Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Prolaktin için dostinex adlı bir ilaç var doktorunuzla konuşun isterseniz...Benim progesteron yüksekti farklı yani
Merhaba cevabınız için tşk ederim. Benim progesteron da normal değerin üzerinde çıktı yüksek değer yazıyordu. Bugün 8.günüm kontrolüm vardı 1.46 çıktı. Bu değerin kaç olması gerekiyor yani? sizin son transferde ne kadardı? Sorularım için üzgünüm heyecan merak umut hepsi birleşiyor rahatsızlık verebiliyor. Çok güzel de sonuç almışsınız. Hayırlısıyla sağlık sıhhatle alın kucağınıza inşaallah

Prolutex iğne ne işe yarıyor bununla beraber crinone jel esrofem hap coraspin climara forte bant ve oksapar iğne verdiler sizlere de bunları mı vermişlerdi? Benim arkadaşıma kalçadan iğne vermişler ben hepsini göbekten yapıyorum bu prolutex iğne kalçadan da yapılıyormuş ama bana göbekten verdiler. Kalçadan yaptığınız iğne prolutex mi sizin tesekkürler

Hemen hemen ayniymis ilaclarimiz

Anestezili transfer olanınız varmı aranızda arkadaşlar ben Anestezili oldum bugün ama acayip baş dönmem oldu mide bulantım transfer sonrası tansiyonum düştü acayip

KIZLAR sizce embriyolarimiz tutunması için lekelenme olmalı mı olmamalı mi?ben de lekelenme ne de kanama var

Süper nekadar guzel saglikla da kucağına al ins , cok tesekur ederim hepimiz iyi sonuclar aliriz ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…