- Konu Sahibi MuhendisYas
-
- #4.341
Sağol canım , 5 haftalık ken görünüyorcanm hayırlı olsun kese ne zaman görünüyor acaba
Bugün yapma canım çıkmaya bilirKızlar normalde geçtiğimiz cuma günü adet olmam gerekiyordu ama olmadım çok şükür. Transferden sonra 6. günüm bugün ve 5. gün embriyosu cuma günü de test günüm. Ne zaman idrar testi yapsam çıkar sizce ? Net sonuç olmadığını biliyorum elimde bir tane test var onu yapmak istiyorum :)
Transferim önceden belliydi zaten ama transfer günü laboratuvar dan sabahtan aradılar akşam saatine randevu verdiler , yani benim tahminimce bence o gün çözdüler net bilgi değil ama kendi tahminimtamam canim tesekkur edwrim bisey daha sorucam embriyolari bir gun önce mi cözduruyorlar arayip haber veriyorlar mi
Bacaklarimdada ağrı var arada.kasik ağrısı geçti.ilk tedavimde lekelenmem olmuştu tutmadı ,bu transferimde yok .olması mi lazım olmaması lazım bilemedim. Eminim.burdaki kızlar verdikleri bilgiler doğrudur umarım guzelnsonuc alırım-aliriz5. Gün embriyosu canım. Tek embriyo benim. 4aaydı. Ama biiyosun kalitesi çok önemli değil. Bak benimki 5. Gün olduğu halde geç tutunmuş gibi. Seninki daha 3. Gün, biraz sabret. Kafanı bundurumdan uzak tut.
Bugün yapma canım çıkmaya bilir
Adet olmama durumuna çok da sevinme canım ilaçlardan dolayı zaten adet olunmuyor, olan da var ama çok nadir bir durum bu. Test olayına gelirsek bence bir kaç gün daha bekle daha kesin bi sonuç çıkar. Hamileysen bile, şuanda kan tahlilinde çıkma olasılığı yüksek olsa da idrara daha karışmamış olabilir.Kızlar normalde geçtiğimiz cuma günü adet olmam gerekiyordu ama olmadım çok şükür. Transferden sonra 6. günüm bugün ve 5. gün embriyosu cuma günü de test günüm. Ne zaman idrar testi yapsam çıkar sizce ? Net sonuç olmadığını biliyorum elimde bir tane test var onu yapmak istiyorum :)
Aynen benimde öyle sağlıklı gebelik geçirelim inşallahBende de oyle belım kasığım gün içinde agrıyor ama sık degıl. Normal dıye dusunuyorum adet tarıhımız yaklasıyor ondandır
Ne mutlu sanaKizlaar 12.gun 389 14.gun 1066 çıktı değerimRabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin..
Yarın ilk idrarla yap çıkar canımKızlar normalde geçtiğimiz cuma günü adet olmam gerekiyordu ama olmadım çok şükür. Transferden sonra 6. günüm bugün ve 5. gün embriyosu cuma günü de test günüm. Ne zaman idrar testi yapsam çıkar sizce ? Net sonuç olmadığını biliyorum elimde bir tane test var onu yapmak istiyorum :)
Amin canım çok teşekkür ederim.. Allah'ım yarın sana da mutlu haberler almayı nasip etsin..Dua da edicem senin içinNe mutlu sana♥♥♥ Allah'ım kucağına almayı da nasip etsin ,evladını sana bağışlasın ,benim içinde dua edebilir misin ? Yarın test günüm
Allah razı olsunAmin canım çok teşekkür ederim.. Allah'ım yarın sana da mutlu haberler almayı nasip etsin..Dua da edicem senin için
8. Gün yap benceYok canım bugün yapmayacağım ama yarın yapsam 7.gün ? Yada 8. gün mü yapayım
Yarın ilk idrarla yap çıkar canım
Adet olmama durumuna çok da sevinme canım ilaçlardan dolayı zaten adet olunmuyor, olan da var ama çok nadir bir durum bu. Test olayına gelirsek bence bir kaç gün daha bekle daha kesin bi sonuç çıkar. Hamileysen bile, şuanda kan tahlilinde çıkma olasılığı yüksek olsa da idrara daha karışmamış olabilir.
Benimde belli sabahtan burda olun öglrden sonra olcak transferin dedilerTransferim önceden belliydi zaten ama transfer günü laboratuvar dan sabahtan aradılar akşam saatine randevu verdiler , yani benim tahminimce bence o gün çözdüler net bilgi değil ama kendi tahminim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?