- Konu Sahibi MuhendisYas
-
- #4.441
Selincim şükür bende yok ilk tedavimde olmuştu 6.gün de....ozman 5.gün orta kalite embriyo edilmişti 1 tane olmadı.suan 3.gün embriyosu 2tame koyuldu inş tutar.9.günümdeyim. Idrar da çıkmadı ama inş tutunmustur endişeliyim biraz....Gebelikte istenmeyen durumdur lekelenme kanama. Aman olmasin canim yerlesme kanamasi dedikleri seyi cogu kadin farketmezmis bile. Kanamadan uzak gunler hepimize
İnşallah gönlünden geçen nasip olur canım.Selincim şükür bende yok ilk tedavimde olmuştu 6.gün de....ozman 5.gün orta kalite embriyo edilmişti 1 tane olmadı.suan 3.gün embriyosu 2tame koyuldu inş tutar.9.günümdeyim. Idrar da çıkmadı ama inş tutunmustur endişeliyim biraz....
Güzel anneler ve anne adayları hepinizi tebrik ederim. Darısı biz bekleyenlerin başına...Arkadaşlarım merhaba ben eylül ayında transfer olacağım inşallah bir aksilik çıkmazsa. Eylülde transfer olacaklar gelin birbirimize destek olalım kaç gününüz kaldı hangi aşamadasınız?☺
Bekleyenler güzel haberi tez vakitte alsın İnşallah. Mutlu haberi alanlar bir aksilik yaşamadan sağlıkla kavuşsun inşallah. Ben inanıyorum tanismasakta birbirimiz için ettiğimiz dualar dediğimiz aminler çok önemli kimin duası nezaman kabul görür bilinmez kiGüzel anneler ve anne adayları hepinizi tebrik ederim. Darısı biz bekleyenlerin başına...
inşallah canım şeninde az kaldı sabret yarından sonra inşallah isteklerin olurBana test tarihi 30 Eylül dedi ama işte burayı okudukça insan acaba mı diyor :) rabbim inşallah gönlüne göre verir senin de hepimizin de
Canım 3 yıl once tuttu bebegım. Hıccc lekelenmem kanamam olmadı. Hatta düşük yaptım yıne olmadı benımm.KIZLAR sizce embriyolarimiz tutunması için lekelenme olmalı mı olmamalı mi?ben de lekelenme ne de kanama var
Benide eklermisin transferim dün olduArkadaşlarım merhaba ben eylül ayında transfer olacağım inşallah bir aksilik çıkmazsa. Eylülde transfer olacaklar gelin birbirimize destek olalım kaç gününüz kaldı hangi aşamadasınız?☺
Ben 4 ve 5. Tedavımde kullandım. Hiçbir işe yaramadı canım. Negatıf olmustuArakadaşlar transfer günün de INTRAPILID SERUM alıp,sonuç alan var mi acaba aramızda
Günaydın canım benim doktorum kullandı transfer öncesi ve transfer günü çokşükür tuttu.....İnşallah ikizdirArakadaşlar transfer günün de INTRAPILID SERUM alıp,sonuç alan var mi acaba aramızda
Prolutex iğnesi progestan iğnesiyle aynı biri kalçadan yapılıyor diğeri göbekten.prolutex iğne daha konforlu ve canın acımıyor kalçadan yapılanda beze oluşuyor tek fark prolutex daha pahalı...işlevleri aynı. Banada bant dışında diğerleri verildi üstüne vitaminde birkaç tane var.Prolutex iğne ne işe yarıyor bununla beraber crinone jel esrofem hap coraspin climara forte bant ve oksapar iğne verdiler sizlere de bunları mı vermişlerdi? Benim arkadaşıma kalçadan iğne vermişler ben hepsini göbekten yapıyorum bu prolutex iğne kalçadan da yapılıyormuş ama bana göbekten verdiler. Kalçadan yaptığınız iğne prolutex mi sizin tesekkürler
Benim 5. 6. 7. Günlerde hep cıktı canım tabi bünyeden bünyeye değişir herkes aynı değil ama hayırlısı olsun
Bence çok üzme kendini bazen kese geç oluşabiliyor. Değerlerinde gayet sağlıklı ilginç bir durum olmuş ama üzülmek için çok etken bunu yaşayıp sağlıklı hamilelik geçiren onlarca kişi var...Moralim cok bozuk
Turkiye'ye gelip 2 tane embryo transferi olup geri donduk evimize. 5.gunden itibaren hergun daha da koyulasarak cift cizgi gorundu.
9.gun beta 362 ve 11.gun 893 cikti. En azindan biri tutmuştur hatta degerlere gore 2 bile olabilir diye dusunuyordum.
1haftadir goguslerim agriyo, hatta agrisi uykudan uyandiriyor yatakta dondukce, ara ara kramp giriyo (rahim buyumesinden), 2 gundur midem bulanıyor, vs.....
Dun 5+6 da ultrasound'a gittim, tek kese gorunuyor fakat ici bos maalesef. Keseye gore 5+4, 2gun geride. Dr cumaya tekrar cagirdi ama pek umut yok maalesef. Buyuk ihtimalle bos gebelik, az bi ihtimal dis gebelik.
Bu arada, bikac gundur yoktum. mesajlari simdi okudum tek tek. Bi suru olumlu sonuc alan var, sonuc alan herkesi tebrik ediyorum. Allah devamını getirsin insaAllah.
Tesekkur ederim. Pek umudum olmasa da, umarim oyle olur. Bu kadar olumlu giderken neredeyse 6.hafta da gorunmemesi hic beklemedigim birseydi.Bence çok üzme kendini bazen kese geç oluşabiliyor. Değerlerinde gayet sağlıklı ilginç bir durum olmuş ama üzülmek için çok etken bunu yaşayıp sağlıklı hamilelik geçiren onlarca kişi var...
Benide eklermisin sonuç pozitif...perşembe doktorum randevu verdi ... kalp atışı için erken mi diye düşünüyorum...olması tekrar kontrole giderim..canlar maşallah çok gebemiz olmuş, Allah kucaklarınıza almayı nasip ettirsin
tek tek tüm sayfaları tarayamıyorum baya fazla sayfa var sizden ricam beni etiketleyip son durumunuzu yazar mısınız lütfeeennn
Ben de listeye ekleyeyim düzenlemeleri yapayım
Canım hayırlı olsun Rabbim sagsalim kucağına almayı nasip etsin ben bugün 8.gunumdeyim cuma günü test yapılacak ama hiçbir belirtim yok ne ağrı ne sızı ne uyku hicbirsey kişiden kişiye değişir ama senin belirtin olmuş muydu?Günaydın canım benim doktorum kullandı transfer öncesi ve transfer günü çokşükür tuttu.....İnşallah ikizdirDokktorum bir arakadaşıma daha aynı şekilde uyguladı oda ikiz hamile şimdi...
Çok sağol canım darısı başına inşallahCanım hayırlı olsun Rabbim sagsalim kucağına almayı nasip etsin ben bugün 8.gunumdeyim cuma günü test yapılacak ama hiçbir belirtim yok ne ağrı ne sızı ne uyku hicbirsey kişiden kişiye değişir ama senin belirtin olmuş muydu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?