıtta regl sancısı ve hafif lekelenme olabilir yazıyordu. Sonucta işlem goruyoruz. Hassaslık ağrı oluyor. Birde adet gününe yakında oluyor. Benim transferin ikinci günü transferden hemen sonra hafif adet sancisi gibi oldu ara arada devam ediyor. Adet sancısı olup hamile kalan arkadaşta var.

Doğru söylüyorsun iyiye yormaktan başka yapılcak bişey yok bekleyip görücez hayırlısı olsun herkes için

Bugün transferim yapıldı 5. Gün embriyosu doktor 8 ekime kan tahlili yap dedi erken değil mi 10. Gün oluyor

Canım ne güzel bi umut örneği olmuşsun. Doktoruna kızdım ama direk artışa rağmen ilaçları kesmek nedir? Minicik bebecik orda tutunmaya çalışıyor kendi çabalarıyla yine de seni bırakmamış ilacı kesmene rağmen ne güzel. Belli ki geç tutunma olmuş sonuçta kişiden kişiye değişebilir tutunma süresi. İnşallah keseyi görüp kalp atışını da duyarsın en kısa zamanda. Allah kucağına almayı da nasip etsin

Arkadaşlar selam. Tedavi gören herkesin Allah gönlüne göre versin inşallah.

Daha once de buraya yazmıştım. 9.gun degerim 315 cikmisti. 11.gun 885 cikti. Doktor bi daha test istemedi. 7.haftada ultrasona gideceğim. Gebe kalan arkadaşlar sizin de kasik agriniz var mi? Doktor kanama olmadığı sürece sorun yok diyor ama sanki adet olacakmis gibi hissediyorum. Sizde boyle bi sey oldu mu?

Arkadaşlar Protestan iğneyi kendiniz mi yapıyorsunuz göbekten mi yapılıyor? Kendiniz yapıyorsanız nasıl kolay mı sürekli vurduracak yer aramak zor gelecek

Oh
Benim bugun transfer gunu dahil transferin 4.gunu. regl gibi sancısı olup pozitif sonuc alan var mi kızlar hicbirsey yoktu bugun hafif kramplar basladi regl sancisina cok benziyor ve bacak agrisi
Ben varım canım kanaman yada lekelenmen olmadığı sürece sıkıntı yok için rahat olsun ben şuan 5+2 oldum ama hala devam ediyor kasık ağrım hep lavaboya gidip bakıyorum kontrol amaçlı ama sen içini rahat tut inşallah güzel haberlerini alırız

Kaçınci gün embriyosuydu acaba cnm?Ben 3.gün embriyosu iyi kalutedelr 9.günümdeyim idrar yaptım koskoca tek çizgi

Arkadaşlar Protestan iğneyi kendiniz mi yapıyorsunuz göbekten mi yapılıyor? Kendiniz yapıyorsanız nasıl kolay mı sürekli vurduracak yer aramak zor gelecek
Karından kendim yapıyorum. Malesef delik deşik oldu. Bi sağa bı sola vuruyorum. Acı pek yok. Dik açıyla çok düşünmeden basman lazım yavaş yapınca acıyor... Birde bazı noktalara nedense girmiyor acıyor. Bende vazgeçip göbeğin başka tarafına vuruyorum.

Kaçınci gün embriyosuydu acaba cnm?Ben 3.gün embriyosu iyi kalutedelr 9.günümdeyim idrar yaptım koskoca tek çizgi
5.gun embriyosuydu canim. 3.gun icin test gunu 11.gun deniyor. Biraz erken o yuzden üzülme. Ben idrarda bakmadım direkt kanda baktırdım. Kanda bakmadan uzulmemelisin. En net sonuc o biliyorsun

Lekelenme veya kanama olmaması iyi bisey mi yani cnm?

5.gun embriyosuydu canim. 3.gun icin test gunu 11.gun deniyor. Biraz erken o yuzden üzülme. Ben idrarda bakmadım direkt kanda baktırdım. Kanda bakmadan uzulmemelisin. En net sonuc o biliyorsun
Çok sevindim güzel haberler almana cnmm.saglicakla al inş yavrunu.bana 2 tane koyuldu umarım tutunmuslardir cnm umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…