Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Bende geçtim göztepe yollarından...

Durumun nasıl canım ağrın sızın var mı
Çok şükür adet kramplarım geçti ama gün içinde az cık iş yapsam temizlik vs hemen lekelenme yaşıyorum...artık normal kabul etmeye başladım...pazartesi günü kalp atışı için gideceğim..hayırlısıyla bir duysam...tam anlamıyla o zaman sevineceğim sanki ..kimsecikler bilmiyor toplam 4 kişi o gün açıklayacağım bende...uzun oldu sen nasılsın iyimisin kendine çok iyi bak olur mu..

İkinci kan tahlilimi yaptım şimdi artışa bakılacak çok endişeliyim bu kimyasal olayı beni çok korkutuyor

Kızlar kimyasal olup olmadığının bi belirtisi var mıdır ya? Pozitif gördüğüme seviniyodm sevincim bi gün sürdü ertesi gün ya kimyasalsa endişesi başladı. Gerçekten yorulduğumu hissediyorum. Bugün o kadar çok negatif sonuç ve kimyasal gebelik haberi okudum ki bu sitede gerçekten moralim yerlerde şuan. Kızlar nolur bişey diyin

Bende salı günü 5+1 oluyorum kese görmeye gidicem. İnşallah görürüm. Benim gün içinde arada adet agrilarim ve kasık batmam oluyor normaldir inşallah bu biraz moralimi bozuyor ay her şey güzel gecsede rahatlasak sende dikkat et canım gerekmedikce temizlik yapma

Oyyy maşallah sana canım...lütfen düşünme o ağrıları demek biraz böyle devam edecek ,alışıyorsun bir süre sonra..sen keseye odaklan ,benim evde birazcık sakar bir eşim var sabah recel damlatmış halıya,takıntılıyım ,duramıyorum en basitinden .. geçecek bu günler bana en zoru test gününü beklemek gelmişti...güzel haberlerini bekliyorum..

Sağol canım moral veriyorsun gerçekten. hamile değilmişim gibi hissediyorum sen de oylemiydin

Çok doğru seyler yazmışsın kuzum acaba nerede yaptırdı

Çok doğru seyler yazmışsın kuzum acaba nerede yaptırdı
Canım bizim sebepsiz olduğu için bir neden aradık farklı yollardan geçtik. Başımızdan geçenleri yazıyorum belki okuyan birine faydası olur. Hoş sonuca ulaşmış biri degilim ama hasar düştü. Embriyolar 5.gune gitti Belkide benimde hiç gitmeyecekti. Bunu hiç bir zaman bilemiycem. Allah herkese yardım etsin.

İş yapma lekelenmeleri de dikkate al lütfen inşallah kalp atışını da duyarsın sağlıcakla kucağına alırsın inşallah

Sağol canım moral veriyorsun gerçekten. hamile değilmişim gibi hissediyorum sen de oylemiydin
Şimdilik bende Her gün ayna karşısında göbeğime bakıyorum,bir değişiklik var mı ne zaman şişmeye başlar falan...bulantı var biraz mesela öğlen yemeği sadece meyve yiyorum...ipucu gibi duruyor bu durum.. öyle belirgin bir göbek bizim işimizi anca görür ama...

İş yapma lekelenmeleri de dikkate al lütfen inşallah kalp atışını da duyarsın sağlıcakla kucağına alırsın inşallah
Sağol canım teşekkür ederim seninde güzel haberleri ni almak nasip olsun , sende kendine ve bebeğine (burda kızına yazmak geldi içimden hadi hayırlısı )
çook çok iyi bak lütfen...

Sağol canım teşekkür ederim seninde güzel haberleri ni almak nasip olsun , sende kendine ve bebeğine (burda kızına yazmak geldi içimden hadi hayırlısı )
çook çok iyi bak lütfen...
Canım senin ilk kan değerin kaçtı? Bi de o zamanlar belirti falan var mıydı?

Canım senin ilk kan değerin kaçtı? Bi de o zamanlar belirti falan var mıydı?
Merhaba benim 10.gün değerim495
12.gün1084
14.gün3540
Baya yüksek çıkınca ikiz olabilir yazdı arkadaşlar ama tek kese gözüktü..kişiden kişiye değişiyor demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…