Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Allah ım senin şu pozitifliğini herkese nasip etsin . Bu pozitifliğiNin hatrına Şükrünün sebebine , sana sağlıklı sıhhatli bir evlat nasip etsin tez zaman da

Benim zaten 2 tane transfer edilen 2.denemem için geçerli.ilkin de tabi ki 1 tane transfer edildi.yalnis anlaşılma oldu sanırım

Keisnlikle cnm aynen öğle.ben de gün sayıyorum 2 günüm kaldı.....3.gün embriyosu 2 tane iyi embriyo transfer edildi heyecanla bekliyorum.ilki 5.gün orta kalite embriyo transfer edildi ama tutmadı.ins bu sefer emeklerim, emeklerimiz boşa çıkmaz.....Sen ne durumdasın bakalim

DUAVEHAYAL Keisnlikle cnm aynen öğle.ben de gün sayıyorum 2 günüm kaldı.....3.gün embriyosu 2 tane iyi embriyo transfer edildi heyecanla bekliyorum.ilki 5.gün orta kalite embriyo transfer edildi ama tutmadı.ins bu sefer emeklerim, emeklerimiz boşa çıkmaz.....Sen ne durumdasın bakalim

Bende transfer sürecini bekliyorum pazar yumurta toplama oldu embriyo kalitesine bakıyorlarmış sperm zar zor bulmuşlar inşallah dua edin de sağlıklı kaliteli bebiş olsunlar ve tutunsunlar

Benide eklermisin sonuç pozitif...perşembe doktorum randevu verdi ... kalp atışı için erken mi diye düşünüyorum...olması tekrar kontrole giderim..
Yel1z cnm senn kaçıncı gün embriyosu ve kaç tane transfer edildi?kanamam lekelenmen vs belirtiler yaşadın mi?biraz bahsedermsn ltfen

Sanirim hemen hemen ayni gunlerde transfer olduk sizinle.(7Eylul benimki), benim de kontrolde kese vardi, bebek gorunmedi henuz 5+3te. Cok erken bos gebelik denmesi icin. Dış gebelik secenegini bence unutun, keseyi gormus sonucta. Dikkat edin, ilaclarinizi birakmayin cunku degerleriniz cok guzeldi sizin.
Pozitif sonuç alan arkadaşlar, hepinizde lekelenme oldu mu? Olduysa kaçıncı gün?
Bende 6 veya 7. gunumdeydi, wcde crinone jel ile pembe bir leke gelmisti ve o gun hem batma, hem de sanki tansiyonum dusmus gibi elim ayagimda bir bosalma hissi duydum. Sonrasinda da idrar testinde cikti zaten

Kızlar merhaba tekrardan hepinize bugün 9.günüm ve değerim biraz düşük çıktı sevinemedim bile doktorum sevindiği halde korkuyorum bana çok erken test yapmışsın dedi 3.gün embiyosu kondu ve bugün 9.gün hatta neredeyse 8.gün değerim 20 çıktı sizce bu normal mi 3.gün embiyosu için ? Allah rızası için dua edin

Bence normal canim

17 eylül de transferim oldu ve bugün 12.Günündeyim test sonucum 247.12 çıktı doktorum şimdilik iyi dedi ve haftaya ultrasona çağırdı.. sizce 2 gün sonra yine tekrar etmeli miyim testi
Ben 4 defa verdim fakat daha oncesinde duzensiz giden hcg sonuclarim ve dusuklerim oldugu icin.
Degeriniz guzel, iciniz rahat edecekse vermeyin

Kızlar aklıma birşey takıldı dondurulmuş embriyo mu iyi sonuç alınıyor yeni teze transfer mi doktorlarınız Bilgi verdi mi ben Bilgi alamadım

3.Gün embriyosu geç yerleşiyor canım inşallah sağlıklı bir şekilde yukselir

Evet, tarihlerimiz hemen hemen ayni. Benim 6 Eylul'du transfer gunum. Ama benim kese de sadece bebek degil, yolk sac de yoktu sizin bi sonra ki randevunuz ne zaman?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…