- 14 Şubat 2016
- 2.616
- 3.363
- 133
- Konu Sahibi MuhendisYas
-
- #4.461
Canım son kan değerine baktınmı yükselişi takip edrbilirsin iki gün arayla o sana gidişat hakkında bilgi verecektirTesekkur ederim. Pek umudum olmasa da, umarim oyle olur. Bu kadar olumlu giderken neredeyse 6.hafta da gorunmemesi hic beklemedigim birseydi.
Hayırlı olsun canımBenide eklermisin sonuç pozitif...perşembe doktorum randevu verdi ... kalp atışı için erken mi diye düşünüyorum...olması tekrar kontrole giderim..
Ultrasound'dan sonra kan verdim, burada sabah olunca alicam sonuclariCanım son kan değerine baktınmı yükselişi takip edrbilirsin iki gün arayla o sana gidişat hakkında bilgi verecektir
Teşekkür ederim canım sanada hayırlı olsun inşallah ..çok sevindim ...Hayırlı olsun canım
Sağol canım ya inşallah sağlıkla alırız kucağımızaTeşekkür ederim canım sanada hayırlı olsun inşallah ..çok sevindim ...
Güzel haberlerle gelirsin inşallahUltrasound'dan sonra kan verdim, burada sabah olunca alicam sonuclari
Çok çok üzüldüm cnm ya inş Rabbim guzl haberler almana vesile olur ınsMoralim cok bozuk
Turkiye'ye gelip 2 tane embryo transferi olup geri donduk evimize. 5.gunden itibaren hergun daha da koyulasarak cift cizgi gorundu.
9.gun beta 362 ve 11.gun 893 cikti. En azindan biri tutmuştur hatta degerlere gore 2 bile olabilir diye dusunuyordum.
1haftadir goguslerim agriyo, hatta agrisi uykudan uyandiriyor yatakta dondukce, ara ara kramp giriyo (rahim buyumesinden), 2 gundur midem bulanıyor, vs.....
Dun 5+6 da ultrasound'a gittim, tek kese gorunuyor fakat ici bos maalesef. Keseye gore 5+4, 2gun geride. Dr cumaya tekrar cagirdi ama pek umut yok maalesef. Buyuk ihtimalle bos gebelik, az bi ihtimal dis gebelik.
Bu arada, bikac gundur yoktum. mesajlari simdi okudum tek tek. Bi suru olumlu sonuc alan var, sonuc alan herkesi tebrik ediyorum. Allah devamını getirsin insaAllah.
Canım üzülme. Önce senin sağlığın. Sen iyi olacaksın. Geriden geliyordur belki de? Hiç ihtimal vermiyor mu doktorun?Moralim cok bozuk
Turkiye'ye gelip 2 tane embryo transferi olup geri donduk evimize. 5.gunden itibaren hergun daha da koyulasarak cift cizgi gorundu.
9.gun beta 362 ve 11.gun 893 cikti. En azindan biri tutmuştur hatta degerlere gore 2 bile olabilir diye dusunuyordum.
1haftadir goguslerim agriyo, hatta agrisi uykudan uyandiriyor yatakta dondukce, ara ara kramp giriyo (rahim buyumesinden), 2 gundur midem bulanıyor, vs.....
Dun 5+6 da ultrasound'a gittim, tek kese gorunuyor fakat ici bos maalesef. Keseye gore 5+4, 2gun geride. Dr cumaya tekrar cagirdi ama pek umut yok maalesef. Buyuk ihtimalle bos gebelik, az bi ihtimal dis gebelik.
Bu arada, bikac gundur yoktum. mesajlari simdi okudum tek tek. Bi suru olumlu sonuc alan var, sonuc alan herkesi tebrik ediyorum. Allah devamını getirsin insaAllah.
Bende de olmadı 6+2 deyim doktora da sordum dün olmaması bizim için iyi birşey dedi.KIZLAR sizce embriyolarimiz tutunması için lekelenme olmalı mı olmamalı mi?ben de lekelenme ne de kanama var
Bana doktor yatma demişti kan gitmesi gerekiyor iki gün fazla yorma ama günlük hayatına devam et demişti canımKızlar dün transfer oldum sürekli yatmalimiyim belim çok ağrıyor sürekli dönüyorum sağa sola birşey olurmu
Cok tedirgin oluyorum hareket edince acaba birşey olurmu diye dün transfer sonrası eve Geldiğim de tansiyonum düştü bayılma derecesine geldim birşey olmusmudur sizce
Güzel haberlerle gelirsin inşallah
Çok çok üzüldüm cnm ya inş Rabbim guzl haberler almana vesile olur ıns
Canım üzülme. Önce senin sağlığın. Sen iyi olacaksın. Geriden geliyordur belki de? Hiç ihtimal vermiyor mu doktorun?
Canım aynen ben de öyle. Sen de matofin kullanıyo musun?Aynen bende öyle. Transferden sonra iyi beslenecektim. Bi sürü çerez falan aldım. Ama Yemek yerken bile afedersiniz geğiriyorum. Midem almıyor. Istifra etmiyorum ama canım istemiyor. Hapları zor icer oldum. Bi üşüyorum bi terliyorum. Içim daraliyor. Stres de yapmıyorum psikoloji olduğunu sanmıyorum. Herkes de mi böyleydi bu
Deltacortril kullanıyorum. Sütle yada meyve suyuyla içmemi söyledi doktorumCanım aynen ben de öyle. Sen de matofin kullanıyo musun?
İlaçların ciddi yan etkisi olduğunu düşünüyorum. Acaba enfeksiyon mu var diye kan tahlili yaptırdık bişey çıkmadı. Bi haftada bi buçuk kilo verdim resmen. Bi an önce bu ilaçlardan iğnelerden kurtulmak istiyorum. Özellikle progestan iğnesi. Çok acıtan bi iğne değil mi ya?!Deltacortril kullanıyorum. Sütle yada meyve suyuyla içmemi söyledi doktorum
Aynen öyle inşallah emeklerimiz hayırlısıyla boşa gitmez. Igneyi çok zor yapar oldum. Protestanı birde sabah 2 akşam 2 fitil olarak alıyorum. Ilaclardan sersem gibi hissediyorum kendimi. Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik artık yılmak yokİlaçların ciddi yan etkisi olduğunu düşünüyorum. Acaba enfeksiyon mu var diye kan tahlili yaptırdık bişey çıkmadı. Bi haftada bi buçuk kilo verdim resmen. Bi an önce bu ilaçlardan iğnelerden kurtulmak istiyorum. Özellikle progestan iğnesi. Çok acıtan bi iğne değil mi ya?!
Tamam canım teşekkür ederim evin içinde yürüyüş yapım bari eşim çok kızıyor ben kalkınca işe gitmişkenBana doktor yatma demişti kan gitmesi gerekiyor iki gün fazla yorma ama günlük hayatına devam et demişti canım
İnşallah güzel haberle dönersinBen kan vermeye gidiyorum Kızlae bana dua edin çok merak ediyorum hadi hayırlısı
Canım bende deltacortril kullanıyorum ama hergün yarısını.neden doktor öylr kullanmanı istedi? Bu arada sen 5 mg mı kullanıyorsun bunun yanında başka neler verdi sanaDeltacortril kullanıyorum. Sütle yada meyve suyuyla içmemi söyledi doktorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?