Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Tam olarak nereye yapıyorlar acaba şifa olsun insallah
Amin. Adetin 7.günü yapılıyor rahim bölgesi neren göbek deliğinin aşşası. bide yanlara yapıyo yumurtalık bölgesine. Vakum çekiyor ya ilkten o bile rahatlatıyor. Hiç acımıyor keza ben gıdık aldım çok. Anlamıyorsun zaten çizerken. Zaten peygamber efendimiz de hacamat yaptırırdı. 70 derde şifa.ama kafana göre değil onun günleri var. En hayırlısı pazartesi.

Proluton diye düşük olmasın diye 3 iğne verdiler kalçadan. prolutex ve oksapari gobekten vuruyorum. Coraspirin bendede var. Progestan kapsül var vajinal onu koruyorum.Estrofem ve folwo var birde.Varda var. Sabah akşam ilaç içip iğne vurup duruyorum

Teşekkürler canım evet duymuştum hacamat günleri varmış en dpgru günlerde yapılıyormuş bakalım kısmet olursa korkum azaldı şimdi bakalım gıdık gibiyse döküntü yok

Sizin daha çokmus

Vücudumuzun yüzde doksanı ilaç oldu gerçekten

Sizin daha çokmus
Evet birde günde 2-3 kez çoğu. Uyku yapıyor biraz. Özelde çok veriyorlar galiba. Devlette bı porgesteron kapsül vermişler sadece arkadaşıma. Her doktorun yöntemimi farklı bilmem. ins hepimiz güzel sonuçlar aliriz

Canlarım test sonuçlarımı aldım maalesef 1,2 değerim yani bebek yok hayatımın bu 12 gününü sizinle paylaşmak güzeldi hepinize teşekür ederim isimlerinizi bile bilmediğim kader arkadaşlarım umarım hayat hepimiz için hep güzel geçer şimdi tekrar başdan başlıyorum doktora gidiyorum bakalım ne diyecek ama bir gün olacağına inanıyorum hepinizi çok öpüyorum

Hayırlısı olsun.İste ben böyle olumlu bakanları çok seviyorum. Bencede olacak. Zamani var sadece. Güçlü ve sabırlı olmak kazandıracak bizlere ins

Bana da kullandı yani tedavigordugum hastanede uygulanan hastalar hepsi olumlu sonuçlar almışlarbana 2 tane koyuldu 3 .gün embiryosu iyi kalite umarım faydası olmuştuk tatlım. Şafak 2
Merhaba ilk denemeye iki tane yasal değil hastane ve sağlık Bakanlığı diye benim ilk denemem bir adet koyacak doktorum öyle dedi . Daha önce denenmiş olmadıgı anlaşılmışsa attık 3 de çift konur dedi ne kadar doğrudur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…