Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Canım bende deltacortril kullanıyorum ama hergün yarısını.neden doktor öylr kullanmanı istedi? Bu arada sen 5 mg mı kullanıyorsun bunun yanında başka neler verdi sana
Evet 5 mg sabah akşam 1 tane içiyorum. Günde 4 protestan fitil 1 kere de iğnesi. Coraspirin 1 inofolic combi 2. Insulin direncim yüksek olduğu için günde 1 glukofen. Günde 3 estrofem. Transferin 4. Günündeyim. Sen başka neler kullaniyorsun

Canım ben 2.5 mg kullanıyorum ayrıca prolutex iğne birtane, 0,4 oskapar, coraspirin, günde iki tane jel, 4 tane estroferm iki tanede vitamin... ama kortizonu çok vermemişmi doktorun biliyorsun çokta yararlı değil ayrıca kilo aldırdı bana.

Bende de olmadı 6+2 deyim doktora da sordum dün olmaması bizim için iyi birşey dedi.
Ayyyyy çok heyecanlandım benn yaaaa....ikk tedavim de lekelenme olmuştu tutmadı 5.gün du orta kaliteydi..Çok mutlu oldum.ama s uan 3.gün iyi kalite 2 tane embriyo transfer edildi idrar yaptım 8.ve 9.gün çıkmadı buda braz ürkütüyor.

Bende tam tersi 3 günde 1 kilo verdim. Hiç bisey yiyesim gelmiyor. Hap icicem diye yiyorum yemeği mecbur. Vitamin olarak ne kullanıyorsun. Bana doktorum vermedi ama ben balık yağı aldım omega 3 kapsül

Günaydın canım benim doktorum kullandı transfer öncesi ve transfer günü çokşükür tuttu.....İnşallah ikizdirDokktorum bir arakadaşıma daha aynı şekilde uyguladı oda ikiz hamile şimdi...
Bana da kullandı yani tedavigordugum hastanede uygulanan hastalar hepsi olumlu sonuçlar almışlarbana 2 tane koyuldu 3 .gün embiryosu iyi kalite umarım faydası olmuştuk tatlım. Şafak 2

Bana da bunun haricinde vitaminler de verildi bilgilendirmeniz çok açıklayıcı oldu teşekkür ederim .

Bana da kullandı yani tedavigordugum hastanede uygulanan hastalar hepsi olumlu sonuçlar almışlarbana 2 tane koyuldu 3 .gün embiryosu iyi kalite umarım faydası olmuştuk tatlım. Şafak 2
Canım senin 3. Gün embriyosu 9. Gün testte çıkmadı mı ? Test günün ne zamandı?

Duş aldınız mı ertesi gün doktor bana bir gün sonra alabileceğimi söyledi ben kararsızım ama almayı çok istiyorum.

Canım senin 3. Gün embriyosu 9. Gün testte çıkmadı mı ? Test günün ne zamandı?
Uranus merhaba cnm.hyr idrar da çıkmadı ben de doktora sordum önce kana karışır sonra idrara demişti....3.gün embriyosu ne zmanntutunacagi belli olmuyor deniliyor artık ne kadar dgru bilmiyorum .çok agladimncikmadigi için pek sanmıyorum olduğuna yine mucize belki

Uranus cnm test günüm ayın 1 de .bugün 10.günüm

Canım net sonuç almak istiyorsan direk kan verseydin. En azından daha net bi sonuç. İdrar testi yanıltıcı olabiliyor maalesef özellikle 3. Gün embriyosunda.

6+2 bugün kızlar aşırı kasık ağrısı var bugün hiç ağrım yoktu normalde böyle olan var mı normal mi acaba

Benim ilk zamanlar da kasık da çok hafif ağrılar vardı.ama en çok içten sızı, iğne batması oluyordu ama şuan hiçbişey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…