Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Bugün yapma canım çıkmaya bilir

tamam canim tesekkur edwrim bisey daha sorucam embriyolari bir gun önce mi cözduruyorlar arayip haber veriyorlar mi
Transferim önceden belliydi zaten ama transfer günü laboratuvar dan sabahtan aradılar akşam saatine randevu verdiler , yani benim tahminimce bence o gün çözdüler net bilgi değil ama kendi tahminim

5. Gün embriyosu canım. Tek embriyo benim. 4aaydı. Ama biiyosun kalitesi çok önemli değil. Bak benimki 5. Gün olduğu halde geç tutunmuş gibi. Seninki daha 3. Gün, biraz sabret. Kafanı bundurumdan uzak tut.
Bacaklarimdada ağrı var arada.kasik ağrısı geçti.ilk tedavimde lekelenmem olmuştu tutmadı ,bu transferimde yok .olması mi lazım olmaması lazım bilemedim. Eminim.burdaki kızlar verdikleri bilgiler doğrudur umarım guzelnsonuc alırım-aliriz

Adet olmama durumuna çok da sevinme canım ilaçlardan dolayı zaten adet olunmuyor, olan da var ama çok nadir bir durum bu. Test olayına gelirsek bence bir kaç gün daha bekle daha kesin bi sonuç çıkar. Hamileysen bile, şuanda kan tahlilinde çıkma olasılığı yüksek olsa da idrara daha karışmamış olabilir.

Ablamın 7. Transferi bugün güzel haberi aldık :)) o da Eylül ayında oldu transferi ... darısı tüm istiyenlere ...inşallah herşey yolunda gider

Vazgeçmeyin moralinizi hiç bozmayın hakkinizda hayırlısı olsun inşallah hepinizin

Yarın ilk idrarla yap çıkar canım

Zaten bu cuma test günüm yarın ya da 8. gün elimdeki son testi yapayım diyorum teşekkür ederim

Transferim önceden belliydi zaten ama transfer günü laboratuvar dan sabahtan aradılar akşam saatine randevu verdiler , yani benim tahminimce bence o gün çözdüler net bilgi değil ama kendi tahminim
Benimde belli sabahtan burda olun öglrden sonra olcak transferin dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…