Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Tesekkur ederim. Pek umudum olmasa da, umarim oyle olur. Bu kadar olumlu giderken neredeyse 6.hafta da gorunmemesi hic beklemedigim birseydi.
Canım son kan değerine baktınmı yükselişi takip edrbilirsin iki gün arayla o sana gidişat hakkında bilgi verecektir

Kızlar bugün transferimin 6.günü dün gece çok şiddetli kasık ağrılarım oldu. Benim tek taraflı ağrımıyor, ikisi birden ağrıyor. Sanki adet günü ağrısı her an gelecekmiş gibi. Böyle şiddetli ağrısı olan oldu mu? Ayrıca sabah jeli yapıp çıkardığımda nokta halinde ucunda kırmızı mı pembe mi pek anlayamadığım renk gördüm.

Çok çok üzüldüm cnm ya inş Rabbim guzl haberler almana vesile olur ıns

Canım üzülme. Önce senin sağlığın. Sen iyi olacaksın. Geriden geliyordur belki de? Hiç ihtimal vermiyor mu doktorun?

Bana doktor yatma demişti kan gitmesi gerekiyor iki gün fazla yorma ama günlük hayatına devam et demişti canım

Güzel haberlerle gelirsin inşallah

InsaAllah

Çok çok üzüldüm cnm ya inş Rabbim guzl haberler almana vesile olur ıns

Umarim oyle olur

Canım üzülme. Önce senin sağlığın. Sen iyi olacaksın. Geriden geliyordur belki de? Hiç ihtimal vermiyor mu doktorun?

Olabilir dedi ama konusmasindan belliydi pek umutlu olmadigi. Dis gebelik ihtimaline karsi hastanenin ameliyat bolumune dosyami gonderdi, acil ameliyata alinmam gerekirse diye

Canım aynen ben de öyle. Sen de matofin kullanıyo musun?

Deltacortril kullanıyorum. Sütle yada meyve suyuyla içmemi söyledi doktorum
İlaçların ciddi yan etkisi olduğunu düşünüyorum. Acaba enfeksiyon mu var diye kan tahlili yaptırdık bişey çıkmadı. Bi haftada bi buçuk kilo verdim resmen. Bi an önce bu ilaçlardan iğnelerden kurtulmak istiyorum. Özellikle progestan iğnesi. Çok acıtan bi iğne değil mi ya?!

Aynen öyle inşallah emeklerimiz hayırlısıyla boşa gitmez. Igneyi çok zor yapar oldum. Protestanı birde sabah 2 akşam 2 fitil olarak alıyorum. Ilaclardan sersem gibi hissediyorum kendimi. Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik artık yılmak yok hamileyim, hamilesin, hamileyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…