- Konu Sahibi MuhendisYas
-
- #5.041
Durumun nasıl canım ağrın sızın var mıÖncelikle geçmiş olsun inşallah..pes etmeyin lütfen..benim hiçbir sebep yokken 3. Denememde tuttu canım..sabır...
Bende geçtim göztepe yollarından...Medicalpark göztepe denilen merdiven altı tüp bebek merkezinden uzak durun. Manevi ve maddi olarak boşa geçen zaman başka hiçbirşey değil. Embriyolar hakkında sıfır bilgi, transfer yapılan embriyo hakkında tutarsız bilgiler. Sonuç herşekilde negatif. Siz siz olun böyle yerlerin kapısından bile geçmeyin
Amin inşallahİnşallah belirti olmadan tutmuştur bizim bebekler de Allah sen bize yardım et ne olur Allahım bizim gibi evlat bekleyen kucağını boş bırakma Rabbim
Çok şükür adet kramplarım geçti ama gün içinde az cık iş yapsam temizlik vs hemen lekelenme yaşıyorum...artık normal kabul etmeye başladım...pazartesi günü kalp atışı için gideceğim..hayırlısıyla bir duysam...tam anlamıyla o zaman sevineceğim sanki ..kimsecikler bilmiyor toplam 4 kişi o gün açıklayacağım bende...uzun oldu sen nasılsın iyimisin kendine çok iyi bak olur mu..Durumun nasıl canım ağrın sızın var mı
Bende salı günü 5+1 oluyorum kese görmeye gidicem. İnşallah görürüm. Benim gün içinde arada adet agrilarim ve kasık batmam oluyor normaldir inşallah bu biraz moralimi bozuyor ay her şey güzel gecsede rahatlasak sende dikkat et canım gerekmedikce temizlik yapmaÇok şükür adet kramplarım geçti ama gün içinde az cık iş yapsam temizlik vs hemen lekelenme yaşıyorum...artık normal kabul etmeye başladım...pazartesi günü kalp atışı için gideceğim..hayırlısıyla bir duysam...tam anlamıyla o zaman sevineceğim sanki ..kimsecikler bilmiyor toplam 4 kişi o gün açıklayacağım bende...uzun oldu sen nasılsın iyimisin kendine çok iyi bak olur mu..
Zaten kimyasal boş gebelik bunlar psikolojimizi bozdu aklımdan çıkmıyor umarım bu tür şeyler yasamayizİkinci kan tahlilimi yaptım şimdi artışa bakılacak çok endişeliyim bu kimyasal olayı beni çok korkutuyor
Oyyy maşallah sana canım...lütfen düşünme o ağrıları demek biraz böyle devam edecek ,alışıyorsun bir süre sonra..sen keseye odaklan ,benim evde birazcık sakar bir eşim var sabah recel damlatmış halıya,takıntılıyım ,duramıyorum en basitinden .. geçecek bu günler bana en zoru test gününü beklemek gelmişti...güzel haberlerini bekliyorum..Bende salı günü 5+1 oluyorum kese görmeye gidicem. İnşallah görürüm. Benim gün içinde arada adet agrilarim ve kasık batmam oluyor normaldir inşallah bu biraz moralimi bozuyor ay her şey güzel gecsede rahatlasak sende dikkat et canım gerekmedikce temizlik yapma
Sağol canım moral veriyorsun gerçekten.Oyyy maşallah sana canım...lütfen düşünme o ağrıları demek biraz böyle devam edecek ,alışıyorsun bir süre sonra..sen keseye odaklan ,benim evde birazcık sakar bir eşim var sabah recel damlatmış halıya,takıntılıyım ,duramıyorum en basitinden .. geçecek bu günler bana en zoru test gününü beklemek gelmişti...güzel haberlerini bekliyorum..
Çok doğru seyler yazmışsın kuzum acaba nerede yaptırdıCanım bilmem faydası olur mu ama Eşinizin DNA hasarı yüksek olabilir. Dna hasar testi yaptırdınız mi? DNA hasarı yüksekse embriyo 5.gune gitmiyor. Öncelikle iyi bı ürologa gorunebilirsiniz. Esimin DNA hasarı yüzde 87 ydi tedaviyle yüzde 8 düştü o şekilde tüp bebeğe basladik. Birde nerede tedavi görüyorsunuz. Laboratuvarda iyi olmayabilir. Negatif sonuçlar sonrasi merkez değiştirmek faydalı olacaktır. İnancınızı yitirmeyin. Başka merkezlerde hiç 5.gune gitmeyen embriyolar. Doğru yeri seçince gidebiliyor. Sorun sadece sizde gibi düşünüp karamsarliga kapılmayın. İns bundan sonra güzel sonuçlar alacaginiza inanıyorum.
Bende hiçbişey hissetmiyorum ama sonucum pozitif ilginç geliyor ciddenSağol canım moral veriyorsun gerçekten.hamile değilmişim gibi hissediyorum sen de oylemiydin
Canım bizim sebepsiz olduğu için bir neden aradık farklı yollardan geçtik. Başımızdan geçenleri yazıyorum belki okuyan birine faydası olur. Hoş sonuca ulaşmış biri degilim ama hasar düştü. Embriyolar 5.gune gitti Belkide benimde hiç gitmeyecekti. Bunu hiç bir zaman bilemiycem. Allah herkese yardım etsin.Çok doğru seyler yazmışsın kuzum acaba nerede yaptırdı
Hayırlı olsunBende hiçbişey hissetmiyorum ama sonucum pozitif ilginç geliyor cidden
İş yapma lekelenmeleri de dikkate al lütfen inşallah kalp atışını da duyarsın sağlıcakla kucağına alırsın inşallahÇok şükür adet kramplarım geçti ama gün içinde az cık iş yapsam temizlik vs hemen lekelenme yaşıyorum...artık normal kabul etmeye başladım...pazartesi günü kalp atışı için gideceğim..hayırlısıyla bir duysam...tam anlamıyla o zaman sevineceğim sanki ..kimsecikler bilmiyor toplam 4 kişi o gün açıklayacağım bende...uzun oldu sen nasılsın iyimisin kendine çok iyi bak olur mu..
Şimdilik bende Her gün ayna karşısında göbeğime bakıyorum,bir değişiklik var mı ne zaman şişmeye başlar falan...bulantı var biraz mesela öğlen yemeği sadece meyve yiyorum...ipucu gibi duruyor bu durum..Sağol canım moral veriyorsun gerçekten.hamile değilmişim gibi hissediyorum sen de oylemiydin
Sağol canım teşekkür ederim seninde güzel haberleri ni almak nasip olsun , sende kendine ve bebeğine (burda kızına yazmak geldi içimden hadi hayırlısıİş yapma lekelenmeleri de dikkate al lütfen inşallah kalp atışını da duyarsın sağlıcakla kucağına alırsın inşallah
Canım senin ilk kan değerin kaçtı? Bi de o zamanlar belirti falan var mıydı?Sağol canım teşekkür ederim seninde güzel haberleri ni almak nasip olsun , sende kendine ve bebeğine (burda kızına yazmak geldi içimden hadi hayırlısı)
çook çok iyi bak lütfen...
Merhaba benim 10.gün değerim495Canım senin ilk kan değerin kaçtı? Bi de o zamanlar belirti falan var mıydı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?