Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

İlk uc dort gun genelde dinlen ara Ara evde yuru tabiki kan dolasimi icin onemli. Tutunmanin 3.-4.gunlerde gerceklestigi soyleniyor ben genelde dinlendim is vs yapmadim basit sekilde yeme icme olaylarina giristim okadar

Bende tam tersi 3 günde 1 kilo verdim. Hiç bisey yiyesim gelmiyor. Hap icicem diye yiyorum yemeği mecbur. Vitamin olarak ne kullanıyorsun. Bana doktorum vermedi ama ben balık yağı aldım omega 3 kapsül
Aynen canım benimde omega 3 ama başka vitaminlerde var içinde.omepa-vm, krilom ve devit 10 damla.ya senin mide bulantın erkrn başlamış ben vallaha bu ilaçlar yüzünden şiştim

Aynı kullandıklarını kullanıyorum bende. Bişey anlamadım onlardan ben. İçerse ilaç yazanlar sekreterler hepsi uyuz uyuz. Ne yapalım işte başladık bikere

Canım bende deltacortril kullanıyorum ama hergün yarısını.neden doktor öylr kullanmanı istedi? Bu arada sen 5 mg mı kullanıyorsun bunun yanında başka neler verdi sana
Bende yarim aliyorum. Sen sordun mu tam olarak ne icin kullanildigini dusuk ihtimaline karsimi

Bana da kullandı yani tedavigordugum hastanede uygulanan hastalar hepsi olumlu sonuçlar almışlarbana 2 tane koyuldu 3 .gün embiryosu iyi kalite umarım faydası olmuştuk tatlım. Şafak 2
Hadi inşallah güzel haberlerle gelirsin bende yaradığını çok duydum doktorum verincede çok sevinmiştim

Üzülme arkadaşım. Şey bide gidip Bi hastaneye detaylı kan baktırcam ben. Millet habure kan sulandırıcı kullanıyor iğneler vs. Tutunmasını kolaylaştırmak için iğneler. Özel Bi doktora gidip sormak lazım. Mesala bu kan sulandırıcı iğne veya hap test yapılıyo ona göre veriliyor.

Bende yarim aliyorum. Sen sordun mu tam olarak ne icin kullanildigini dusuk ihtimaline karsimi
Hayır bağışıklık sistemi için genelde lupus, romatizma hastalarına veriliyor bebeğin atılmasını engelliyor. Detaylı testlerinizi yaptırdımızmı? Yoksa doktorunuz öylesinemi verdi? Bana bilinçli verildi. Mesela bende pıhtılaşma ve kardiyolopin testi pozitifti ama ona rağmen doktorum kortizon olduğu için 2.5 mg verdi.

Ah canim cok uzgunum benimde boş gebilik olmustu kurtaj olmustum üzulme bunun sebebi genetik hasarli embriyodan dolayi olabilir dedi doktorum bu bebek ya hastalikli dogardi yada ilerde kalbi durup ölücekti sabirli olmaya calis

Romotoloji bolumunde yapildi detayli testlerim fakat bi sorun cikmamisti. Dogru tahmin etmisim demekki iltihaplanma durumlari dusuge sebep oluyor cunku oyle demisti fizik tedavideki doktoe

Romotoloji bolumunde yapildi detayli testlerim fakat bi sorun cikmamisti. Dogru tahmin etmisim demekki iltihaplanma durumlari dusuge sebep oluyor cunku oyle demisti fizik tedavideki doktoe
Aynen sorun çıkmadıysa 5 mg çok gerek yok aslında ben 2:5 mg kullanıyorum yetiyor yani. Doktorlar tedbir amaçlı kullanıyor sanırım herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…