- 26 Mayıs 2020
- 199
- 289
- 18
- 32
- Konu Sahibi MuhendisYas
-
- #4.541
Canlarım test sonuçlarımı aldım maalesef 1,2 değerim yani bebek yok hayatımın bu 12 gününü sizinle paylaşmak güzeldi hepinize teşekür ederim isimlerinizi bile bilmediğim kader arkadaşlarım umarım hayat hepimiz için hep güzel geçer şimdi tekrar başdan başlıyorum doktora gidiyorum bakalım ne diyecek ama bir gün olacağına inanıyorum hepinizi çok öpüyorum
Benim zaten 2 tane transfer edilen 2.denemem için geçerli.ilkin de tabi ki 1 tane transfer edildi.yalnis anlaşılma oldu sanırımMerhaba ilk denemeye iki tane yasal değil hastane ve sağlık Bakanlığı diye benim ilk denemem bir adet koyacak doktorum öyle dedi . Daha önce denenmiş olmadıgı anlaşılmışsa attık 3 de çift konur dedi ne kadar doğrudur
Benim zaten 2 tane transfer edilen 2.denemem için geçerli.ilkin de tabi ki 1 tane transfer edildi.yalnis anlaşılma oldu sanırım
[/QUO
Anladım canım aynen bir an öyle anladım35 yaş Altına ikinci senem sonrası iki embriyo koyarım dedi benim doktor prosedür budur yasal dışı iş yapmam dedi tek sağlıkla sağlam olsun kaliteli olsun tutunsun da Allahım bit tane bile tutturur
Bende transfer sürecini bekliyorum pazar yumurta toplama oldu embriyo kalitesine bakıyorlarmış sperm zar zor bulmuşlar inşallah dua edin de sağlıklı kaliteli bebiş olsunlar ve tutunsunlarDUAVEHAYAL Keisnlikle cnm aynen öğle.ben de gün sayıyorum 2 günüm kaldı.....3.gün embriyosu 2 tane iyi embriyo transfer edildi heyecanla bekliyorum.ilki 5.gün orta kalite embriyo transfer edildi ama tutmadı.ins bu sefer emeklerim, emeklerimiz boşa çıkmaz.....Sen ne durumdasın bakalim
Yel1z cnm senn kaçıncı gün embriyosu ve kaç tane transfer edildi?kanamam lekelenmen vs belirtiler yaşadın mi?biraz bahsedermsn ltfenBenide eklermisin sonuç pozitif...perşembe doktorum randevu verdi ... kalp atışı için erken mi diye düşünüyorum...olması tekrar kontrole giderim..
Sanirim hemen hemen ayni gunlerde transfer olduk sizinle.(7Eylul benimki), benim de kontrolde kese vardi, bebek gorunmedi henuz 5+3te. Cok erken bos gebelik denmesi icin. Dış gebelik secenegini bence unutun, keseyi gormus sonucta. Dikkat edin, ilaclarinizi birakmayin cunku degerleriniz cok guzeldi sizin.Moralim cok bozuk
Turkiye'ye gelip 2 tane embryo transferi olup geri donduk evimize. 5.gunden itibaren hergun daha da koyulasarak cift cizgi gorundu.
9.gun beta 362 ve 11.gun 893 cikti. En azindan biri tutmuştur hatta degerlere gore 2 bile olabilir diye dusunuyordum.
1haftadir goguslerim agriyo, hatta agrisi uykudan uyandiriyor yatakta dondukce, ara ara kramp giriyo (rahim buyumesinden), 2 gundur midem bulanıyor, vs.....
Dun 5+6 da ultrasound'a gittim, tek kese gorunuyor fakat ici bos maalesef. Keseye gore 5+4, 2gun geride. Dr cumaya tekrar cagirdi ama pek umut yok maalesef. Buyuk ihtimalle bos gebelik, az bi ihtimal dis gebelik.
Bu arada, bikac gundur yoktum. mesajlari simdi okudum tek tek. Bi suru olumlu sonuc alan var, sonuc alan herkesi tebrik ediyorum. Allah devamını getirsin insaAllah.
Bende 6 veya 7. gunumdeydi, wcde crinone jel ile pembe bir leke gelmisti ve o gun hem batma, hem de sanki tansiyonum dusmus gibi elim ayagimda bir bosalma hissi duydum. Sonrasinda da idrar testinde cikti zatenPozitif sonuç alan arkadaşlar, hepinizde lekelenme oldu mu? Olduysa kaçıncı gün?
Bende transfer sürecini bekliyorum pazar yumurta toplama oldu embriyo kalitesine bakıyorlarmış sperm zar zor bulmuşlar inşallah dua edin de sağlıklı kaliteli bebiş olsunlar ve tutunsunlar
Bence normal canimKızlar merhaba tekrardan hepinize bugün 9.günüm ve değerim biraz düşük çıktı sevinemedim bile doktorum sevindiği halde korkuyorum bana çok erken test yapmışsın dedi 3.gün embiyosu kondu ve bugün 9.gün hatta neredeyse 8.gün değerim 20 çıktı sizce bu normal mi 3.gün embiyosu için ? Allah rızası için dua edin
İnşallah kuzum inşallah dua edin nolur değerim 2 gün sonra için yükselmiş olsun sevinemedim ki korkuyorum doktorum hemsirem diyor normal ama insan korkuyor yanjBence normal canim
Ben 4 defa verdim fakat daha oncesinde duzensiz giden hcg sonuclarim ve dusuklerim oldugu icin.17 eylül de transferim oldu ve bugün 12.Günündeyim test sonucum 247.12 çıktı doktorum şimdilik iyi dedi ve haftaya ultrasona çağırdı.. sizce 2 gün sonra yine tekrar etmeli miyim testi
Seninle aynı gün transfer olmuşuz canım bence tekrarla17 eylül de transferim oldu ve bugün 12.Günündeyim test sonucum 247.12 çıktı doktorum şimdilik iyi dedi ve haftaya ultrasona çağırdı.. sizce 2 gün sonra yine tekrar etmeli miyim testi
3.Gün embriyosu geç yerleşiyor canım inşallah sağlıklı bir şekilde yukselirİnşallah kuzum inşallah dua edin nolur değerim 2 gün sonra için yükselmiş olsun sevinemedim ki korkuyorum doktorum hemsirem diyor normal ama insan korkuyor yanjinşallah 2 gün sonra güzel bir değer alırım inşallah
Sanirim hemen hemen ayni gunlerde transfer olduk sizinle.(7Eylul benimki), benim de kontrolde kese vardi, bebek gorunmedi henuz 5+3te. Cok erken bos gebelik denmesi icin. Dış gebelik secenegini bence unutun, keseyi gormus sonucta. Dikkat edin, ilaclarinizi birakmayin cunku degerleriniz cok guzeldi sizin.
Bende 6 veya 7. gunumdeydi, wcde crinone jel ile pembe bir leke gelmisti ve o gun hem batma, hem de sanki tansiyonum dusmus gibi elim ayagimda bir bosalma hissi duydum. Sonrasinda da idrar testinde cikti zaten
Ay hadi İnşallah yükselsin de bende yavumun sevincini doyasıya içimde yaşayayım3.Gün embriyosu geç yerleşiyor canım inşallah sağlıklı bir şekilde yukselir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?