- Konu Sahibi MuhendisYas
-
- #4.421
Merhaba cevabınız için tşk ederim. Benim progesteron da normal değerin üzerinde çıktı yüksek değer yazıyordu. Bugün 8.günüm kontrolüm vardı 1.46 çıktı. Bu değerin kaç olması gerekiyor yani? sizin son transferde ne kadardı? Sorularım için üzgünüm heyecan merak umut hepsi birleşiyor rahatsızlık verebiliyor. Çok güzel de sonuç almışsınız. Hayırlısıyla sağlık sıhhatle alın kucağınıza inşaallahProlaktin için dostinex adlı bir ilaç var doktorunuzla konuşun isterseniz...Benim progesteron yüksekti farklı yani
Evet taze transfer oldum bugünBak bu da ilginç kimini de dusuk progesteron diye yapmıyorlar ilginç peki sizin taze transfer mi yapılacak kuzum
Hemen hemen ayniymis ilaclarimizProlutex iğne ne işe yarıyor bununla beraber crinone jel esrofem hap coraspin climara forte bant ve oksapar iğne verdiler sizlere de bunları mı vermişlerdi? Benim arkadaşıma kalçadan iğne vermişler ben hepsini göbekten yapıyorum bu prolutex iğne kalçadan da yapılıyormuş ama bana göbekten verdiler. Kalçadan yaptığınız iğne prolutex mi sizin tesekkürler
Merhaba. Şuan yok ilk 4 gün oldu bide test gününden sonra yani adet zamanımda oldu okadarMerhaba hemşerim, suan kasik agrin devam ediyor mu, baska belirtin var mi
Sizin kalçadan iğneniz var mıydı?Hemen hemen ayniymis ilaclarimiz
6.gun embriyo mu hayırlı olsun canım pozitif güzel haberlerin olsun taze tarsferde umut olursun insallahEvet taze transfer oldum bugün
Yok hep göbekten vardı prolutex ve oksapar da göbekten yapilacakSizin kalçadan iğneniz var mıydı?
Evet 6 gün sağol canım inşallah ya6.gun embriyo mu hayırlı olsun canım pozitif güzel haberlerin olsun taze tarsferde umut olursun insallah
TeşekkürlerYok hep göbekten vardı prolutex ve oksapar da göbekten yapilacak
Kaçıncı günü oldu transferinizYok hep göbekten vardı prolutex ve oksapar da göbekten yapilacak
Bugün oldum dahaKaçıncı günü oldu transferiniz
Canım o duruma göre değişiyor benim kızım da lekelenme oldu bunda olmadı mesela illa olacak yada olmayacak diye birşey yokKIZLAR sizce embriyolarimiz tutunması için lekelenme olmalı mı olmamalı mi?ben de lekelenme ne de kanama var
Gebelikte istenmeyen durumdur lekelenme kanama. Aman olmasin canim yerlesme kanamasi dedikleri seyi cogu kadin farketmezmis bile. Kanamadan uzak gunler hepimizeKIZLAR sizce embriyolarimiz tutunması için lekelenme olmalı mı olmamalı mi?ben de lekelenme ne de kanama var
Anestezi etkisidir bazilarini az narkoz bile etkiliyorAnestezili transfer olanınız varmı aranızda arkadaşlar ben Anestezili oldum bugün ama acayip baş dönmem oldu mide bulantım transfer sonrası tansiyonum düştü acayip
Arkadaşlar Protestan iğneyi kendiniz mi yapıyorsunuz göbekten mi yapılıyor? Kendiniz yapıyorsanız nasıl kolay mı sürekli vurduracak yer aramak zor gelecek
[/QUOTE
Ben kendim yapıyorum göbekten gonalf gibi artık göbek taş gibi olmaya başladı vurul vurul kadın sıkjntı yok ama çekiyoruz evlat olsun diye Allah bizim için nasip etsin sağlıkla
Süper nekadar guzel saglikla da kucağına al ins ,Oh
Ben varım canım kanaman yada lekelenmen olmadığı sürece sıkıntı yok için rahat olsun ben şuan 5+2 oldum ama hala devam ediyor kasık ağrım hep lavaboya gidip bakıyorum kontrol amaçlı ama sen içini rahat tut inşallah güzel haberlerini alırız
Progestan iğne vurulan arkadaşlar iğneden sonra halsizlik ateş uyku hali gibi şeyler yaşıyo musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?