- Konu Sahibi MuhendisYas
-
- #4.501
Çok 1 gün daha beklemek istiyorum cnku korkuyorum yarın çıkmasa 12.gün hiç çıkmaz endişe ettiriyorYarın gidip kan ver bence çıkar mutlaka
İlk uc dort gun genelde dinlen ara Ara evde yuru tabiki kan dolasimi icin onemli. Tutunmanin 3.-4.gunlerde gerceklestigi soyleniyor ben genelde dinlendim is vs yapmadim basit sekilde yeme icme olaylarina giristim okadarKızlar dün transfer oldum sürekli yatmalimiyim belim çok ağrıyor sürekli dönüyorum sağa sola birşey olurmu
Cok tedirgin oluyorum hareket edince acaba birşey olurmu diye dün transfer sonrası eve Geldiğim de tansiyonum düştü bayılma derecesine geldim birşey olmusmudur sizce
Doktoruna sordun mu deltayi ne icin verdi diye ben ikidir soracam unutuyorum kullaniyorum bendeDeltacortril kullanıyorum. Sütle yada meyve suyuyla içmemi söyledi doktorum
Aynen canım benimde omega 3 ama başka vitaminlerde var içinde.omepa-vm, krilom ve devit 10 damla.ya senin mide bulantın erkrn başlamış ben vallaha bu ilaçlar yüzünden şiştimBende tam tersi 3 günde 1 kilo verdim. Hiç bisey yiyesim gelmiyor. Hap icicem diye yiyorum yemeği mecbur. Vitamin olarak ne kullanıyorsun. Bana doktorum vermedi ama ben balık yağı aldım omega 3 kapsül
Aynı kullandıklarını kullanıyorum bende. Bişey anlamadım onlardan ben. İçerse ilaç yazanlar sekreterler hepsi uyuz uyuz. Ne yapalım işte başladık bikereBende uludağ üniversitesinde tedavi goruyorum gercekten ellerine dusurmesin allah hepsi ayrı bir terane sekreteri hemsiresi doktoru yumurta toplama transfer orda oldu ilk transferimden sonra estrofem bile vermemislerdi sadece crinone jel kullanmıstım 2inci transferimde estrofem progestan fitil birde 10 gün günde 1 kez progestan iğne kullandım 11 eylulde olmustum buda negatifle sonuçlandı
Bende yarim aliyorum. Sen sordun mu tam olarak ne icin kullanildigini dusuk ihtimaline karsimiCanım bende deltacortril kullanıyorum ama hergün yarısını.neden doktor öylr kullanmanı istedi? Bu arada sen 5 mg mı kullanıyorsun bunun yanında başka neler verdi sana
Hayırlı olsun canim çok guzelKızlar 5. Gün embriyosu , 10. Gün beta 174 cıktı çok şükür, 2 gün so ra tekrar bata için çağırdılar. Hakkımızda hayırlısı olsun insallah hepimizin .
Değer nasıl sizce?
Hadi inşallah güzel haberlerle gelirsin bende yaradığını çok duydum doktorum verincede çok sevinmiştimBana da kullandı yani tedavigordugum hastanede uygulanan hastalar hepsi olumlu sonuçlar almışlarbana 2 tane koyuldu 3 .gün embiryosu iyi kalite umarım faydası olmuştuk tatlım. Şafak 2
Kızlar 5. Gün embriyosu , 10. Gün beta 174 cıktı çok şükür, 2 gün so ra tekrar bata için çağırdılar. Hakkımızda hayırlısı olsun insallah hepimizin .
Değer nasıl sizce?
Amin canım, hepimize nasip etsin inşallahÇok güzel hem de hayırlı olsun , Allah kucağına almayı nasip etsin
Üzülme arkadaşım. Şey bide gidip Bi hastaneye detaylı kan baktırcam ben. Millet habure kan sulandırıcı kullanıyor iğneler vs. Tutunmasını kolaylaştırmak için iğneler. Özel Bi doktora gidip sormak lazım. Mesala bu kan sulandırıcı iğne veya hap test yapılıyo ona göre veriliyor.Bende uludağ üniversitesinde tedavi goruyorum gercekten ellerine dusurmesin allah hepsi ayrı bir terane sekreteri hemsiresi doktoru yumurta toplama transfer orda oldu ilk transferimden sonra estrofem bile vermemislerdi sadece crinone jel kullanmıstım 2inci transferimde estrofem progestan fitil birde 10 gün günde 1 kez progestan iğne kullandım 11 eylulde olmustum buda negatifle sonuçlandı
TeşekkürlerSıcak olmasın su canım doktor ılıktan biraz daha soğuk olsun demişti
Hayır bağışıklık sistemi için genelde lupus, romatizma hastalarına veriliyor bebeğin atılmasını engelliyor. Detaylı testlerinizi yaptırdımızmı? Yoksa doktorunuz öylesinemi verdi? Bana bilinçli verildi. Mesela bende pıhtılaşma ve kardiyolopin testi pozitifti ama ona rağmen doktorum kortizon olduğu için 2.5 mg verdi.Bende yarim aliyorum. Sen sordun mu tam olarak ne icin kullanildigini dusuk ihtimaline karsimi
Benim transfer sonrasi olmadi canım. 5+5 te kanamam oldu sabahına geçti. Korktum ama yine de. Kanama olmasın boşver insan telaş yapıyo.Pozitif sonuç alan arkadaşlar, hepinizde lekelenme oldu mu? Olduysa kaçıncı gün?
Ah canim cok uzgunumMoralim cok bozuk
Turkiye'ye gelip 2 tane embryo transferi olup geri donduk evimize. 5.gunden itibaren hergun daha da koyulasarak cift cizgi gorundu.
9.gun beta 362 ve 11.gun 893 cikti. En azindan biri tutmuştur hatta degerlere gore 2 bile olabilir diye dusunuyordum.
1haftadir goguslerim agriyo, hatta agrisi uykudan uyandiriyor yatakta dondukce, ara ara kramp giriyo (rahim buyumesinden), 2 gundur midem bulanıyor, vs.....
Dun 5+6 da ultrasound'a gittim, tek kese gorunuyor fakat ici bos maalesef. Keseye gore 5+4, 2gun geride. Dr cumaya tekrar cagirdi ama pek umut yok maalesef. Buyuk ihtimalle bos gebelik, az bi ihtimal dis gebelik.
Bu arada, bikac gundur yoktum. mesajlari simdi okudum tek tek. Bi suru olumlu sonuc alan var, sonuc alan herkesi tebrik ediyorum. Allah devamını getirsin insaAllah.
Romotoloji bolumunde yapildi detayli testlerim fakat bi sorun cikmamisti. Dogru tahmin etmisim demekki iltihaplanma durumlari dusuge sebep oluyor cunku oyle demisti fizik tedavideki doktoeHayır bağışıklık sistemi için genelde lupus, romatizma hastalarına veriliyor bebeğin atılmasını engelliyor. Detaylı testlerinizi yaptırdımızmı? Yoksa doktorunuz öylesinemi verdi? Bana bilinçli verildi. Mesela bende pıhtılaşma ve kardiyolopin testi pozitifti ama ona rağmen doktorum kortizon olduğu için 2.5 mg verdi.
Ben dün yaptırdım hiç acımıyor hem de rahatladım valla. Başımdan da yaptırmayı düşünüyorumTeşekkürler kuzum ama ben yaptırmayı düşünmüyorum korkuyorum hayırlı olsun güzel bebegin sana mutluluk Hıuzur dolu günler getirsin insallah
Aynen sorun çıkmadıysa 5 mg çok gerek yok aslında ben 2:5 mg kullanıyorum yetiyor yani. Doktorlar tedbir amaçlı kullanıyor sanırım herkeseRomotoloji bolumunde yapildi detayli testlerim fakat bi sorun cikmamisti. Dogru tahmin etmisim demekki iltihaplanma durumlari dusuge sebep oluyor cunku oyle demisti fizik tedavideki doktoe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?